L
Layla
Gość
Maagda_ do globulek musi byc prezerwatywa,same maja minimalna skutecznosc,ale powiem Ci że o sexie oralnym zapomniec mozna;p pienia sie tak,ze masakra...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maagda - jestem w drugiej gimnazjum.. i niestety musialam umyslnie nie zdac w tym roku, poniewaz otwieraja u mnie w miescie pierwsze gimnazjum zaoczne dla doroslych, i bedzie tylko 1 i 2 klasa, wiec jesli bym zdala teraz do 3ciej gimnazjum, od wrzesnia nie moglabym isc zaocznie bo niebyloby takiej klasy... a muszę się swoją niunia zająć, bo nikt inny za mnie tego nie zrobi.
Dobrze bynajmniej, ze mnie tam przyjmą, zrobia wyjatek ze wzgledu na to, ze bede matką bo bede miec wtedy dopiero 17 lat [teraz mam 16].
Jakoś to idzie wszystko do przodu...
pozdrawiam.