reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

POLA-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!

Długo do was nie zaglądałam i dziś spędziłam cały dzień na nadrabianiu. Ale cieszę się przynajmniej czuję, że teraz jestem w temacie. Piszecie o swoich pociechach a ja już nie mogę się doczekać. U mnie dalej starania, mam nadzieję, że ten miesiąc zaowocuje. W połowie tygodnia postaram się zrobić test... Chyba, że @ się pojawi.. ;(

Pozdrówka, ucałujcie dzieciaczki.. :***

reklama
My dzisiaj byliśmy w gdańsku chcieliśmy kupić kino domowe ... no ale Kubie nie dali kredytu :dry: a zarabia 2500 jeden już prawie spłaciliśmy zawsze w terminie ... masakra teraz dostać kredyt to koszmar :no::crazy:
No to pojechaliśmy do schroniska ... jeden piesek przypadł nam do gustu (a psów od zajebania ) No ale okazało się że to świeżak i trzeba odczekać 14 dni bo może właściciele się zgłoszą tak więc wróciliśmy bez niczego:sorry::dry: jedynie kupiłam 3body i taka miękką książeczkę którą zresztą uwielbia :tak: w końcu książeczka którą może gryźć :-p

MAMAOLA - no no dokładnie tym bardziej jak teraz ona chce stawać przy meblach a jeszcze się chwieje to może ładnie fiknąć :no: a nauczyła się już tak raczkować że jak burza po mieszkaniu idzie :sorry: i jak tu ją upilnować :-p

ANETKA - no to bardzo szybko z tego co ja kojarzę to z tym moja mała miała problem i dopiero tak koło 3 miesiąca się zaczęła przewracać

PATTII - życzę powodzenia ! :-) oby @ nie było :tak: i na teście pojawiły się te 2 kreseczki :-)

Pola gratuluje i wszytskiego najlepszego nanowej drodze zycia:-)
femme tez bym chciala zeby Miki juz raczkowal al eu niego to chyba jeszcze potrwa :-)
paatti88 powodzenia zycze;-)

A ja mam za soba spokojny weekend a jutro ide z Mikim na szczepienie ciekawa jestem ile juz wazy. A teraz wojujie z dziadkami co mnie przeraza bo zawsze spal juz o tej poze mam nadzieje ze jutro wszytsko d normy wroci;-)

oj widzę, że w niedziele to tu pustki są:-p pewnie każda z pogody korzysta:-)
a ja dziś połowe dnia spędziłam z dzieciakami na zabawach...ale dały mi w kość:p a moja mała chrześnica dalej w szpitalu...:-(
no ale już jedna sytuacja się wyjaśniła i chciałam was poinformować, że nie jestem w ciąży:confused2::rofl2: ulga ogromna gdy zobaczyłam na teście jedną krechę:-p
umi2, Asiowo więc nie bedzie dzidzi, ale dalej się dziwnie czuje, bo mnie boli i ciągle mi niedobrze:-( załamać się idzie....
umi2 a jak Kacperek??
Asiowo i co dieta i leki działają?? biedna Paulinka(o ile nie pomyliłam imienia:) też biedulki nie miało co dopaść tylko to....:(
panistepelekto fajnie, że Klaudunia ma rówieśników:tak: będzie miała się z kim bawić,a w przyszłości chodzić do szkoły:) a wogóle planujesz rodzeństwo dla małej??
femme fatal no oby oczka jej takie zostały to będzie nimi hipnotyzować chłopaków:-) gratuluję Nince postępów;-)
olena262 oj to biedna teraz jesteś....ciekawe czemu mała tak się zachowuje...?? trzymaj się cieplutko:*
mamaola nie dziwie Ci się, że nie mogłaś się oprzeć ubranką. wszystkie są takie urocze....z Darusia elegancik będzie:tak:
paatti88 witam i również trzymam kciuki za dwie kreseczki na teściku:tak:
kolia chyba wszystkie dzieci są rozpieszczane przez dziadków:) ktoś kiedyś powiedział, że dziadkowie bardziej kochają swoje wnuki niż swoje dzieci....coś w tym jest:)
Layla, madzia90, Maagda, KingaMZ co u Was słychać??
pola997 i jak po weselichu?? nogi bolą??:-p

Witam rano.
Co za pogoda znów deszcz i pomyśleć że to czerwiec ;/ Aż z domu nie chce się wychodzić, ale niestety obowiązki wzywają. Uciekam brata pilnować, do wieczorka dziewczynki 3majcie się ;*

Witajcie
Ja dziś na zakupach byłam i będę robić leczo bo niestety nie było kalafioru a takiego smaka miałam na niego:-p
Mój Kacperek wstał dziś o 2 i przez godzinę zjadł 240 ml taki był głodny ale to wszystko przez to ze późno go wykapaliśmy i od razu zasnął bez jedzonka.

