reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam wszystkie Mamusie!
Jestem studentką roku Wydziału Nauk o Zdrowiu i piszę pracę magisterską na temat ciąży zagrożonej i stanu noworodka. Uprzejmie proszę o wypełnienie poniższej anonimowej ankiety potrzebnej do przeprowadzenia moich badań Panie, u których wystąpiło choćby jedno zagrożenie w czasie ciąży:

 nadciśnienie tętnicze
 cukrzyca
 choroby nerek
 choroby serca
 choroby układu moczowego konflikt serologiczny
 krwawienie w II i III trymestrze ciąży
 ciąża wielopłodowa
 niewydolność cieśniowo-szyjkowa
 przedwczesne pęknięcie błon płodowych
 wielowodzie
 małowodzie
 zakażenia

W celu rozpoczęcia wypełniania ankiety proszę kliknąć poniższy link.
Z góry bardzo dziękuję za wypełnienie ankiety. Pozdrawiam serdecznie.

CIĄŻA ZAGROŻONA A STAN NOWORODKA - www.ankietka.pl

reklama
UMI - będę 3mać kciuki, mam nadzieję że dostaniesz tą prace
ASIOWO - jak córeczka? Mam nadzieję że juz lepiej

Jutro powinna przyjść @ kurcze już nie mogę znieść tej niepewności ale obiecałam sobie że wcześniej nie zrobię testu. Boję się że się zawiodę. W nocy temu pewnie spania nie będzie.

umi - Jak będe na zakupach to znowu kupie kalafior i wtedy przeslę Ci jeszcze ciepły. A jaki lubisz, taki z jajkiem?
Powodzenia na rozmowie. Ja nie pomogę, bo póki co nie starałam sie o posadkę.

paatti88 - Widać, że bardzo chcesz tego dzidziusia. Trzymam kciuki.

To może tak kilka zdjęć córci wstawię :

Załączniki

• P6132968.jpg
    P6132968.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 36
  • P6122921.jpg
    P6122921.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 40
  • P6153008.jpg
    P6153008.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 37
  • P6152997.jpg
    P6152997.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 40
  • P6142986.jpg
    P6142986.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 56
  • P6132982.jpg
    P6132982.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 35
  • P6112905.jpg
    P6112905.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 38
  • P6042769.jpg
    P6042769.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 58
czesc dziewczyny....

u nas pogoda dzis piekna,słoneczko swieci...wiec z Młodym na dworku dłuuuuugo bylam....tak go wymeczyłam ze bidulina padl na sen o 20.15....nie wiem czy to dobrze czy zle bo pewnie w nagrode dla mamuni wstanie jutro o 5!!!no ale cóz....

Umi-oj to bede trzymać kciuki za Ciebie!!!

Feeme-nie widziałam wczesniej zdjec Twojej Ninki i powiem ze oczka to ona ma przecódne....ach i super ze tak ladnie bawi sie ksązeczkami...moj nie chce jego kręcą piloty,telefony,laptopy....a ostatnio bawi sie moimi lakierami do paznokci:eek:

Pola-swietnie ze taki wesoły slub mialas....bedzie co na starosc wspominac:rofl2:ja swoj tez milo wspominam...widzialam zdjecia na NK-piekna mialas sukienke....

Patti-no to w takim razie trzymamy kciuki zeby @ nie przyszla...:tak:a sałata pod oknami tez ladnie wyglada:-Dtylko na slimaczki bedziesz musiala uwazac:-D

Lenka-sio na porodówke.....!!!

mazia89 Bardzo Ci dziekuję naprawde wiele mi to pomogło bo przynajmniej wiem czego sie spodziewac i są wieksze szanse ze nie zrobie z siebie idiotki. Mam nadzieje ze dostaniesz to stanowisko no chyba ze juz Cię przyjęli:-)
Asiowo
Bardzo dziękuje to wezme jedna to CV najwyzej sie nie przyda a jak cos to zabłysne:-p Kurcze to ty doswiadczenie masz w taich rozmowach az zazdroszcze bo ja sie boje ze źle wypadne albo zrobie z siebie głupka
paatti88 Bardzo dzieuje i ja równiez bede trzymac ciuki za Ciebie ale najlepiej zrobisz ja sie wyspisz i nie bedziesz sie denerwowac
Maagda_ Napewno zdałas :-)
panistepelek Nie wiem czy o taie jao ci chodzi ja jajo sadzoe bo ja alfior to własnie z taim jajkiem a poza tym alafior musi byc z bułka tartą tai uwielbiam:-) A córcia sliczna a z Ciebie laska jeszcze raz to napisze, iedys juz to pisałam ale musialam sie powtórzyc
mamaola Daruś ci zrobi prezent i da pospac:-) Trzymaj mocno:-p

oj ale był dziś u mnie piękny słoneczny dzień:-) dawno tyle słonka nie było
no i wygadałam i wyśmiałam się z przyjaciółkami za wszystkie czasy:) no a @ dalej nie ma:(:(:( buuu..........
lenka87 a ja myślałam, że ty już masz swojego skarba przy sobie, a tu taka niespodzianka...coś chyba nie pcha się na ten świat....coś Ty mu naopowiadała, że boi się wyjść??:p:-p trzymaj się cieplutko
umi2 chyba musimy otworzyć wirtualną knajpke, bo co któraś upichci coś smakowitego to zaraz jednej z nas też by się chciało takie coś zjeść....eh...babki to mają zachcianki:p skoro Twój Kacperek taki klocuś to pewnie bolą rączki od noszenia go?? a co bedzie potem!!:szok: będziesz miała mięśnie wyrobione:p
trzymam kciuki za rozmowe;-)(nic Ci nie poradze boi nigdy na takiej rozmowie nie byłam, ale chyba pewność siebie to podstawa;-))
paatti88 ale pojechałąś z tą sałatą przed domem:-D ale ja widzę plusik jeden tego-nie będziesz musiała daleko chodzić po nią, aby zrobić sałatkę do obiadku:p też trzymam kciuki żeby @ nie przyszła;-) a jeśli można wiedzieć to jesteś mężatką?
mazia89 nic nie szkodzi;-) każdy może udzielać się na forum
panistepelek no no ale z Klaudi pannica:cool2: chyba lubi zabawy w piaseczku?
Asiowo i jak się czuje córeczka?? przeszło jej??
mamaola no to domęczyłaś Darusia....a powiedz mi, ze strony Twojego męża to jakaś tradycja z imieniem Dariusz??

mamaola - Ja tez z córcia byłam dzis duzo na dworzu i poszła spać godzine wczesniej niż zawsze.

umi - Ja kalafior lubię najbardziej sam albo polany własnie bułką tartą. Rodzice jedza z jakiem (tak jak jajecznicę)
Pozatym to bez przesady z tą laską :p

domikcw - Córcia jeszcze za bardzo nie umie bawic się w piaskownicy. Trochę podziobie piach łopatką, powyjume ręką piach z wiaderka i tyle. Ale widac, że to cos nowego i jest skupiona. A jak dziś ja wyjmowałam z tej piaskownicy to popłakała się.

Męzowi wreście jakoś tam układa sie w pracy. Z tej radości przywiózł piwko, ciasteczka, chipsy. :p

reklama
madzia90 to tzymam kciuki żeby to nie była ciąża...
panistepelek no zawsze to nowość. widocznie się jej spodobało:) a nawiasem mówiąc to córcia podobna do tatusia jest:)
dziewczyny przestańcie już o tym kalafiorze bo mi już ślinka cieknie przed tym komputerem!:p

Do góry