Ach dziewczyny dwa dni mnie nie było i 9 stron miałam do nadrobienia
Ale wczoraj w nocy siedziałam i nadrabiałam wszystko bo chciałam wiedzie co u was
Niedzielny piknik zakładowy mojego R nawet się udał, choć pogoda nie dopisała, ale najważniejsze że nie padało, wzięliśmy Zuzi chodzik i śmigała po trawniku, poprostu furore zrobiła, była najmłodszym uczestnikiem imprezy
Co do tematu który jest, o wieku i dojżałości to też mam zdanie na ten temat, mam 16 letnią siostrę, i powiem wam że to poprostu głupie dziecko jest, ma pstro w głowie i nie mogę sobie jej wyobrazić w ciąży
ale z drugiej strony jak ja byłam w jej wieku to już 1 rok z moim R byłam
i miałam zupełnie inaczej w głowie poukładane
Myśle że to nie całkiem chodzi o te "3 lata" bo każdy ma w głowie inaczej poukładane, i psychicznie rozwija się inaczej, niektórzy z jakichś przyczyn muszą wcześniej dorosnąć, myśle że niekiedy właśnie kiedy taka młoda dziewczyna zalicza wpadkę to chcąc nie chcąc musi szybciej dorosnąć
Ale się rozpisałam. Ale nie koniec jeszcze. Witam dziewczyny z którymi nie miałam jeszcze przyjemności
Justysia1a nie chcę cię dobijać, ale ja nie mogłam zajść w ciążę przez jakiś czas i kiedy w końcu się udało to się okazało że to były właśnie dni najmniej płodne w całym cyklu, więc radziłabym poprostu dla świętego spokoju teścik zrobić
Black zdjęcia córeczki jak zawsze śliczne
Magdaa_ twoja córeczka to chyba istny tatuś z buźki
choć może mi się zdawać, ale jest naprawdę śliczna
Później napewno jeszcze z wami popisze
ale teraz muszę pędzić posprzątać trochę. Mój R wyjechał dzisiaj w trasę na dwa dni:-( Aha i dostałam w nocy @, chyba z przejęcia jak czytałam wasze posty;-)