reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Maagda ja też widziałam to zdjęcie na n-k. Super Ci córcia rośnie :tak:

Pola to widzę, że nie tylko ja jestem taka nerwowa :-)

Panistepelek ja w poprzednim związku miałam straszne przeżycia, byłam z kolesiem ponad 2 lata, fakt że między nami było bardzo różnie. Nie szanował mnie ani trochę, ciągle leciały w moją stronę różne wyzwiska, a ja byłam nim zaślepiona i wszystko mu wybaczałam. Skończyło się tak, że podniósł na mnie rękę. No i wtedy powiedziałam sobie koniec. A Grzesiek jest jego przeciwieństwem. Dopiero on nauczył mnie, albo raczej ciągle mnie uczy, rozmawiać o problemach i pokazał mi jaki facet może być kochany. A mogę spytać czemu płakałaś na weselu? co takiego odstawił? No niestety większość facetów nie jest idealna. Ja bałam się ślubu, bo znamy się z Grześkiem półtora roku. Byłam przekonana, że po ślubie wszystko się zmieni na gorsze. Ale na szczęście póki co jest tylko lepiej ;-)

To i ja się pochwalę zdjęciem z przed chwili :-)

Załączniki

• IMG_5948.jpg
    IMG_5948.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 41
  • IMG_5951.jpg
    IMG_5951.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Maagda-świetną minkę ma Łucja:)wogóle jest śliczna:)

Black-śmieszka taka ta Twoja Juleczka...chyba jest wesolutka...

Ja sie nie mogłam doczekać ślubu,Darek też i nie miałam obaw co do zmain bo po tylu latach to znamy się jak łyse konie.Po porodzie mi bardzo pomógł bo z moja depresją sama nie dałabym rady i nigdy nie usłyszałam że jestem zła mamą wręcz przeciwnie jak mam doła to powtarza mi że jestem super mamą...My mamy podobne charaktery i czasem jest ciężko ale nie ma wyzwisk.Trzeba ze sobą dużo rozmawiać,szanować sie i okazywać miłość a nie tylko o niej mówić....U nas po ślubie też jest tylko lepiej...:)

Kochałam się z moim chłopakiem... był to jeden dzień po ostatnim dniu miesiączkowania. Pękła prezerwatywa i doszedł we mnie... Czy pierwsze dni po miesiączce są płodne?? I czy mogło dojść do zapłodnienia?

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Justysia1a - Wez pod uwagę, ze jak podaja pewne zrodla, plemniki potrafia przezyc wewnatrz nawet kilka dni.. takze, bywa i tak, jest to mozliwe.

Pozatym... nasz zegar biologiczny nie jest zawsze tak dokladny, jak by sie chcialo, roznie to sie zdarzyc moze.

BlackWizard, Maagda - Sliczne te Wasze niunie :-)

AdiLea - i tak trzymaj! do odwaznych swiat nalezy... Zycze powodzenia na rozprawie ;-)

Dawno mnie nie było... miałam mało czasu, no ale teraz juz wakacje, takze mam nadzieje ze zaczne znow udzielac się na bierzaco w Waszych kregach.
Pozwolę sobie, pochwalic sie swoim 23 tygodniowym brzuszkiem :)
A co!
dsc01663oto.jpg

Pozdrawiam Wszystkie Młode Mamusie ;]

Ashearadziękuję ;) A co do brzuszka śliczny , strasznie nisko Go masz. ;) Nie pamiętam co będziesz miała ale mi to wygląda na chłopaka. ;) Co u Ciebie. ? A właśnie Ty masz naszą- klasę ?
lenka87
a wiadomo może synek zrobi psikusa i wyjdzie na to że to dziewczynka. ;)
layla, panistepelek, mamaola
dziękuję . ;*
BlackWizard
śliczna fotka, ładna dziewczyna z Ciebie. :)

reklama
Black - Mój mąż był chorobliwie zazdrosny (teraz jest już trochę mniej) i na weselu głównie zaczynało sie od tego, że ja z Kimś innym tańczyłam. Nie było go też przez jakies dwi godziny, bo zrobiło Mu się słabo i razem ze swoją przewrażliwona rodzinka stwierdzili, że trzeba koniecznie na pogotowie gdzie dostał jakąs kroplówke na wzmocnienie i wrócił. Potem był zły, że nie czekałam na niego itd tylko bawiłam z gośćmi (to był chyba najlepszy fragment mojej zabawy). Na poproawinach było już troche lepiej, bo niby dotarło, co robił na weselu ale pod koniec Jego tata za duzo wypił o cos sie tam pokłócili i obrażeni wyszli.
Studniówke też mi zepsól :-/

Asheara - Wydaje mi się, że masz całkiem spory brzuszek jak na 23 tydzień. Ile Dzidzia teraz waży?

Jak widzę wasze zdjęcia to myśle sobie, jejku jak Wy młodo wygladacie no ale przecież to forum młodych mam :p

Do góry