reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

polna_N No to sie wymieniamy miejscowosciami w takim razie :-p skoro ty jedziesz do tesciowej a ja do taty do rzeszowa:-p
panistepelek No za wczesnie go pochwaliłam bo dzis obudził sie 2 razy:-p a za 2 razem gymasił..
Maagda_ Juz miałam pisac ze w takim razie to niesprawiedliwe ale w tkim wypadku to nawet ok jest. A to co bedziecie gotowac to dowiadujecie sie na egzaminie czy moze wczesniej mozecie sobie pocwiczyc?

reklama
Dzien dobry:tak:

Kurcze, ale sie działo:-D wkroczyła pani moderator i nastała miłosc:-D:-p

Lenka... budulko, zycze Ci szybkiego i łatwego porodu... rok temu o tym czasie ja czekałam na moja córunie:tak:ale masz lepiej, bo nie ma takich upałów, bo rok temu o tym czasie to był koszmar:eek:ale czerwiec to piekny miesiac na rodzenie dzieci;-)

Ogólnie to sorki, ze sie nie udzielam, ale moje malnestwa daja mi w kosc:baffled: choc dalej te we wnatrz bardziej, ale od tygodnia juz nie wymiotuje:tak:Jeszcze tylko mnie mdli, mam nadzieje, ze juz to najgorsze mam za soba:tak:Ostatnio tez mamy troche załatwiania z mieszkaniem, z kasa tez nieciekawie, ale to tez ic nowego:-p
Nie wiem czy wspominałam wam mamusie, ze cos czuje, ze bedziemy miec synka... ciekawe czy sie myle:-pdowiemy sie w styczniu;-)

Mężus w domu przez 4 dni wiec ja w koncu odpoczne, bo zajmie mi sie mała:tak:Dzis chyba wybierzemy sie na rowerek cała rodzinką, piekna pogoda... mam nadzieje, ze tak dzis zostanie:tak:

Miłego dnia!

witajcie mamusie w ten piękny dzień:-)
po wczorajszej wizycie u ginki mam mieszane uczucia....wynik cytologi mam niby dobry, ale złapałam jakieś zapalenie:-:)baffled::angry: i teraz tabletki mnie czekają:( a @ jak nie było tak nie ma..........
polna_N zazdroszcze, że masz swój mały, własny domeczek:) nie ma to jak być na swoim i dobrze, że Alunia nie odziedziczyła tej wady po Tobie:) przynajmniej o jedno zmartwienie mniej:)
matosia oooo rany!! porzycz na chwilę siostrę!!:-D ja też chcę taki prezęt!!
lenka87 ja również życzę szybkiego i łatwego porodu. trzymam kciuki za Ciebie;-) odpoczywaj i spokojnie...nie stresuj się
editwil przecież nikt nikomu nie zabrania tu pisać z powodu wieku!!
Maagda a jeśli mogę wiedzieć to wybrałąś ten kierunek z zamiłowania do gotowania, czy od tak?? trzymam kciuki za zdanie egzaminku;-)
mamaola nie wygłupiaj się i pisz tu!!;-) ani się wasz przestawać:p
a ze strony Twojego męża to jest jakaś tradycja w nadawaniu imiona Daruś??:confused:
Asiowo no to skoro Twoja fasoleczka dałą Ci odetchnąć to korzystaj z pięknej pogody
panistepelek napewno Klauduni wyjdą niedługo ząbeczki:)
KingaMZ a ja to na wakacje chciałabym pojechać do Czorsztyna nad jeziorko:) pięknie tam jest, ale ciepłych krajów matosi chyba nikt nie pobije:rofl2::-D

Witam!
Ja nadal w dwupaku. Mój mały od dziś zaczyna oficjalnie sobie ze mnie kpić.
Asiowo- dziękuje za wsparcie. Lubie się tu ostatnio wyzalać, ale mam nadzieje,ze mi przejdzie.
Rzeczywiście z pogodą to mi się w ciąży udaje- bo na upały nie narzekam:) siostra mojego S ma termin na 1 września- masakra.
Ja próbuje sobie tez wyjaśnić,ze niedługo maluszek będzie ze mną- bo ile może tam siedzieć.
A tak wogóle to po jakim czasie w tak ładną pogodę mały może wyjść na taki 1,5 h spacer??

