reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Agus nie ma sprawy , jak cos to sie pytaj to zawsze pomoge albo inne dziewczyny :tak:

A teraz ja uciekam do wyrka :-) Dojutra Mamusie i Zycze spokojnej Nocki ;-):happy2:

Hej dziewczyny witam wszystkie przyszłe i obecne mamusie:) Ja mam nadzieje ze nie długo będę w tym gornie jak narazie kuruje se po stracie mojego anioleczka :( Jeszcze tylko ureguluje tą wszystkiemu winna tarczyce i mam nadzieje ze moje i S. starania szybko sie powiodą;) Pozdrawiam i miłej nocki:)

Witam ;) Ja od rana byłam na badaniach :mocz ,morfologia i te inne ważne ;) :-D Mały daje mi się we znaki bo cały czas chodzę zajrzeć do kibelka :baffled: Przez kilka dni męczyło mnie strasznie... Nie jestem w stanie praktycznie nic zrobić bo gdzie sie nie rusze od razu czuje jak żołądek mi chodzi...Pozostało mi więc wypoczywać i mieć nadzieje że za kilka miesięcy przejdzie ;]:-) Pozdrawiam wszystkie forumowiczki ;*

Witam ja od rana mam beznadziejny humor ...

ASIOWO - jak fajowsko jak ja bym chciała jeszcze raz to przeżywać :-) zazdroszczę :-) pewnie nie możesz się doczekać pierwszych kopniaków :-p

EWELINA -witamy witamy :-)

DOROM - tak sztywno to jak miała pół roku a tak to jakoś koło 5 miesiąca :-)

MONALIZKA - witamy i napewno będziemy wspierać mamy też temat https://www.babyboom.pl/forum/mlodziutkie-mamy-przyszle-i-obecne-f236/chce-miec-dziecko-21424/ nie wiem czy już tam zaglądałaś :-)

AGUS - współczuje :-p ja na szczęście nie miałam takich problemów :-p a a kibelek będziesz zwiedzać często bo najpierw mdłości a później siusiu :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam:-)
Wszystkim dziękujemy za życzonka!!!!:-)

Asiowo- super ,że z dzidzią wszystko okay:tak: Nawet nie wiedziałam,że młodym matkom też dają jakieś skierowania na takie badania... Ale masz racje,chyba nie ma sensu robić....Dużo zdrówka dla Was:tak:

mamaola- mój instruktor mnie brdzo chwali, chociaż j się nie pewnie czuję za kierownicą;-) Ale chce jak najszybciej zrobic prawko:tak: Codziennie mam jazdy po 2 h także powinno byc ok.

anetka-
no to Zuzia juz duza:-)Ja nie pamiętam ile mój ważył... Ale ogólnie jest smukły bardzo... Ludwiś nie jest pulpecikiem, a szkoda:-p Nam teraz zostało szczepienie na meningokoki...Chyba zaszczepię. Ale na pierwszym szczepieniu Ludwik płakał najbardziej,potem już bardzo krótko.:tak:

dorom5- Alanek słodziutki, duzy chłopak! :-) Ludwik juz jest taki duży, poznaje mnie(najbardziej lubi być ze mną oczywiście;-)) Wyciaga rączki jak mnie widzi(chce żeby go na rączki wziąć:-p) Kochany jest:-p

domikcw- Powiem ci ,że nie widzę różnicy. Tak jak było przed ślubem tak jest i po:-p Naprawdę.... Teraz się nie dziwię,że ludzie odkładają ślub na potem,albo wale go nie biorą. Jak się jest razem i się ludzie Kochają to przecież nic tego nie zmieni... Takie moje zdanie:-p

Aguś-
zgadzam się z femme. Mnie mdłości tak nie męczyły,ale latanie do kibelka ,wstawanie po 10 razy w ciągu nocy było koszmarem:-p Życzę zdrówka dla Ciebie i lokatora:tak:

reklama
lenka - Tak chodziło mi o Ciebie tylko się pomyliłam. ja musiałam zgłosić sie do szpitala 2 dni po terminie, ale może dlatego, że ja w sumie miałam cały czas spore rozwarcie. Tylko w sumie to urodziłam 4 dni po terminie.

Asiowo - Na zdjęciu widać już bardzo wiele, Dzidziuś pomału zaczyna wyglądac jak mały człowieczk. I taki prezent noworoczny będziesz miała :p

dorom - Córcia ogólnie ma się dobrze, trochę maruda z niej się zrobiła ale takto wszystko dobrze. Czekamy na wizytę u alergologa i chyba czeka nas tez wizyta u dentysty.

femme fatal - A czemu masz taki beznadziejny humor?

Matajkaa - Witaj na forum. Przeczytaj regulamin i zaglądaj do Nas, bo duzo nowych mamusiek przywita się i potem już nie pisze.

Słyszłam dziś w tv, że taka badziewna pogoda ma być do końca czerwca :-/
I jeszcze popsół mi się do tego aparat, jestem załamana. Nie stać mnie na naprawę a tym bardziej na nowy.

Ostatnia edycja:
Do góry