reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mysiapysia23 jak na 23 lata to powiem Ci że w ogóle nie masz rozumu.. zauważyłam ze raz piszesz ze masz na imię Agnieszka a raz że Martyna. Czytałam Twoje posty też na wrześniówkach i powiem Ci że jesteś bezczelna.. jak możesz na dziecko mówić że jest grube, brzydkie .. ? Szkoda mi Ciebie.. :crazy:

Czyżby zaburzenia osobowości? :eek::-D:-D:-D

Magda olej. Przypuszczam, że takich osób na forum jest pełno... Po prostu nie odpisujmy na posty, bo nie ma sensu.

reklama
KingaMZ, Maagda_ nie wiem czy to powód do iścia do lekarza? położna mówiła ze moze sie pojawic zielono żólta kupka, mały robi różnie,raz zielono żolta raz normalna żółta,wiec nie wiem:( co najlepsze jesli zrobi kupke od razu(na tate najczesciej;p) jest żółta,w pieluszce znów trafiam różnie, może wiec to utelnianie sie?sama nie wiem!

layla moze tak byc ze poprostu utlenila sie bo chwile polezala zanim zauwazylas ze zrobil i dlatego zielona...jesli nie ma zadnych dolegliwosci typu bole brzucha, twardy brzuch czy jesli jest nie ma jakiegos sluzu czy smug krwi to wydaje mi sie ze faktycznie nie ma co isc do lekarza.

magda black ma racje..olac i tyle..po co sie denerwowac czyimis problemami ze soba...juz byl tutaj jeden przypadek jak to byla dziewczyna o nicku "zielono mi" pisala naprawde dluuugi czas i jak sie okazalo byla to oszustka ktora byla niania i podczas pracy pisala o swoich podopiecznych jakby to jej byly dzieci..malo tego z tego co pameitam to chyba jedno nawet w swoich postach usmiercila...pomoc otrzymala od dziewczyn z forum...a pozniej prawda wyszla na jaw...nie wiem skad sie tacy ludzie biora ale niestety sa.... :|

BlackWizard pewnie tak ;) najbardziej wkurzyło mnie to że tak pisze na dziecko..
Jak się czujesz. :)
Layla mi znowu położna mówiła ze jak będą zielone kupki to iść do lekarza.
KingaMz to też niezła była.. Ja też nie wiem po co kłamać.

Layla-ty mleczkiem modyfikowanym troszke dokarmisztak???jesli tak to zielone kupki to norma bo wlasnie utlenia sie w nich zelazo....nic sie niemartw....

Maagda-niedenerwuj sie tak:)sąludzie i taborety:)

Olena262 karmię piersią, ale czasami muszę też dokarmiać mleczkiem. No i karmię na życzenie :-p czyli co jakieś 3 godziny, czasami mała chce częściej nawet.

panistepelek Zuzia podnosi nóżki do góry, ale podnosiła je też jak jeszcze tak nie płakała..

Dzięki :-) dałam małej herbatkę i już zasnęła. Mam nadzieję, że będzie jej lepiej :tak::tak:

KingaMZ nie ma bólów brzucha,prezy sie bardzo do kupki,naprawde az mi czasem go szkoda,ze tak sie napina:(,wtedy masaz brzuszka i pomaga

Maagda_ mnie tez,ale mówiła o zielonych całych ze sluzem etc...wiec juz nie wiem:(

mamaola no dawalismy w sumie troche mleka przez 2 dni,bo nie dawałam rady na uczelni sciagnac,moze faktycznie:)

layla to mi sie wydaje ze faktycznie to od modyfikowanego....jak ja dalam Łucji modyfikowane to bylo podobnie z tym ze zaczela mi sie tez od tego czasu zalatwiac raz na dwa dni :)

Black a tak sie mialam pytac, teraz do konca ciazy bedziesz musiala czesciej do lekarza chodzic? dobrze ze to poczatek ciazy to bedzie ci latwiej w wakacje niz przy koncowce... :|

reklama
mysiapysia23 jak na 23 lata to powiem Ci że w ogóle nie masz rozumu.. zauważyłam ze raz piszesz ze masz na imię Agnieszka a raz że Martyna. Czytałam Twoje posty też na wrześniówkach i powiem Ci że jesteś bezczelna.. jak możesz na dziecko mówić że jest grube, brzydkie .. ? Szkoda mi Ciebie.. :crazy:

miałam do Was pisać w tej sprawie ale widze ze same ja rozszyfrowałyście:-D:-D
pozdrowienia od wrześniowych mam:-)

Do góry