Witam:-)
Wszystkim dziękujemy za życzonka!!!!:-)
Asiowo- super ,że z dzidzią wszystko okay
Nawet nie wiedziałam,że młodym matkom też dają jakieś skierowania na takie badania... Ale masz racje,chyba nie ma sensu robić....Dużo zdrówka dla Was
mamaola- mój instruktor mnie brdzo chwali, chociaż j się nie pewnie czuję za kierownicą;-) Ale chce jak najszybciej zrobic prawko
Codziennie mam jazdy po 2 h także powinno byc ok.
anetka- no to Zuzia juz duza:-)Ja nie pamiętam ile mój ważył... Ale ogólnie jest smukły bardzo... Ludwiś nie jest pulpecikiem, a szkoda
Nam teraz zostało szczepienie na meningokoki...Chyba zaszczepię. Ale na pierwszym szczepieniu Ludwik płakał najbardziej,potem już bardzo krótko.
dorom5- Alanek słodziutki, duzy chłopak! :-) Ludwik juz jest taki duży, poznaje mnie(najbardziej lubi być ze mną oczywiście;-)) Wyciaga rączki jak mnie widzi(chce żeby go na rączki wziąć
) Kochany jest
domikcw- Powiem ci ,że nie widzę różnicy. Tak jak było przed ślubem tak jest i po
Naprawdę.... Teraz się nie dziwię,że ludzie odkładają ślub na potem,albo wale go nie biorą. Jak się jest razem i się ludzie Kochają to przecież nic tego nie zmieni... Takie moje zdanie
Aguś- zgadzam się
z femme. Mnie mdłości tak nie męczyły,ale latanie do kibelka ,wstawanie po 10 razy w ciągu nocy było koszmarem
Życzę zdrówka dla Ciebie i lokatora