reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

snoopy12 teraz jestem jeszcze chudsza bo na basen regularnie śmigam ;-) w wakcje miałam jakies 55 kilo :szok: a teraz zeszłam do 52 :-) chyba będę musiała nosić odważnik na plecach żeby mnie brzuszek nie przewalał do przeodu :-D;-)

Ojej to straszne, że taki malutkie dziecko potrafi coś takiego powiedzieć?! :szok::crazy: I to najgorsze, że to nie jego wina a rodziców! dawno temu czytała "Nowy wspaniały świat" i tam, żeby zostać rodzicem to trzeba było specjalne studia skończyć, przejść testy psychologiczne bo bez tego prawo zabraniało być rodzicem i czasem mi się wydaje, że tak by było lepiej ;-)

reklama
Chwilami pozazdroscic figurki :D A tak pozatym to chcialabym nie miec problemu z waga :D bo ciagle mushe uwazac co jem zeby nie przytyc albo ciagle byc na diecie :/ a teraz w ciazy to przecholowalam :/ koszmar a poczatkiem wrzesnia 2 wesela znajomych:) nie wiem jak ja to zrzuce w tak szybkim tempie ! a najgorshe jest to ze przy karmieniu piersia moge pomarzyc o diecie cud :/

Chwilami to ciebie wiaterek kiedys porwie:-) ja przed ciaza wazylam 67kg i jarek mowil ze malo;-) a za nim z nim zaczelam to jakies 63kg a teraz to szkoda gadac.... bo az 83kg waze.... moze kiedys schudne;-) moja bratowa przed ciaza wazyla jakies 60kg a teraz jej synek ma juz 6 lat a ona prawie 100 wazy!!!!! powiedzialam ze ja do takiego stanu sie nie dam doprowadzic!!! Moj brat mowi ze ja teraz przy niej to laska jestem:-) i mowil ze sie juz nie seksia tak czesto bo ona by go chyba polamala;-)

Miska co ty, przeciez przy karmieniu cycem eliminuje sie wiekrzosc produktow, wiec napewno uda ci sie do wagi wrocic;-) jak by co bedziemy cie wspieraly bo od tego jestesmy;-)

no w sumie eliminuje sie czesc ale wiesh wydaje mi sie ze mleko powinno byc wartosciowe :) nie wiem jak to bedzie:/ Mojego malego karmilam niecale 2 tyg i to anjogorshe 2 tyg w moim zyciu meka nie chcial jesc i wogole ciezko bylo go nauczyc ssac piers :/ poprostu po porodzie zlapal infekcje i przystawily go odrazu do butli i bylo po zawodach!

Tylko że ja niska jestem :crazy: i 52 kilo przy 164cm to nie tak mało. Snoopek ma rację z tym karmieniem, czytałam na forum, że niektóre kobietki dzięki karmieniu ważyły nawet mniej niż przed ciążą :-D więc 3mam kciuki

Jezeli chodzi o wage to przed ciaza pierwsza wazylam jakies 65 kg a w ciazy z filkiem okolo 90 jakies 25 kg przybralam :) koszmar :D heheh objadalam sie poprostu pozniej schudlam do 68 i znofu teraz przytylam i ponad 90 waze :/ ale koszmar a tu jesce 2 miechy co najbardziej idzie przytyc :D

Chwilami ja w zeszłym roku w ciągu 3tyg z 65 na 55 zeszłam przy takim samym wzroście jak ty i akurat miałam badania lekarskie do pracy to lekarka mi powiedziała że przy 164cm 51kg to już niedowaga... tak więc uważaj na siebie kochaniutka...

No to mnie dziewczynki pocieszylyscie :D:D Mam nadzieje ze uda mi sie jakos wygladac :D na tych weselach :D
a tak pozatym to mam jeszcze nadzieje ze za rok pojde gdzies jeszcze na jakas dyskoteke i chche wygladac :D a nie jak slon <lol2>
ja jush 3 lata nie bylam na zadnej dyskotece chyba ze jakies domoweczki ze znajomymi ale to kulturalnie bo dzieci ! Wiecie o co biega :p Nie mam z kim zostawiac malego wiec nie wyhcodzimy :/

reklama
Ja tam siostrze bede podrzucala, ale nie wczesniej niz za rok;-) tyle tylko ze my w piatki bedziemy wychodzili, bo ona sobotniej imprezy zadnej nie odpusci;-)

Do góry