reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Polna-jeju naprawde?:-)ja nawet nie wiedzialam ze tu sa jakies ograniczenia wiekowe..hihi...znaczy sie wtedy nie wiedzialam....jak zaczelam czytac to forum to własnie MM mi sie spodobało najbardziej bo czytalam o problemach jakie ja sama mam i mialam....a ze "młode mamy"to pomyslalam ze sie do nich zaliczam bo mam male dziecko:-Da że się tak spytam co za rozrusznik???serudszka???

Maagda-ja też Cie lubiem:-D

Umi-bede piać bede..a to wcale ni brzmi głupio ze babcia nad wami czuwa bo ja zawsze mówie ze nad nami czuwa moj dziadek i darka wujek-też Darek

Ostatnia edycja:
reklama
Maagda_ Mój tomek to rocznik 90, a czemu tylko 6 osób od czego to zalezy. Co do zdjec to cie rozumiem mysle ze tym co chcesz to na nk pokażesz:-)A ja sie z wami zegnam lece nyny bo jutro do mojego taty jedziemy pokazac wnuka:-p to papapa

Edit:
mamaola o ktos kto mysli podobnie do mnie:-p z czówaniem oczywiscie, bo wiesz w az taki przypadek to wierzyc sie nie da wiec ktos musiał czówac.

Ostatnia edycja:
Magda ano z tymi garnkami to lekka przesada :sorry:
a wiesz bynajmniej jak powinnas trzymac ? :-)

mamaola ano jest ,jest i caly czas bylo ograniczenie :tak: nawet widze ze asia-plock zmienila bo jak zaczynalam tu pisac to bylo napisane od 16 -25 lat !!
a rozrusznik serca mialam wszczepiony w 2004 a od paru miesiecy mam nowiuski :rofl2:

Umi Ty do taty a ja jutro do tesciowej na imieny jade:sorry:

polna - Rozumim, mnie też tu przez ponad miesiąc nie było bo miałam pewien problem i tak sobie postanowiła ale nie raz mnie kusiło by zajrzeć :p
ja niestety mam tylko kilka dziewczyn na Nk ale raczej tych "nowych" trochę szkoda.

umi - Zazdroszczę tylko tej jednej pobudki.
moja córcia obecnie przechodzi chyba jakis bunt, bo ciągle jest krzyk a to, że jej cos nie dałam, a to coć nie pasuje itp.

Polna_N- nie zazdroszczę tych kłopotów kardiologicznych. Ja narazie niewiele wiem jak będzie wygladac moje leczenie po porodzie-ale chyba nie jest jeszcze tak źle- i bede leczona jakimiś tabletkami- tylko potem moze mocniejszymi. Jak narazie czuje ulgę po tym co biorę i czuje sie spokojniejsza,ze nie zejde na zawał lub coś innego podczas porodu. Takze dobrze,ze ktoś się tego wkońcu dopatrzył. Mam nadzieje,ze mój synek będzie miał zdrowe serduszko. Bo u mnie to można powiedziec rodzinne problemy: tato zmarł na serce, moja mama leczy sie od paru lat i także u brata coś wykryli.
A tak wogóle jak się żyje z rozrusznikiem?Wiele jest ograniczeń?
Ja po rozmowie z lekarzem na temat mojego serca-bardzo sie przestraszyłam i staram sie oszczędzać.

Polna-sorki bo moze moje pytanie głuipo zabrzmi...a to już tak do końca życia....???czy potem jakieś inne leczenie albo no nie wiem nie chce jaiejs głupoty napisać...boshe podziwiam za odwage i poród sn....dzielna babka z Ciebie

Witam :tak: u Nas nocka swietna , Ala jak zasnela przed 21 tak spala do 7 ale mi sie jakies gupoty snily :sorry:

Lenka ja mam od urodzenia problemy z sercem i u Nas jest tak ze tylko dziewczyny sa chore - ja jak sie urodzilam mialam dziure w sercu , moja siostra tez miala ale Jej zarosla i ma spokoj ,natomiast coreczka mojej siostry urodzila sie tez z dziura w sercu wiec balam sie czy Ala tez nie bedzie chora ale naszczescie nie jest :no: :happy:
A z rozreusznikiem zyje sie normalnie , czasem to czlowiek nawet zapomina o tym a jedynie sie przypomni jak sie spjrzy w lustro !!
tylko ze teraz , czasem czuje strszny dyskomfort albo cos mnie ciagnie tam srodku -wybieram sie do lekarza z tym ale dopiero w lipcu bo niestety nie ma wolnych terminow :crazy:

mamaola spoko , jak ktos sie nie zna to ma prawo zadawac pytania :tak:
Otoz nie , do konca zycia musze miec rozrusznik i co kilka lat trzeba go wymieniac bo sie baterie wyczerpuja !!
no chyba ze rozrusznik juz nie bedzie starczal bo cos wysiadzie w sercu to bedzie przeszczep :nerd:

Magda heh dziwne to , jak kazdy ma w roznym terminie ten egzamin to powie nastepnym czego mozna sie spodziewac i na co zwracaja najbardziej uwage :sorry:

reklama
Do góry