hej dziewczyny
kurcze ale mam sajgon
ciagle gdzies jezdzimy, a dzis to pol wyplaty poszlo na tosiowe akcesoria, ech dlaczego to wszystko musi tyle kosztowac?
femme fatal gratuluje nowej umiejetnosci!
ach teraz to o wilee latwiej co?
Justysia1a i jak wyniki? jestes w ciazy?
anetka551 ja na pierwszym szczepieniu tosi plakalam razem z nia, niewiem czy karmisz piersia, ale ponoc najlepiej jest podac piers w trakcie uklucia tylko ze nie w kazdej przychodni pozwalaja u mnie np nie pozwolili w trakcie a dopiero po
, a tak pozatym jest taka masc ktora smaruje sie miejsce uklucia przed szczepieniem, ale zapomnialm ja sie nazywa
umi2 i jak zakupki?
panistepelek ale masz drobniutka i chudziutka coreczke
moja to wazy juz 8.5 kg
wiec troche isie jej nadzwigam, bo jeszcze nie chodzi, moich znajomych corka tez nie ma zabkow a jest w wieku twojej corci. byli u stomatologa a ten powiedzial im ze daje malej jeszcze dwa miesiace moze wyjda a jak nie to beda dzialac
lenka87 po usg to raczej nie patrz bo to roznie bywa, ponoc najpewniejszy jest ten z obliczen, wiem przez co przechodzisz i co teraz czujesz i wiem ze chcesz miec maluszka juz przy sobie
mialam to samo, ale troszke cierpliwosci w koncu przyjdzie ten moment, a teraz proponuje odpoczywac, bo jak synus sie urodzi to juz czasu dla siebei tyle nie bedzie
kolia zabki to wychodza, ale dlugo, nawet do poltora miesiaca, wiec pewnie to zeby
pola997 ty tez teraz bierzesz slub?
domikcw wiesz siostra jest naprawde super
wlasnie w niedziele do niej jade na tydzien z mala
pozyczylabym, ale szkoda takiego skarbu oddawac
polna_N ja myslalam ze dzecie w wieku 2 lat to juz normalnie nocki cale przesypia
nocka ogolnie super, ale ja sobie wymyslilam ze dziecko nieco ponad roczne to juz cale noce przesupia