reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witajcie
ja o was nie zagladam za czesto bo najpierw uparlam sie na odchudzanie a ogólniej na cwiczenia i tak sobie pocwiczylam ze kilka dni siedziec nie mogłam bo mnie brzuch tak bolał a dokładnie rana po cesarce a od wczoraj zmagam sie z biegunka małego. Wczoraj bylismy z nim na pogotowiu ale nas z kwitkiem odesłali bo nie ma goraczki... i uznali ze panikuje, a na odchodne kazali uwazac zeby sie nie odwodnil. Jutro z nim ide o lekarza bo zwariuje tak mi go strasznie szkoda meczy sie maluszek okropnie. Macie moze jakies sprawdzone sposoby zeby ulzyc maluszkowi? Bo jesli chodzi o rumianek czy koperek to teraz boje sie te herbatki podawac skoro są na ból brzszka i mają zapewnic lepsza przemiane materii. jest moze cos innego co moge dac miesiecznemu dziecku?

Maagda Widze ze ty tez masz sówaczek odchudzania:-p to mamy prawie taka sama droge mnie po ciazy zostało 3 kg ale chce schudnac wiecej stosujesz jakas dietke?
layla współczuje ci tych problemów szkoda maluszka, ja ci nie pomoge bo nie stosowałam ale moze któras z dziewczyn ci pomoze:-)

Ostatnia edycja:
reklama
kroczek_k Zgadzam sie z twom zdaniem. A co do twojego bagarzu dswiadczen i smutnych przezyc to barzo ci współczuje i mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie wszystko ok i doczegasz sie upragnionej małej istotki:-)

Dzięki Umi ja też mam nadzieję, że będzie wszystko ok. Trzymam kciuki za wszystkie zafasolkowane nastolatki

szanse zawsze jakieś są,ale moim zdaniem BARDZO małe:) ale jak pisze Cannella:) zależy to właśnie od cyklu:) wbrew pozorom wcale nie tak łatwo zajść w ciąże:)

ja Ci powiem ze zawsze dzien po miesciaczce robimy to do konca bez zabezpieczenia i jak widac nie mam jeszcze dzieci takze raczej to nie mozliwe chyba ze on ma naprawde silne jajniki ale moim zdaniem to jest nie mozliwe bo dni po okresie sa nie plodne

Cornellka Chyba silne plemniki :p

Wg. mnie łatwiej zajść w ciążę niż nie zajść, a liczenie które dni są płodne, a które nie i zdawanie się tylko na to jest głupotą. Ja tak robiłam i zaliczyłam wpadkę :] Lepiej się po prostu zabezpieczyć, a nie liczyć na faceta, czy na łut szczęścia, czy nie wiem na co jeszcze.

bezsenna hehe tak chodzilo mi o plemniki hehe nie wiem ja chyba dzisiaj nie mysle:p

a kiedy zaszlas w ciaze?po okresie?oj mi sie wydaje ze to jest nie mozliwe albo ja chyba bezplodna jestem:|

Layla Ale u mnie trochę inna sytuacja, bo on już przed ciążą mnie tak traktował i ja chciałam odejść, czekałam na okres, ale już się nie doczekałam. To się nazywa ironia losu ;)

Cornellka Najśmieszniejsze jest to, że ja nie mam pojęcia kiedy to się stało.Ex nigdy nie kończył we mnie. Zapewniał, że nie będę w ciąży, też się śmiał, że pewnie jest bezpłodny no i wyszło jak wyszło... Dlatego już nie wierzę w słowa facetów i w stosunek przerywany ;) I każdemu odradzam.

Ale jak teraz sobie liczę to tak, było to po okresie. Musiało być jakoś na przełomie dni niepłodnych i płodnych.

Ostatnia edycja:
reklama
Bezsenna jesli bylo to na przelomie no to moglo tak byc poniewaz plemniki moga przezyc nawet do 5 dni takze to jest roznica niz zaraz po okresie my zawsze tak robimy i dziecka niestety nie ma:) wiesz co stosunek przerywany nie jest metoda antykoncepcji poniewaz nawet jesli nie skonczy w srodku to wcale nie znaczy ze nie bedziesz w ciazy pozniewaz one moga przeniknac albo nawet mogl jedna kropelke uronic i juz moze byc dzieciatko:)

przepraszam ze spytam ale napsisalas ex tzn ze zostawil Cie z dzieckiem?

Do góry