domikcw Gratuluje jednej kreseczki ja jak robiłam test to tez sie ieszyłam ze jedna kreseczka była az to wielkie suprise bo sie okazało ze jednak jestem w ciazy:-p no ale mam nadzieje ze u ciebie tak nie bedzie a z tym bólem to kurcze jakos mi to mnie przypomina bo tez mnie tak bolało oby jednak test mówił prawde
Pola wszystkiego naj!!!
Maagda_ Trzymam kciuki!!

witam:-)

femme-
fakt z kredytami jest tragedia..... Też mieliśmy w planach,ale tylko na tym się zakończyło:dry: Nina ma śliczne oczka,takie pewnie jej już zostaną....:tak:;-) kiedy mój będzie raczkował????:confused:

domikcw- u mnie tez najpierw jedna potem się okazało,że ciąża... Także różnie bywa...

paatti88
- 3mam mocno kciuki żeby się udało :):*

Asiowo -mam nadzieję,że z Pulinką już lepiej,może coś zjadła.....

Bardzo Wzzystkim Wam dziękuje za życzenia:tak: Mam nadzieję,że będzie tak jak mi wiele ludzi zyczyło;-) Zobaczy się;-) Ślub był pełen spontan,(w kościele) Cały czas mi się śmiać chciało... Jak zakładałam Grześkowi obrączkę to tak się śmiac zaczęłam ,że nie mogłam przestać... Mieliśmy pięknie udekorowane autko,lecz jak ruszyliśmy, świadek włączył bieg na 2 to cała dekoracja odpadła:-D Pofruneła z wiatrem;-) Do kościoła musielismy wchodzić przez zachrystię,bo drzwi do bramy do kościoła nie dało się otworzyć. Już po mszy wyszliśmy z kościoła ,to Ksiądz kazał nam jeszcze raz wejść,przejść się w do okoła ,bo ogrganista zapomniał mendelsona zagrać....:-D Ogólnie wszyscy miło wspomianją. Wesele też super.... Wybawiłam się jak nigdy....:tak:;-)Nie było sztywno. Wszyscy się cały czas śmiali;-) Parę zdjęc mam na nk, także możecie sobie obejrzeć;)

Ale jestem głodna a nie wiem co zjeść i kto mi to zrobi :-p leniwa jestem dzisiaj że szok :dry:
Małej wczoraj rozłożyłam dywan patrze a ta już normalnie raczkuje malutka po prostu się ślizgała :-p a teraz jak poćwiczyła na dywanie to i na panelach zasuwa i goni kota po mieszkaniu beka z niej straszna teraz to jest prawdziwy robak i zauważyłam że jej ulubionymi zabawkami są książeczki już ich nawet aż tak nie gryzie tylko ładnie siedzi i ogląda :-)

W ogóle śniło mi się że brałam ślub ale Kuba wszystko tak spieprzył że się wycofałam w ostatniej chwili :eek::laugh2: :-p

KOLIA - to z dnia na dzień się wszystko dzieje :-) jednego dnia ma dupę nisko i nie może podnieść a już drugiego naglę jej się jakoś udaję :-) takie zmiany przychodzą z dnia na dzień i trudno określić czy nauczy się szybko czy nie ;-) No ale z tego co już się nasłuchałam to faktycznie chłopcy rozwijają się trochę wolniej :-p

DOMIKCW - hehe no to ja gratuluje 1 kreseczki :-p lepiej zaciążyć jak się będzie na to gotowym :-)

UMI - wow jaki głodomorek z niego Ninka jeszcze nigdy tyle nie zjadła :-p

POLA - Kiedy Twój będzie raczkował ? jak przyjdzie na to pora :-p kładź go często na dywanie to się w końcu nauczy :-D :-p
Haha no to miałaś przygód i fajnie ! będzie co wspominać mam nadzieje że jak kiedyś w końcu i ja się doczekam ślubu to też będzie beka :-)

ja już po obiadku:) sprawiłam sobie pyyyszne spaghetti<mniam>:-p
umi2, pola997 nawet mnie nie stresujcie!! jak to jest możliwe???:szok: ale moja ciąża to musiałby być jakiś cud:p z racji tego, że chciałam zacząć brać tabsy to bardzo uważaliśmy i zabezpieczaliśmy więc test to był zrobiony dla potwierdzenia i ulgi:p:-p ale co ma być to będzie:)
umi2 oooo Kacperek to głodomorek...pewnie z niego zrobi się niedługo klocuś:p niech mu na zdrówko idzie:) a co do leczo to mmmmm........pychota:tak:
pola997 cieszę się, że ślub i weselicho się udało. najważniejsze są dobre wspomnienia:tak: a ja Cię nie mam na nk, więc nie zobaczę:(:-( a jak Ludwiczek się sprawował??
feeme fatal dziękuję:) masz rację na zaciążenie trzeba być gotowym, ale chyba przedewszystkim psychicznie... a co Cię tak leniuszek dopadł?? pogoda tak działa??
paatti88 a dużo młodszego braciszka masz?? a jaki jest Twój wiek??(chyba mam skleroze...)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry