reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzieki :) No powiem Ci ze nie nosze tak duzo jak wczesniej ale on jest typem przytulnanki i przylepki :p wszystko chcialby ze mna robic byleby byc na rekach :( teraz nawet jak gotuje to sadzam go obok na blacie jak cos robie bo stoi podemna i placz ejak go nie wezme ,wiec wiesh nie wiem co z ta jego zazdorsia bedzie jak maluska przyjdzie na swiat :) moze akurat bedzie dobrze bez zandych scen:p

reklama
Dziekuje Chwilami:) Boje sie ze bede bardzo zazdrosna mama :D:D
czytałam wywiad z jedną aktorką i wyznała, że 3 dni po porodzie wyszła ze znajomymi do kawiarni bo nie chciała utonąć w miłości do dziecka...i wg mnie bardzo mądrze postąpiła (choś wydaje mi się że troszkę za wcześnie)...jest zasada żyj i daj żyć innym ;-) można bardzo kochać dziecko nie zerygnując z siebie. haha ale mądry wywód ;-) ...ciekawe czy będę tak samo pisać jak ja będę już mamą :-D

W programie Superniania babeczka mówiła, że starszemu dziecku trzeba mówić że bedzie miał rodzeństwo, że będzie starszym braciszkiem i będzie musiał się opiekować młodszym rodzeństwem i napewne będzie wspaniałym braciszkiem. A i jeszcze powinien czuć, że całe to zamieszanie z nowym czlonkiem rodziny nie spycha go na dalszy plan, powinien brać udział w wymyślaniu imienia itp. Podobno pomaga :)

ja chyba bede sie wypowiadac jak juz mała sie urodzi:) chciałabym przede wszystkim, zebym przy dziecku o mezu nie zapomniała;) bo jednak On to jest Ktoś! :)

No wlasnie o to smo chcialabym Cie kiedys zapytac ::D:D:D no ale tak na serio to nie chodzi o to mozna bardzo bardzo kochac dziecko i wlasnie trzeba nawet ale z umiarem i z glowa !!! bo niektorzy rodzice swoja milosc roznie pokazuja np przez prezenty , pozwalanie na wszystko itd a ja mysle ze nie bede taka :D a z ta zazdroscia to chodzilo o to ze nie wyobrazam sobie jak moje dziecko pojdzie jush w swoja droge wyjdzie z domu bedzie mieszkac osobno lub nawet wyjedzie do innego kraju :D On ma dopiero 2 latka a ja jush sie boje :p pozatym bede sie bala o jego dziewczyny :D:D heheh zeby czasem go nie oszukiwaly lub cos w tym stylu ale moze mi przejdzie bo ja nie chcialabym byc zle traktowana przez mame mojego Miska ,wiec zobaczymy ,wyjdzie w praniu:p

Asiowo i tu mash racje ! moj byl zazdrosny o malego bo ja siedzialam przy nim ciagle i wogole w nocy bym siedziala zeby sie tylko nic nie stalo ,ale z czasem przechodzi :) Kazda kobieta ma jakies swoje schizy:p najwazniejsze to niezaniedbywwac meza a wtedy wszystko zrozumie:)

hehe jak bedzie mial 15 lat to dajcie mu gumki jak bedzie z domu wychodzil;-) z corka jest jednak gorzej...;-/ ja sie boje ze jak corka bedzie to bedzie taka jak ja a wtedy to niewiem co zrobie.... a jak mi w ciaze zajdzie w wieku 16 lat??? bo sa takie przypadki, u nas teraz panienka gim konczy i brzuch wiekrzy od mojego...!! i kto tu panikuje bardziej??

Moj Rafal powiedzial ze malej nie wypusci na krok z domu :D:D: a i zadnego chlopaka niedopusci :D:D no wiesh ja bede wyczulona na wszystko jak pomysle co ja robilm i jak klamalam rodzicow ::) ale mysle ze wazne jest rozmawiac duzo z dzieckiem i moze sie uda , bo ze mna nikt nic po dobroci tylko krzykiem ale i tk nie jest ze mna tak zle :D:D i nie bylo az tak zle : :p ok ja uziekma nakarmic chlopcow i wracam zaniedlugo:

A co...dziewczynce też można gumki wcisnąć i poinstruować do czego służy w razie wu, bo młode to głupie, naczyta się jeszcze ty bravo girl i katastrofa gotowa;-)

A efekt czytania bravo girl możecie objerzeć na you tube pod nazwa "Sylwusia"

a to moja dzieciarnia z dzisiejszego pobytu na dworku
364adba6c5bf80061fd26a23b3787c5e,5,19,0.jpg

f10b9f39831161c02c1e81702aff869e,5,19,0.jpg

06794e7c094405e6d7e034fbece8ad45,5,19,0.jpg

c79b5fb98410d1eeb7c0bfb598c59c32,5,19,0.jpg

a04099e905a6615991efbee824ba7cc1,5,19,0.jpg

reklama
OMG !!! Dziewczyny nie no szalenstwo :-p ponad godzine to wszystko czytalam i mialam pelno pytan i o wszystkich zdazylam zapomniec :-p

wiem ze netgirl chcialam pogratulowac znajomosci tylu jezykow !
a dalej juz nic nie pamietam :-p

Do góry