reklama
.Aneta.
Fanka BB :)
Jakiś czas mnie nie było i chyba nie dam rady nadrobić Was. W ogóle nie mam czasu. Zuzia jakby z dnia na dzień się zmieniła. Nie chce jeść, nie chce spać, ciągle marudzi rano budzi się o 6 i już jest wyspana... więc jestem zmęczona i niewyspana.
Dzisiaj byliśmy na szczepieniu. Mała płakała, jak widziałam jak jej łezki leciały, to myślałam, że sama się popłacze.. 30 lipca kolejne szczepienie. Zuzia waży już 4570 g mój klocuszek kochany :-)
Justysia1a współczuję choroby i szpitala.. a na ciąże jeszcze przyjdzie czas kochana :-)
pola997 wszystkiego najlepszego dla Ludwiczka ! :-)
lenka87 powodzenia ;-)
Dzisiaj byliśmy na szczepieniu. Mała płakała, jak widziałam jak jej łezki leciały, to myślałam, że sama się popłacze.. 30 lipca kolejne szczepienie. Zuzia waży już 4570 g mój klocuszek kochany :-)
Justysia1a współczuję choroby i szpitala.. a na ciąże jeszcze przyjdzie czas kochana :-)
pola997 wszystkiego najlepszego dla Ludwiczka ! :-)
lenka87 powodzenia ;-)
polna_N
Mama Ali ... 2007
Ala spi , kwiatki zerwane na sypanie wiec jestem prawie gotowa na meczarnie z Ala w kosciele :-) jeszcze tylko wyprostuje wlosy i bedzie git
Domik z facetami tak jest czasem uniosa sie honorem i juz sprawa sie komplikuje mam nadzieje ze szybko cos znajdzie
Femme taaaa malo brakowalo a do kicia bys poszla siedziec za te machlojki co kombinowalas
Firana Ty , Ty nie wolno mi tu przeklinac
anetka uuuu niestety taki okres w zyciu dziecka , dobrze pamietam kiedy Ala wstawala skoro swit i nie chciala jesc
ale to szybko minie no i ladnie Ci Cora rosnie ;-)
Lenka Trzymam Kciuki ;-)
Justysia eee tam , bez % wytrzymasz , grunt to zdrowie potem to mozesz pic ile chcesz :-) a jaki to sok dodajesz do piwa ?no i jakie piwo bo ja to preferuje tylko tatre mocna ale juz dawno nie pilma
Pola wszystkiego Naj dla Synka zaniedlugo to roczek bedzie obchodzil :-)
Domik z facetami tak jest czasem uniosa sie honorem i juz sprawa sie komplikuje mam nadzieje ze szybko cos znajdzie
Femme taaaa malo brakowalo a do kicia bys poszla siedziec za te machlojki co kombinowalas
Firana Ty , Ty nie wolno mi tu przeklinac
anetka uuuu niestety taki okres w zyciu dziecka , dobrze pamietam kiedy Ala wstawala skoro swit i nie chciala jesc
ale to szybko minie no i ladnie Ci Cora rosnie ;-)
Lenka Trzymam Kciuki ;-)
Justysia eee tam , bez % wytrzymasz , grunt to zdrowie potem to mozesz pic ile chcesz :-) a jaki to sok dodajesz do piwa ?no i jakie piwo bo ja to preferuje tylko tatre mocna ale juz dawno nie pilma
Pola wszystkiego Naj dla Synka zaniedlugo to roczek bedzie obchodzil :-)
Justysia1a
polna_N - a ja najbardziej lubię perełke A soczek to zazwyczaj malinowy Albo taki niebieski Nie wiem jak się nazywa ale w barze takie bywają:-)
Ehhh Pieczątko bo już mnie wkurza to,że udaje chorą,a całe mieszkanie jest tylko na mojej głowie...Wkurzyłam się obudziłam ją i powiedziałam,że ma słuchać czy fruzia śpi i jak się obudzi,a ja idę po sprawunki bo obiad sam się nie zrobi. Poszłam,obruciłam na rynek i spowrotem,wróciłam,a młoda śpi. Wysprzątałąm kuchnię,zrobiłam obiad,i posprzątałam kuchnię znowu. Mój śłubny zobowiązał się posprzątać pokój nasz,bo wprost zarasta syfem dzięki działalności mojego dziecka...
Polna sorry
Polna sorry
Justysia1a
Lenka -wiec powodzenia jutro
polna_N
Mama Ali ... 2007
Lenka oj wykorzystaj ten czas bo pozniej jak Bobo sie pojawi to do kibelka nie bedziesz miala kiedys pojsc
Justysia niebieskie w barze to mi sie kojarzy jedynie Łzy Stalina :-)
a o tej pere;ce t pierwsze slysze
Firanka spoko ;-) a siora jest zabojcza no ale co sie dziwic , nie jest matka wiec wsio ma w du...
Justysia niebieskie w barze to mi sie kojarzy jedynie Łzy Stalina :-)
a o tej pere;ce t pierwsze slysze
Firanka spoko ;-) a siora jest zabojcza no ale co sie dziwic , nie jest matka wiec wsio ma w du...
Justysia1a
polna_N - a bo to Lubelskie piwko Więc pewnie nie jest w każdym sklepie w Polsce Ale polecam polecam
reklama