reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi2 i jak tam na rozmowie,do mnie nikt nie dzwonił,ale w piatek idę już gdzie indziej na rozmowę:)) więc zobaczymy.Mam nadzieję,że Ty sobie dobrze poradziłaś.Też mam konto w mbanku:)

Lenka a Ty w jakim szpitalu chcesz rodzić.Studiowałam na Ślumie więc trochę tych szpitali katowickich znam:)Ja wczoraj miałam straszną ochotę na winogrona gdzieś tak o 2 w nocy mój juz chciał do tesco jechać.

reklama
Lenko,no dłuuuuuuuuugo mnie tutaj nie było,no a Fruzia rośnie jak na drożdżach się zrobił z niej mój klon,wyszczekana i niegrzeczna,że szok....za dużo w pupuli ma...

Pięcząteczko ma w Kołobrzegu 9 dni:-D...

Nareszcie ładny dzień, tylko mi leń w d... wlazł nic się robić nie chce. Wysłałam dziś mojego K. po zakupy i po test a on co?! zapomniał ! i jak tu się nie zdenerwować. Sama bym skoczyła żebym na gości nie czekała a do najbliższej apteki mam 8km w jedną stronę, więc iść nie mam ochoty.

Femme - to dokładnie była pierś kurczaka w sosie boloński, lepiej mi smakuje niż mięso mielone (przynajmniej wiem co jem :p)

Polna - oj biedna malutka szok i dla Ciebie i dla niej. Ja pamięta jak mój braciszek miał 11 miesięcy i raczkował po podłodze i tak niefortunnie kichną, że ząbkami zarył o podłogę. I na niestety górne ząbki mu się naruszyły. I później dużo problemów z tym było... Chyba dzieci nie da się ochronić przed częścią wypadków - niestety.

Lenka - pewnie już jutro będziesz miała swojego skarbka przy sobie ;))

Witam nowe mamusie

Lenka i jak sie czujesz??
Femme my wsumie tez zaczynamy z nocnikiem i nawet juz 4 dni wychodzilo tylko ze Miki robi ja w malo mi odpowiadajcej porze bo o 6 rano:-p
paatti to trzymam kciuki za test;-)
Umi jak rozmowa poszla?

Miki dzisaj strasznie marudny, juz w nocy poplakiwal. I tak caly dzien no i jak takie 2 miesieczne dziecko chwile sie obawi i idzie spac do 13 juz trzy drzemi zaliczyl. Ale za to apetyt to ma nawet wieszky niz normalnie i nie mam pojecia co jet. A teraz poszedl z ciocia na spacer moze sie przewietrzy to bedzie lepij.

femme fatal - No prosze jak tu kobinujesz by się nie narobic a kasę mieć ;-)

firanka - Haha, tylko Ty tak na mnie piszesz. Wycieczki nad morze zazdroszczę :p.

A ja wróciłam niedawno ze spaceru z córcią. Poszłysmy do miasta do biedronki i po jabłka a potem na plac zabaw. teraz klaudia sobie smacznie śpi.

witajcie Kochane. sorki, że wczoraj się nie odzywałam, ale mam drobne kłopoty...wszystko się wali......mój W właśnie stracił prace (a raczej chyba sam odszedł...sama nic nie wiem już z tego) i teraz mi jest głupio bo się na niego wydarłam, że nieodpowiedzialny jest, a on biedaczej załamany tym wszystkim.... ale jak się wali to na całej lini....koszmarnie się czuje.....
ale widzę, że tu się coś ruszyło:-p nadrabiacie stronkami:p
witam serdecznie nowe mamusie i gratuluje skarbeczków;-)
firanka Ciebie również witam bo się nie znałyśmy wcześniej:)
umi2 jak rozmowa??
polna N ojjj....biedna Alunia.....musiałaś szok przezyć....
madzia90 a co za leki dostałaś?? lepiej Ci już...??
Asiowo Ty to masz przekichane z tymi dolegliwościami, ale dobrze, że Paulince biegunka przeszła:tak:
dziewczyny powiedzcie mi (bo ja tempa jestem w sprawach ciążowych) po co podają glukoze?? czemu ten smak taki okropny jest?? (sorki za pewnie głupie dla Was pytanie...ale kto pyta ten nie błądzi:p)
femme fatal niezły z Ciebie przekręt jest:p każdy kombinuje żeby mu było dobrze:p
kolia w szkołach to zawsze takie zamieszanie robią!! też miałam taką przygodę z książką....... oojjjj to Mikołajek wybrał idealną porę na sadzanie na nocniczek:-D 6 rano nie ma co....
layla, dorom5, Maagda, anetka551 co z Wami?? dzieciaki dają popalić??
panistepelekno zobaczysz Klaudia niedługo nabierze wprawy i ochoty na zabawy i nauczy się wszystkiego. Ale ją musiałąś na tym placu zabaw wymęczyć skoro tak padła:p
lenka oj to poród tuż tuż....trzymam kciuki za Ciebie i maluszka;-)
pola997i jak się czuje świeżo upieczona mężatka??:-p
mamaola pytałam z ciekawości bo wiem, że Twój mąż Darek i kiedyś pisałaś o jego wujku i chyba też Darek miał naimię (albo coś poplątałam:-D)
paatti88 i jak test??
Justysia1a uuuu to nieciekawie...ale ciąży przynajmniej nie ma, a i z miesięczną abstynęcją dasz sobie napewno radę:p narobiłaś mi tylko smaków na piiiiwko ze soczkiem:p
przepraszam jeśli kogoś ominełam....

Ostatnia edycja:
Dawno mnie tu nie było, nie dam rady Was nadrobic. Bede zagladac czesciej. :tak:
Na początek to witam wszystie nowe Mamusie. :tak:

domikcw - Wrecz przeciwnie, Alenek jak narazie dał mi mocno w kosc tylko 2 razy. :tak: Jest naprawde grzecznym Synkiem, z tym ze ost. pozno mi zasypia. A co u Ciebie?

pola997 - I ja na jazdach sie podobalo? ;-) No i opowiadaj jak sie czjesz w roli zony? :tak: Życze Ci dzo szczescia na nowej drodze zycia! :-)

lenka87 - A Ty jeszcze w 2-packu? ;-) Dalej, niech ten Twoj Synek szybko wyskakuje. Jak sie czujesz? Gotowa juz na porod? :-p
Ja urodzilam 5 dni po terminie. :tak:

Femme - Sper ze ninka juz z nocniczka korzysta. ;-) Sama nie wiem od ktorego miesiaca powinno sie uczyc dziecko siusiac do nocniczka, to teraz przynajmniej wiem. :-p

Umi2 - A Ty do pracy?? A co z Kacperkiem?

a ja chciałabym zobaczyc fotki :D tak jakos nie potrafie sobie tego wyobrazic hehehe na prawde masz szczescie! trojaczki i blizniaki. niejedna kobieta pozazdrosci . pozdrawiam goraco cala ósemke :D

reklama
mazia89- zamierzam rodzić na Raciborskiej w K-cach.

Dziś dzień prawdy. Mija tydzień od terminu i mam się zgłosić do szpitala. Mam nadzieje,ze zaczną działać. Bo moje bóle są już ciężkie do zniesienia, no i coraz bardziej martwie się o dziecko.
Mam nadzieje,ze mnie nie odeślą. Całą noc nie spałam dziś z przejęcia i strachu. Nie mogę uwierzyć,ze jak wszystko ułoży sie po mojej myśli to niedługo przytule swojego robaczka:)

Do góry