reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
KingaMZ Nan dawałam na samym poczatku i mały regował po nim tak jak po bebilonie pepit nawet jeszcze gorzej... jedyne mleko które mu podpasowało to comfort i przy tym zostane. eh popytam moze w aptece o cos, ale naszczecie jest nieznaczna poprawa a to juz duzo:-)
domikcw 40 stopni:szok: masakra szczerze ci współczuje... musisz byc jeszcze bardzo osłabiona
Asheara Skonsultuj to z ginekologiem bo ja mialam cos podobnego i lekarz stwierdził ze to sa skurcze i jesli nie przechodza nizej tzn w uda i łydki to jest ok ale u ciebie to moze co innego

asheara, umi2 dziękuję bardzo:* dobrze, że Kacperkowi jakieś mleczko zasmakowało:)
to prawda osłabiona jestem bardzo....ale teraz mam inne zmartwienie....a mianowicie nie wiem co się ze mną dzieje bo miałam dostać @ 02.06 a już prawie tydzień minął i nin:( załamie się kiedyś z tymi moimi @ :(:(:( miałam zacząć brać tabsy a tu....dupa z takim czymś....o ciąży nie myśle bo według mnie to chyba nie możliwe...jakby jednak się zdarzyło to chyba musiałabym już to gdzieś mieć pisane, że matką zostane w tym wieku....eh.... a jutro wizyta u ginki i mam odebrać wyniki badać(cytologia) i miałam się podzielić z nią wrażeniami po zastostowaniu tabsów a tu podziele się strachem<hahaha>..............

Justysia1a nie polecam na przyszłość stosunku przerywanego :-p nasza Zuzia właśnie z takiego stosunku powstała, chociaż nie skończyliśmy go we mnie :-p:-p najlepiej zrobić test, chociaż nie wiem czy już mógłby wykryć ewentualną ciążę.. w każdym razie powodzenia. A chciałabyś dzidzie? :-)

Asheara ja uważam, że wiek nie ma nic do rzeczy. Na sali po porodzie leżałam z kobietą, która miała 32 lata, urodziła pierwsze dziecko. Strasznie panikowała, nie wiedziała co z tym dzieckiem robić, w czasie gdy ja mając 19 lat radziłam sobie całkiem nieźle ;-):tak: Zuzia spała ze mną od pierwszej nocy do końca pobytu w szpitalu, a jej na ani jedną noc nie dali dziecka :-p

Zuzi już chyba jest troszkę lepiej. Kupiłam jej herbatkę ułatwiającą trawienie i trochę wypiła, chociaż chyba jej nie smakowała :eek: rumianku pić nie chciała, a jak ja wypiłam to nie chciała później pić ode mnie mleczka :-p
Zuzia śpi więc idę z chłopakiem wypić kawkę :tak:;-)

Z moją Zuzką :-)
Zobacz załącznik 139547

Dziewczyny ja wpadam się pożegnać. Nie będę tutaj pisać, bo z tego tematu zrobił się dla mnie z lekka śmietnik - przepraszam jeśli to kogoś urazi. Każdy każdemu wchodzi w cztery litery, nie można powiedzieć swojego zdania... Do tego wszystkie stare mamuśki się wykruszyły, zostało kilka, które też już się i tak nie udzielaja praktycznie. Z nowymi mamuśkami nie mam kompletnie kontaktu, mimo że chciałam nie mogę go z nimi złapać. Ci, którzy będą chcieli będą wiedzieli jak utrzymać ze mną kontakt.

Pozdrawiam i życzę zdrówka Waszym pociechom.

Black ja wiem czy nie mozna powiedziec swojego zdania? powiedziec zawsze mozesz.... ;) i chyba kazda pisze tu swoje zdanie na dany temat...przynajmniej ja pisze i nie oczekuje zeby sie zaraz ze mna ktokolwiek zgadzal...
...szkoda ze uwazasz ten watek za smietnik.

reklama
BlackWizard A kto ci broni wygłaszac swoje zdanie:-p eh... dowaliłas troche no ale nic po czesci sie nawet z toba zgadzam ze ten watek stał sie inny ale kazdy ma prawo pisac na forum:-)
domikcw moze ze zdenerwowania ci sie spóznia? albo po chorobie?

Do góry