reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
czesc z rana

ja ostatnio do kompa rzadko podchodze bo maly jak widzi mnie przy klaw to kwiczy i nic nie da rady zrobic:baffled:kurde glowa mi peka bylam wczoraj u dentysty i od tego borowania chyba tak mnie boli....

Pola-jak jazdy poszły???ja lubilam sobie tak autkiem pojezdzic....pamietam ze kilka razy zdazyło mi sie ze podczas jazd auto sie zepsulo....:tak:raz sprzegło raz biegi i cos tam jeszcze i mialam dodatkowe godziny za to...:-)

Umi-jak poszło narozmowie???

Polna-jejku musze powiedziec ze w takich momentach to trzeba miec nerwy na wodzy....niepanikowac i wogole.....naszczescie wszystko sie dobrze skonczylo:tak:obys juz nigdy takich przezyc nie miala.....a bratanek na imie bedzie miec Wiktor

Feeme-masz racje z ta kasa....uczciwy czlowiek to tylko po glowie za darmo moze dostac a i to nie zawsze wiec wcale sie nie dziwie....jak to sie mowi "kazdy orze jak moze"no cóz szkoda ze sie nie udalo....

Panistepelek-no mamusia sietak postarala a kKaudynka jesc nie chciala....moj pokemon tez ostatnio cos apetyt stracil i niezle sie musialam nabiegac zeby go nakarmic.....

Lenka-bidulo juz niech cie synek nie meczy i wychodzi tu do nas...

Justysia-to sie nalykasz przez miesiac lekow...szybkiego powrotu do zdrowka zycze....

Domikcw-tak tak wójek tez byl Darek....na dodatek nie bylo mi dane go poznac nawet moj Darek go nie zna bo zmarł jak mial 17 lat...i faktycznie mąż ma imie po wójku a my dalismy tak bo na poczatku byla umowa ze jak bedzie corka to bedzie Daria (po tacie)a jak syn to Aleksander (po mnie)ale aleksander przestalo mi sie podobac i wyszło ze bedzie Darek....jajku co i rusz slysze ze ostatnio ktos traci prace....

Dorom-witaj co u Ciebie???jak mały Alanek sie sprawuje????

paati-tez bym sie wsciekla jak by testu zapomnial....

sorki ze nie wszystkim odpisze ale klepiecie jak szallllllone i nie da rady spamietac wszystkiego:-D

Wczoraj myślałam że zwariuje mała zasnąć nie mogła ... wróciliśmy do domu koło 22 to myślałam że padnie a ona chyba się jakoś przestawiła i ni ch... :dry: ja nie wiem jakie to trzeba mieć nerwy żeby wytrzymać z dzieckiem nie śpiącym w nocy ... ja bym ją chyba w drugim pokoju zamykała i szła spać :-p ona teraz ma jazdy bo zasypia na głowie :-p i tak wczoraj godzinę ułożyć się nie mogła :no:

No i kupiliśmy kino domowe w końcu :-) fajne fajne sporą moc ma więc od rana sąsiadów muzą katuje :-p :-)

PANISTEPELEK- bez kombinowania niczego się nie da dorobić ... :sorry2:

DOMIKCW- wiem co czujesz ... z Kubą mieliśmy podobnie odszedł z jednej roboty i niby miał mieć od razu drugą ale nie wyszło i koło 2 tygodni bez pracy był ... wydarłam się na niego też bo nie skonsultował tego ze mną ale on biedny też mega załamany był ... ale jakoś daliśmy radę:-)

DOROM - ja słyszałam że najlepiej jak najszybciej czyli jak samo zacznie ładnie siedzieć ;-)

LENKA - 3mam kciuki ! mam nadzieje że masz do kogoś nr tel żeby nas poinformować czy to już ! :-)

MAMAOLA - no dokładnie ... takie już czasy że wszyscy bogaci ludzie to się na przekrętach dorobili ... no a ja nie mam zamiaru w biedzie żyć ;-)

Witam:):-)

dorom5- Witaj :tak: Bardzo dobrze,że Alanek jest grzeczniutki i daje Wam odpocząć...:tak: Już ma miesiąc i prawie 3 tyg! Czas leci bardzo szybko. W sumie u mnie bez zmian tyle,że mam dwa nazwiska, a tak to nie czuje różnicy. Tak samo jak przed ślubem tak samo i po:-p

mamaola- no mi szło dobrze, zgasł mi raz na światłach:-p Ale dałam radę, a miałam stresa strasznego:-p Jak tam u Was??? Mój tez nie ma apetytu:dry:

lenka87-
no to 3 mam kciuki żebyś została w tym szpitalu,a potem tylko chwaliła się zdjęciami synka:tak: buźka:*

femme- Wy wynajmujecie mieszkanie ,czy macie swoje??

My dziś mamy połówkowe urodzinki !!!!:p Mój synuś ma pół roku,nie moge uwierzyć...:-p:-)

hej mamuśki,a ja jestem udupiona dzisiaj...Nicole zasnęła,a ja muszę iść na zakupy na obiad. Moja siora teraz ma rotwirusa i suka gnije cały Boży dzień,dzieciaka strach z nią zostawić nawet na chwilkę....

POLA - niestety wynajmujemy jak byśmy mieli swoje to by był chyba szczyt marzeń :-p ale mamy nadzieje że w końcu się dorobimy :-) no i najlepszego dla synka :-) zaraz będziemy świętować roczki naszych maluchów tak ten czas ucieka ...

Ja nie mam od nikogo numeru z młodych mam. Wiec chyba poinformuje Was jak wrócę. No chyba,ze ktoś zajrzy na czerwcówki-bo tam kogoś napewno zawiadomię.

To moje gg-8234682: jeśli ktoś może to niech wyśle mi nr komórki to będe z Wami w kontakcie.

reklama
Witam

domikcw - Przykro mi, że twój W. stracił pracę ale teraz nie ma co rozpaczac tylko niech weźmie się w garść i szuka nastepnej.
Na placu zabaw w sumie aż tak długo nie byłyśmy. trochę pozjezdzałyśmy, pochgodziłysmy po tych wszystkich ruchomych kłodach itp. Córci tak szybko poszła spac bo popaortu wróciłysmy pół godziny po tym jak normalnie chodzi na drzemkę.

dorom - ładne zdjęcie w awatarze.

mamaola - Moja Klaudia też ogólnie mało je :-/

firanka - Dlaczego na swoją siostrę piszesz "suka". To taki pieszczotliwy zwrot? :p

Do góry