layla normalnie sie zdenerwowalam jak przeczytalam co ten twoj maz wygadywal. Po pierwsze, internet to zrodlo informacji, znajdziesz w nim te same porady co w ksiazkach (pomiajm ze masz nas, ktore mamy dzieci i mialysmy takie lub podobne problemy), po 2 chcialabym wiedziec jak bardzo doswiadczony w tym temacie jest Twoj maz ze ocenia Twoja wiedze na ten temat :| wiadomo ze z kazdym dniem masz lepsza praktyke i lepiej wczuwasz dziecko. Po 3 ja nie wiem skad Twoj maz ma takie informacje ze faceci to nic nie robia przy dzieciach....znam tylko jednego takiego, a cala reszta jest zupelnie inna - to nie te czasy....po 4 najbardziej chyba wkurzyl mnie stwierdzeniem ze bez niego to bys sobie nie poradzila....heh pewnie ze bys sobie poradzila! jestes super mama i zawsze sobie dasz rade, predzej on by sobie nie dal bo nie zajmuje sie dzieckiem caly czas w odroznieniu od Ciebie. Nie rozumiem dlaczego masz nie byc zmeczona i nie wyspana skoro w nocy wstajesz...tu nie chodzi o to jak ci idzie z usypianiem Igorka, chyba logiczne jest ze nie da sie wyspac jak ma sie sen przerywany?
layla a jak on tak placze to moze daj mu plantex, nie wiem jak dla mnie to on poprostu ma kolki, albo mocno go brzuch boli. Nie przejada sie tak w ogole? moze on ma duza potrzebe ssania i dlatego za duzo je i pozniej mu sie tak ulewa, brzuszek boli i jak to napisalas "dusi sie mlekiem" ? Polecam Ci na przyszlosc wode koperkowa (gripe water) kupuje sie ja w aptece, buteleczka kosztuje 12-15zl, dziecku sie lyzeczke (5ml) podaje i jak reka odjal...przy lucji mi sie sprawdzilo bo zanim wypilaby herbate to by wieki minely, pomijajac ze nigdy jej calej nie wypila...wiec ta woda sprawdzila sie doskonale...tyle ze mozna ja podawac dopiero jak dziecko miesiac skonczy...czy moze nawet 6 tygodni...nie pamietam.
layla a jak on tak placze to moze daj mu plantex, nie wiem jak dla mnie to on poprostu ma kolki, albo mocno go brzuch boli. Nie przejada sie tak w ogole? moze on ma duza potrzebe ssania i dlatego za duzo je i pozniej mu sie tak ulewa, brzuszek boli i jak to napisalas "dusi sie mlekiem" ? Polecam Ci na przyszlosc wode koperkowa (gripe water) kupuje sie ja w aptece, buteleczka kosztuje 12-15zl, dziecku sie lyzeczke (5ml) podaje i jak reka odjal...przy lucji mi sie sprawdzilo bo zanim wypilaby herbate to by wieki minely, pomijajac ze nigdy jej calej nie wypila...wiec ta woda sprawdzila sie doskonale...tyle ze mozna ja podawac dopiero jak dziecko miesiac skonczy...czy moze nawet 6 tygodni...nie pamietam.
Ostatnia edycja: