reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Agus nie ma sprawy , jak cos to sie pytaj to zawsze pomoge albo inne dziewczyny :tak:

A teraz ja uciekam do wyrka :-) Dojutra Mamusie i Zycze spokojnej Nocki ;-):happy2:

Hej dziewczyny witam wszystkie przyszłe i obecne mamusie:) Ja mam nadzieje ze nie długo będę w tym gornie jak narazie kuruje se po stracie mojego anioleczka :( Jeszcze tylko ureguluje tą wszystkiemu winna tarczyce i mam nadzieje ze moje i S. starania szybko sie powiodą;) Pozdrawiam i miłej nocki:)

Witam ;) Ja od rana byłam na badaniach :mocz ,morfologia i te inne ważne ;) :-D Mały daje mi się we znaki bo cały czas chodzę zajrzeć do kibelka :baffled: Przez kilka dni męczyło mnie strasznie... Nie jestem w stanie praktycznie nic zrobić bo gdzie sie nie rusze od razu czuje jak żołądek mi chodzi...Pozostało mi więc wypoczywać i mieć nadzieje że za kilka miesięcy przejdzie ;]:-) Pozdrawiam wszystkie forumowiczki ;*

Witam ja od rana mam beznadziejny humor ...

ASIOWO - jak fajowsko jak ja bym chciała jeszcze raz to przeżywać :-) zazdroszczę :-) pewnie nie możesz się doczekać pierwszych kopniaków :-p

EWELINA -witamy witamy :-)

DOROM - tak sztywno to jak miała pół roku a tak to jakoś koło 5 miesiąca :-)

MONALIZKA - witamy i napewno będziemy wspierać mamy też temat https://www.babyboom.pl/forum/mlodziutkie-mamy-przyszle-i-obecne-f236/chce-miec-dziecko-21424/ nie wiem czy już tam zaglądałaś :-)

AGUS - współczuje :-p ja na szczęście nie miałam takich problemów :-p a a kibelek będziesz zwiedzać często bo najpierw mdłości a później siusiu :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam:-)
Wszystkim dziękujemy za życzonka!!!!:-)

Asiowo- super ,że z dzidzią wszystko okay:tak: Nawet nie wiedziałam,że młodym matkom też dają jakieś skierowania na takie badania... Ale masz racje,chyba nie ma sensu robić....Dużo zdrówka dla Was:tak:

mamaola- mój instruktor mnie brdzo chwali, chociaż j się nie pewnie czuję za kierownicą;-) Ale chce jak najszybciej zrobic prawko:tak: Codziennie mam jazdy po 2 h także powinno byc ok.

anetka-
no to Zuzia juz duza:-)Ja nie pamiętam ile mój ważył... Ale ogólnie jest smukły bardzo... Ludwiś nie jest pulpecikiem, a szkoda:-p Nam teraz zostało szczepienie na meningokoki...Chyba zaszczepię. Ale na pierwszym szczepieniu Ludwik płakał najbardziej,potem już bardzo krótko.:tak:

dorom5- Alanek słodziutki, duzy chłopak! :-) Ludwik juz jest taki duży, poznaje mnie(najbardziej lubi być ze mną oczywiście;-)) Wyciaga rączki jak mnie widzi(chce żeby go na rączki wziąć:-p) Kochany jest:-p

domikcw- Powiem ci ,że nie widzę różnicy. Tak jak było przed ślubem tak jest i po:-p Naprawdę.... Teraz się nie dziwię,że ludzie odkładają ślub na potem,albo wale go nie biorą. Jak się jest razem i się ludzie Kochają to przecież nic tego nie zmieni... Takie moje zdanie:-p

Aguś-
zgadzam się z femme. Mnie mdłości tak nie męczyły,ale latanie do kibelka ,wstawanie po 10 razy w ciągu nocy było koszmarem:-p Życzę zdrówka dla Ciebie i lokatora:tak:

reklama
lenka - Tak chodziło mi o Ciebie tylko się pomyliłam. ja musiałam zgłosić sie do szpitala 2 dni po terminie, ale może dlatego, że ja w sumie miałam cały czas spore rozwarcie. Tylko w sumie to urodziłam 4 dni po terminie.

Asiowo - Na zdjęciu widać już bardzo wiele, Dzidziuś pomału zaczyna wyglądac jak mały człowieczk. I taki prezent noworoczny będziesz miała :p

dorom - Córcia ogólnie ma się dobrze, trochę maruda z niej się zrobiła ale takto wszystko dobrze. Czekamy na wizytę u alergologa i chyba czeka nas tez wizyta u dentysty.

femme fatal - A czemu masz taki beznadziejny humor?

Matajkaa - Witaj na forum. Przeczytaj regulamin i zaglądaj do Nas, bo duzo nowych mamusiek przywita się i potem już nie pisze.

Słyszłam dziś w tv, że taka badziewna pogoda ma być do końca czerwca :-/
I jeszcze popsół mi się do tego aparat, jestem załamana. Nie stać mnie na naprawę a tym bardziej na nowy.

Ostatnia edycja:
Do góry