reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mi wszyscy mówili, że żeby określić wagę odp do wzrostu wystarczy od wzrostu odjąć 10 ..czyli 175 - 10 i masz 165 czyli 65 kilo ;-) czyli jeśli dobrze pamiętam napisałaś że ważyłać 67kg no to waga idealna :-)

Moja sąsiadka jak jak tylko urodziła czekała kilka miesięcy aż Zuzia podrośnie żeby mogła spokojnie dać pod opiekę dziadkom i szła z mężem na dyskotekę bez obaw bo wiedziała, że mała w dobrych rękach jest :-) I mówi, ze jak się wybawi, poszaleje to ma przez wiele dni świetny humor i lepiej się czuje fizycznie i psychicznie. Człowiek młody to potrzebuje do ludzi a nie tylko towarzystwo pieluch ;-)

reklama
Mi wszyscy mówili, że żeby określić wagę odp do wzrostu wystarczy od wzrostu odjąć 10 ..czyli 175 - 10 i masz 165 czyli 65 kilo ;-) czyli jeśli dobrze pamiętam napisałaś że ważyłać 67kg no to waga idealna :-)

Moja sąsiadka jak jak tylko urodziła czekała kilka miesięcy aż Zuzia podrośnie żeby mogła spokojnie dać pod opiekę dziadkom i szła z mężem na dyskotekę bez obaw bo wiedziała, że mała w dobrych rękach jest :-) I mówi, ze jak się wybawi, poszaleje to ma przez wiele dni świetny humor i lepiej się czuje fizycznie i psychicznie. Człowiek młody to potrzebuje do ludzi a nie tylko towarzystwo pieluch ;-)

miskahxc spróbować nie zaszkodzi, tylko trzeba wszystko tłumaczyć, na poczatku kim jest ta pani, że będzie się z nami bawić, że przyjdzie następnym razem z 3 dni, a wtedy będziecie robić to i to...niewolno robić nagłych ruchów, np. "wychodze na zakupy i zostaniecie z nianią" i wyjść tylko trzeba porozwawiać wcześniej czy zostaną sami i że za godzinkę wrócisz, pokazać na zagarku że jak wskazówka będzie o w tym miejscu to mama wróci i jeśli będą grzeczni to dostaną nagrodę np. naklejkę

PS śliczne zdjęcia!! Oj ten szkrab będzie łamał w przyszłości kobiece serca ;-)

miska supre masz synka, taki maly przystojniak;-) a ty kochana mam nadzieje juz na rekach Filipka juz nie nosisz bo on chyba ciezki;-)

reklama
Do góry