czesc dziewczyny
padam dzis na twarz,prawie caly dzien na dworku z Darusiem bylam,niech sie chlopak wyszaleje to w domu troche spokoju bedzie....a ze on z tych niespokojnych to sie nalatalam dzis jak głupek
a i tatus zamowil swojemu synkowi taki oto pojazd
Wywrotka - Jezdzik-Little Tikes - PROMOCJA (647821096) - Aukcje internetowe Allegro
Maagda-ale ty masz sliczna corcie
pieknie ma oczeta
mniam poprostu...a globulki dopochwowe sa fuj...wiecej nie poradze bo my z Darkiem to nic nie stosujemy.
))
Kinga,Pola-ja polecam z antyperspiranty Adidasa dla mnie rewelacja
a z balsamow,kremow i innych takich to Vichy tez sa swietne
Umi-ja bym juz tego mleczka nie podawala,mialam podobny problem z Darusiem tez starsznie ulewal i podalam Bebilon jakis tam nie pamietam dokladnie to wogole nie chcial tego jesc,wiec wrocilam do starego mleka a ze mlody ladnie przybieral na wadze to juz nic nie kombinowalam,poza tym widzialm zdjecie na NK Twoje i Kacperka-Ty niezla laska jestes
a synek poprostu miodzio
)
Black,Kinga-ja sobie nie wyobrazam, ze w wieku lat 16 mozna zajsc w ciaze
sama mam sieostre 16 letnia i powiem wam ze głuuuuupie tooo jest strasznie...w tym wieku to nauka powinna byc najwazniejsza a nie pieluchy...mi poprostu brak słow...dla mnie roznica pomiedzy 16 a 19 lat nie jest zbyt duza ale szkole przynajmniej mozna skonczyc...
Asheara-wiesz zycze Ci jak najlepiej,Tobie i Twojemu malenstwu,niektore kobiety sa gotowe by byc matkami w wieku 18-20 niektore po 30-stce ale sorki 16 to dla mnie poprostu sytuacja w ktorej dziecko ma dziecko:|w kazdym razie zdrowka zycze
Bezsenna-witam Cie tu u nas
podziwiam za odwage i zycze wszystkiego naj naj....
Panistepelek-a ty zamiast odpoczywac od meza i corci to sie za robote wzielas?
wiesz ja tez poniekat Cie rozumiem,u mnie byla sytacja podobna bo na miesiac przed zajscie w ciaze chcialam Darka zostawic bo bylo strasznie,co prawda nie bil i nie wyzywal ale nie obchodzilam go za bardzo..mial swoje samochody,wyscigi,kumpli i o...ale zaszlam w ciaze i zostalam,zanim sie zmienil minol rok ale nie zaluje decyzji bo jest cudownym ojcem i super mezem..no ale my bylismy wtedy juz razem 8 lat i wiedzial ze to bardzo dobry czlowiek tylko sie pogubil i postanowilam dac sznse...i nie zaluje....
Pierdyknelam posta ze hoho ale wy tak piszecie duzo ze jeden dzien przerwy i masa nadrabiania...
Zycze spokojnej nocki mamusiom i dzieciaczkom