Na wstępie witam nowe :-)
Ja już od rana wkurzona jestem... okazało się że nie przyznali mi środków na działalność z tej głupiej uni ... do dupy z tą całą unią w kulki sobie lecą równo ciekawe co trzeba mieć i umieć żeby tą kasę dostać to chyba jest dla tych co potrzebują pomocy a nie doskonale sobie radzą i chcą kasę od tak no ale ch im w d
Co prawda ja też chciałam przekręt zrobić ale ja potrzebuje kasy a w normalnych warunkach to już w ogóle nie miała bym się co ubiegać ... jeszcze teraz jem batona i znowu zęby mnie zaczęły boleć a niedawno co robiłam
PATTII - dziękuje w imieniu Ninki :-) kurczak z makaronem ? pierwszy raz słyszę
LENKA - no no już jutro czwartek :-) ale skoro Cię boli to może nie powinnaś do jutra czekać ? masz jakiś numer do swojego lekarza ?
MADZIA - no to szybkiego powrotu do zdrowia !
UMI - powodzenia ! i szybko pisz jak było ! :-)
POLNA - pani domu ze mnie żadna dopiero się uczę zawsze byłam córeczką mamusi i nic nie robiłam więc jest ciężko
MAMAOLA - oho to moc wrażeń
tyle rzeczy na raz
dobrze że Twojemu nic się nie stało no i że nie ma kosztów związanych z naprawą ... my ostatnio mieliśmy stłuczkę i 900zł poszło się...
JUSTYSIA - współczuje ... teraz się wyleczyć i trzeba dalej próbować :-) tylko dobrze wszystko wylecz zanim zaczniesz ;-)
trzeba się cieszyć że nie zaszłaś w ciąże przy takim stanie bo to by za dobrze nie było ;-)
KARAOKE - hehe wszystkie teraz tak myślimy a co do czego przyjdzie to pewnie wszystkie będziemy zrzędliwymi staruszkami
POLA - ja to już od urodzenia miałam od niej większe wymagania niż powinnam
póki co to wychodzi na dobre bo mądra z niej dziewczynka i mam spokój od małego z nią
ale trzeba będzie przystopować bo też nie można od dziecka za dużo wymagać ... widzę po siostrze tata chciał żeby ona jakimś geniuszem była to teraz ma trochę zrytą psychikę i jest strasznie zakompleksiona... niby się chce dobrze dla dziecka a łatwo zrobić krzywdę ... za to ja jestem młodsza i ode mnie niczego prawie nie wymagano i jestem mega rozpieszczona
dlatego ja chce przy Nince wyśrodkować zobaczymy czy mi się uda
A z tymi zupkami to zależy od dziecka moja mała odkąd skończyła pół roku to je wszystko prócz czekolady i jej nie szkodzi
myślę że możesz mu trochę przyprawić i sprawdzić jak zareaguje :-)