reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A co do wczesnego zajscia w ciaze to nie wiem jak u was ale u nas to juz norma nikt sie nie dziwi u mnie w szkole to w kazdej klasie jest conajmiej jedna w ciazy ja jesczcze w miare bo bede miala 19 jak urodze :-) ale mam kolezanke co byla swieza 15 i tez daje rade a chlopak oczywiscie ja zostawil... zreszta moja mama tez nic lepsza bo swierza 17 byla jak moja siostre urodzila :-p

reklama
Famme_Fatal ja to jak zaczynam czytać ten felieton to od razu sobie zapisuje co do kogo mam :-) naprawde pomaga:tak:
Snoopy ale tak jakoś mało ciebie tu dzisiaj... ;-)

Ja to otwieram okienko do odpisania no i drugie ze stroną naszego forum.. Tak mi najlepiej, bo nie zapominam o niczym..

A co do wagi i wzrostu o których pisałyście.. Ja mam 161cm i ważyłam 50kg przed ciążą (w porywach do 52kg).. No a teraz ważę już 63-64kg.. No ale mam nadzieję że jak się dzidzia urodzi to będę ważyć chociaż 55-56kg..

aaa no wlasnie waga :-)
ja waze 53kg przy 169cm... i zawsze chuda i teraz wszyscy sie smieja jak ja bede wygladac z brzuchem tym bardziej ze na takich chudych nogach bebzun bede musiala utrzymac bo w nogi mi nic a nic nigdy nie szlo :-p

Famme fatal pociesze cie ja mam takie rozstepy na udach ze strach patrzec, smarowalam sie cala ciaze i bylo ok a na koncowce dupa blada;-);-);-) to nie ma tak ze ci w brzuch kg ida one sie rozchodza wszedzie:-):-):-)
miska chwilami z tymi gumkami to dobra sprawa, a co do niewypuszczania z domu to ja oknem uciekalam na imprezy wiec takie trzymanie w domu nie jest fajne, starzy sie wkoncu poddali i pozwolili mi chodzic a jak juz wolno tpo wiadomo nie ma takiej satysfakcji i mi sie odechcialo chodzilam tylko na jakies domowki i ogniska:-):-)

Oliwko bartus to taki grubiuski jest czy tak cieplo go ubralas?? Fajnie tak juz 2 miec;-) moze kiedys sie zdecydujemy bo na razie z kaska kruchawo...:-(

a co do niewypuszczania z domu to ja oknem uciekalam na imprezy wiec takie trzymanie w domu nie jest fajne, starzy sie wkoncu poddali i pozwolili mi chodzic a jak juz wolno tpo wiadomo nie ma takiej satysfakcji i mi sie odechcialo chodzilam tylko na jakies domowki i ogniska:-):-)

Mi rodzice nigdy niczego nie zabraniali i jak chciałam to poszłam na impreze i mogłam wrócić kiedy tylko mi się podobało, zasada był taka, że mam klucze, mam włączony telefon, widzą gdzie jestem, nie mogę sama wracać do domu i jakoś nigdy nie mieli ze mną problemów :-);-) A znajoma, która w wieku 17 lat musiała być w domy najpóźniej o 20 nawet w wakacje (żeby wszyscy wiedzieli, że z dobrego domi i się nie szlaja) jak tylko jechała na wycieczkę szkolną to leciała na ostatnie siedzenia z facetami, piła ile welezie przy okazji liżąc się z każdym napotkamyn facetem :no:

kurcze ale napisalyscie....
co do imprez, ja tez moglam chodzic gdzie chce i o ktorej chce, tylko na poczatku jak wracalam to musialam budzic rodzicow a oni patrzyli czy nie jestem zbytnio wstawiona, ale to szybko minelo:-) nie chcialo im sie pozniej wstawac:-)

reklama
Oliwko bartus to taki grubiuski jest czy tak cieplo go ubralas?? Fajnie tak juz 2 miec;-) moze kiedys sie zdecydujemy bo na razie z kaska kruchawo...:-(

ano snoopy taki z niego grubasek a jaki żarłok ,poszed l chłopak w tatusia.jedyny plus tego ze jest jedno po drugim to to ze sie razem wychwaja noi ze ja mam za jednym zamachem dzieci odchwane.

Do góry