reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

domikcw dostałam jakieś tabletki przeciwzapalne i floragyn ;-)
dzisiaj już 2 dzień.. lepiej jest..

lenka87 życzę żeby szybko się wszystko udało :-)

reklama
Jakiś czas mnie nie było i chyba nie dam rady nadrobić Was. W ogóle nie mam czasu. Zuzia jakby z dnia na dzień się zmieniła. Nie chce jeść, nie chce spać, ciągle marudzi :dry: rano budzi się o 6 i już jest wyspana... więc jestem zmęczona i niewyspana.
Dzisiaj byliśmy na szczepieniu. Mała płakała, jak widziałam jak jej łezki leciały, to myślałam, że sama się popłacze.. 30 lipca kolejne szczepienie. Zuzia waży już 4570 g :-p mój klocuszek kochany :-):-D

Justysia1a współczuję choroby i szpitala.. a na ciąże jeszcze przyjdzie czas kochana :tak::-)

pola997 wszystkiego najlepszego dla Ludwiczka ! :-)

lenka87 powodzenia ;-)

Ala spi , kwiatki zerwane na sypanie wiec jestem prawie gotowa na meczarnie z Ala w kosciele :-) jeszcze tylko wyprostuje wlosy i bedzie git :cool2:

Domik z facetami tak jest :sorry2: czasem uniosa sie honorem i juz sprawa sie komplikuje :dry: mam nadzieje ze szybko cos znajdzie :tak:

Femme taaaa malo brakowalo a do kicia bys poszla siedziec za te machlojki co kombinowalas :-p:-D

Firana Ty , Ty nie wolno mi tu przeklinac :no::-p

anetka uuuu niestety taki okres w zyciu dziecka , dobrze pamietam kiedy Ala wstawala skoro swit i nie chciala jesc :dry:
ale to szybko minie :tak: no i ladnie Ci Cora rosnie ;-)

Lenka Trzymam Kciuki ;-)

Justysia eee tam , bez % wytrzymasz , grunt to zdrowie :tak: potem to mozesz pic ile chcesz :-) a jaki to sok dodajesz do piwa ?no i jakie piwo bo ja to preferuje tylko tatre mocna :cool2:ale juz dawno nie pilma :sorry2:

Pola wszystkiego Naj dla Synka :tak: zaniedlugo to roczek bedzie obchodzil :-)

Ehhh Pieczątko bo już mnie wkurza to,że udaje chorą,a całe mieszkanie jest tylko na mojej głowie...Wkurzyłam się obudziłam ją i powiedziałam,że ma słuchać czy fruzia śpi i jak się obudzi,a ja idę po sprawunki bo obiad sam się nie zrobi. Poszłam,obruciłam na rynek i spowrotem,wróciłam,a młoda śpi. Wysprzątałąm kuchnię,zrobiłam obiad,i posprzątałam kuchnię znowu. Mój śłubny zobowiązał się posprzątać pokój nasz,bo wprost zarasta syfem dzięki działalności mojego dziecka...

Polna sorry

Lenka oj wykorzystaj ten czas :tak: bo pozniej jak Bobo sie pojawi to do kibelka nie bedziesz miala kiedys pojsc :tak::-D

Justysia niebieskie w barze to mi sie kojarzy jedynie Łzy Stalina:cool2: :-):-D
a o tej pere;ce t pierwsze slysze :confused:

Firanka spoko ;-) a siora jest zabojcza no ale co sie dziwic , nie jest matka wiec wsio ma w du... :dry::sorry2:

reklama
Do góry