Dziewczyny zazdroszczę Wam tych wyjazdów: mniejszych i większych. Ja już tak dawno nigdzie nie byłam- ciąża tak daje mi w kosć. Chetnie poprzebywałabym w jakimś spokojniejszym miejscu:)

Lenka... ja jak urodziłam córcie to był upał... ponad 30 st.:tak: wiec na dworze było cieplej niz w domu... w czwartek wyszłam ze szpitala, w sobote byłysmy juz na spacerku:tak:Dla mnie nie było sensu siedziec w domu jak taka pogoda...
wiec wydaje mi sie, ze bardzo duzo zalezy od pogody!:tak:

lenka87 dziękuje za odpowiedź. O Raciborskiej słyszałam raczej pozytywy, ale że mam lekarkę z Ligoty to będę rodzić w klinice.
A, że są bardzo różne opinie chciałam porozmawiać z kimś kto faktycznie tam rodził i się zapytać jak jest faktycznie.
Życzę ci szybkiego i szczęśliwego rozpakowania :).

Witam Was moje Drogie:-)

Przepraszam,ale nie nadrobię Was.... Jestem taka zabiegana , że juz mam wszystkiego dosyć:baffled: Nie wiem jak to będzie, dopadły mnie czarne mysli:baffled: Ale może będzie dobrze... Sama się pocieszam:-D Nawet nie mam czasu żeby być na bieżąco z Wami...Tak się stresuję tym wszyskim ,że szkoda nawet pisać....
Potem jak znajdę chwilkę to postaram się napisac coś sensownego...Bo ostatnio sama nie wiem co się ze mna dzieje:dry:

Asiowo-dobrze ze juz przeszły mdlosci...i oby nie powrocily....zycze zdrowka:-)

Pola-nic sie nie stresuj a zabiegana no ciz masz prawo byc....my sie nie gniewamy i poczekamy tu na Ciebie:tak::-)

Witam Kochane.
Wczoraj byłam u lekarza rodzinnego bo już ta gorączka mnie mocno męczyła i zastanawiała.
Lekarz powiedział mi że zupełnie nie wie co mi jest.
Pytał czy wymiotuje czy mam mdłości, bóle brzucha i upławy.
Fakt ostatnio brzuch bolał mnie chwilami od około 4 dni no i upławy też się pojawiły ale to wczoraj i to tylko przez jakies 4 h były i później nic.. :confused2: więc sama nie wiem co to może być.
Lekarz dał mi skierowanie na jutro na badanie krwi i moczu i pewnie jutro dopiero czegoś się dowiem :tak:
No ale dzisiaj gorączka póki co trzyma się 37,5 stopnie C.

reklama
Witam. U mnie do niedawna była bardzo ładna pogoda a teraz taka mała burza i znowu ten deszcz, kiedy on przestanie padac. A tak fajnie było i poszłam sobie z córcią na dłuższy spacer po wsi. Spotkałysmy taka pania co ma synka o 3 tygodnie młodszego a potem poszłysmy jeszcze do mojej rodzinki i jest tam taki 2 letni chłopczyk. Klaudia na początku oczywiście wstydziła sie a potem ganiała (a raczej obie bo ja za ręcę trzymałam) Go i bawiła się w biaskownicy. Tak jej się spodobało grzebanie łopatką w piasku, że wyjść nie chciała

pola - Nie masz za co nas przepraszać.

Asiowo - Dobrze, że mdłości już przeszły. A Ty wolałabys bardziej chłopca czy dziewczynke?

Do góry