reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

bezsenna jak możesz to przeczytaj jeszcze raz o co poszło .. bo nie wiesz a się udzielasz. ;] , chodziło o to że jest duża różnica między 16-nastolatką a 19 nastolatką. ;] rozumiesz..
editwil najpierw czytaj , później pisz .. sorry , ale chyba na tym wątku nie chodzi o młodzieżowe mamy tylko o młode mamy , a to duża różnica.. ;]

umi2 kucharz małej gastronomi, egzaminy mam 25 czerwca. A od września znowu technikum uzupełniające normalnie na dniach :)

Ostatnia edycja:
reklama
Maagda_ O to juz wiem do kogo po porade przyjsc bo czesto cos przypalam. Mój chłopak ma egzaminy chyba 29 albo tak jak ty 25 tylko ze wczesniej ma teorie... bede za was oboje kciuki trzymac. A technikum tez o tym profilu?

bezsenna jak możesz to przeczytaj jeszcze raz o co poszło .. bo nie wiesz a się udzielasz. ;] , chodziło o to że jest duża różnica między 16-nastolatką a 19 nastolatką. ;] rozumiesz..

dokladnie.....

bezsenna, editwil nie chodzilo w ogole o to ile kazda z nas ma lat:eek: tylko ze dziewczyny, ktore maja 16lat uwazaja siebie za bardzo dojrzale...a ja po przemysleniu calej sprawy doszlam do wniosku ze na ich miejscu pewnie tez bym sie tak "burzyla" i twierdzila to co one...a dlaczego? bo tez w wieku 16-17 tak o sobie myslalam...refleksja na temat mojej dojrzalosci przyszla kilka lat pozniej...ze wcale nie bylo tak jak mi sie owczesnie wydawalo....no ale wiadomo ciaza, male dziecko to szybki kurs dojrzewania:tak:

editwil ja mam 24 lata

ja mam 27 lat i chyba nie moge tu pisać:| za stara jestem:| a szkoda....

Maagda-jejku to bede trzymać kciukasy za Ciebie:tak:

Lenka-ja co prawda w terminie rodzilam,bez wywolywania ale radze Ci zreszta tak jak dziewczyny zebys bez obaw szła do szpitala....i nie przejmuj sie pielegniarkami...mi sie majtasy poporodowe bardzo przydaly i podkładow baaardzo duzo....

Umi-kurcze ja nie wiedzialam ze Ty takie przezycia mialas z porodem...no ale najwazniejsze ze sie wszystko dobrze skonczylo:tak:

editwil - ja mam 20 lat. Według nie Ty tez możesz tu spokojnie pisać. Co do tej wymiany doświadczen czy zdania z starszymi "młodziezowymi" mamami to można też na innych forach. ja np. pisze też z majówkami i tam wiekszośc jest odemnie starszych kobitek a tu chce pisac z dziewczynami bardziej w moim wieku.

umi - Dziękujemy u Nas wszystko dobrze. Córcia coraz częsćiej puszcza się i przez kilka sekund stoi samodzielnie. Tylko niestety nadal nie ma ząbków. A jak tam twój Szkrab?
Masz profil na Naszej Klasie?

Maagda - Tak się wczesniej zastanawiałm z mamą jakie szkoły dziś miały zakończenie roku i skojarzyłam sobie z Tobą, że to zawodówki :)

editwil to jest watek dla Mam w wieku od ..... do 26 i chyba wszystko jasne :sorry:

mamaola wiesz co , ja zauwarzylam ze Ty masz tyle lat po jakims miesiacu jak sie udzielalas :-):rofl2: gdybym zobaczyla wczesniej bym Cie wygonila z MM :-p:-) ale Cie polubilam , piszesz sensowne posty i zrobilysmy narade z innymi dziewczynami i postanowilysmy ze Nic na temat nie bedziemy pisac :tak::-);-)

Magda no to bede trzymac kciuki za Ciebie :tak: moj maz kiedys rozmawial z taka kobieta co zajmuje sie takimi egzaminami to powiedziala ze teraz sa trudne i duzo osob je oblewa :baffled:

panistepelek wkoncu nalezal mi sie jakis urlop od BB ale powiem Ci ze dobrze mi to zrobilo :tak: a ze starymi dziewczynami utrzymuje kontakt miedzy innymi przez NK ;-)

Lenka no to witaj w klubie kardiologicznym :-) ja miedzyinnymi dlatego ze mam rozrusznik musialam pojsc wczesniej do szpitala przed terminem zeby sprawdzili czy moge rodzic silami natury i rodzilam :-)
Mam nadzieje ze jednak u Ciebie az tak powaznie nie bedzie i zakonczy sie najwyzej na jakis tabletkach :tak:;-)

Maagda_ To teoretyczne widze tak samo jak mój Tomek masz:-) a praktyczne to on 29 ma no ale w tami razie bede mogła poswiecic 25 dwa kciuki tylko dla ciebie:-p
mamaola
Nie no ty masz pisac:-) Eh co do porodu to cóz było mineło najwazniejsze ze sie dobrze skonczylo:-p Moja babcia czówala nad nami z góry ( mimo iz to moze smiesznie brzmi):-)
panistepelek Nie ma sie chyba co martwic ząbki urosną przynajmniej tak mi sie wyadje poprostu beda troche później. A mój Kapiszonek jest niegrzeczny w dzien za to w nocy to anioł bo robi mi tylko jedna pobudke tak wiec wysypiam sie. Co do NK to mam profil Anna Lasota a miasto wiesz jakie bo mam pod nickiem:-p

reklama
Polna_N dokładnie u nas w szkole dużo osób nie zdaje bo czepiają się byle czego, czasami nawet czepiają się że źle się garnek do palnika dobierze ;D dziękuję . Trzymaj myślę , że na pewno to coś da. ;*
panistepelek dzięki. ;)
umi2 bo w tym dniu co ja mam ma tylko 6 osób. To Twój Tomek jest rocznik 91 czy 90 ? Bo Ty chyba jesteś 90 ? a i dzięki. :)

Kurcze chciałabym wstawić wam zdjęcie mojej Lusi , ale za dużo osób ma dostęp do tego wątku , a nie chce żeby " byle kto " widział to zdjęcie. Chodzi mi tu o osoby , z którymi w ogóle nie pisze.

Ostatnia edycja:
Do góry