reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam dziewczyny.
Przeczytałam wszystko, ale tak z grubsza tylko. Nie wiem do końca przez co ta afera się zaczeła ale to już nie ważne.

Witam nowe mamy. Wiem, że na początku może się wydawać, że te "nowe" są niemile widziane itd., bo "stare" znają się już lepiej. Ja tez tak myślałam, ale po jakims czasie się wkręciłam i teraz bardzo lubie tu zagladać.

A co do "starych" forumowiczek, to szkoda, że tak mało teraz pisze. Fajnie, że Ty Polna sie odezwałaś.
Może macie jakiś kontakt z resztą dziewczyn?

Maagda - Miłych wakacji

layla - Pytałaś co się przyda. u nas na forum powinien byc taki wątek "za zabrac ze sobą do szpitala"

lenka ja przy pierwszym to co 2 dni chodzilam do szpitala na ktg i badanie, w przy Łucji to codziennie, tak mi kazali :) codziennie rano dreptalam...4 dnia po terminie urodzilam...i nikt sie na mnie dziwnie nie patrzyl ze tak codziennie jestem. Ale wiadomo, co szpital to inne obyczaje...nie wiem czy 3 paczki ci wystarcza tych podpasek. Co prawda na szpital ci sie przydadza ale pozniej w domu mzoe ci brakowac...ja to sporo ich zuzylam bo dosyc czesto zmienialam, jak tylko sie trocha zabrudzily to je zmienialam....u nas raz dziennie wymieniali posciel....tak rpzy Igorze mialam, Przy lucji to raz przyszla babka mi wymienic a pozniej to lezaly te podklady i samemu jak sie chcialo to mozna bylo sobie zmieniac wedlug uznania :) szczerze mowiac to tych majtek nie uzywalam, kupilam dwa opakowania ale nie ubieralam....stwierdzilam ze przez nie za blisko mam ta podpaske krocza i duzo lepiej czulam sie bez nich....kilka razy dziennie jeszcze robilam sobie oklady krocza z zimnej wody w szpitalu bo przynosilo ogromnaaaa ulge...polecam :)

Magda ojjj jak ci dobrze teraz, wakacje :)

Hej dziewczyny bo mam pytanie ile wy macie w ogóle lat, bo troche mnie zniechęca ta burza wokół wieku... Ja mam 23 lata i mam się uważać za młodą mamę czy nie??

editwil Bo ta kłótnia o wiek jest zupełnie bez sensu :/ Ja mam 20 lat i wg. mnie to jak najbardziej się załapujesz do bycia młodą mamą :] Ale może młodsze koleżanki twierdzą inaczej...

No tym bardziej w sumie że pierwsze dziecko urodziłam jak miałam 18 lat... ale przecież niektóre koło 30 są bardzo " młodzieżowe"... Sama takie znam i nie wiem czemu niby im się " zabrania" tu pisać, dziewczyny o co w tym chodzi, bo mi sie wydawało, że o wymianę poglądów... Może nieraz warto posłuchać co ktoś starszy ma nam do powiedzenia... Niby takie dojrzałe jesteście ale właśnie teraz to udowadniacie

reklama
editwil Kłutnia nie była o wiek tylko o dojrzałosc, a to spora róznica:-p A i prosze edytuj posta jesli cos ci sie przypomni to dopisz do posta wczesniejszego no chyba ze ktos juz po tobie napisał:-)
bezsenna Przeczytaj dokładnie o czym była dyskusja mianowicie o dojrzałosc mam 16 a 19 letnich.... wiec nie rozumiem skad to bojowe nastawienie do pozostałych mlodych mam.
Maagda_ A kiedy masz egzaminy zawodowe i w ogóle to jaki zawód jesli oczywiscie mozesz napisac? a co do Dorom to zapewne Alanek zajmuje jej wiekszosc czasu a poza tym piekna pogoda jest:-)
panistepelek A co tom u Ciebie jak Klaudynka?

Ostatnia edycja:
Do góry