reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

KingaMZ juz odpukac lepiej,doba sciagania laktatorem,sutki sie zagoiły. karmie na leząco,czasem na siedzaco,ale na poduszce. chciałabym umiec tak fajnie na rece tylko,ale powaznie tak sie boje ze mi sie wywinie ze szok.

pola997 ale koszmar z piersiami,nawałem pokarmu czy pozycją?ja mam niby wszystko ok,ale jak mały łapie to przez 3 sekundy widze gwiazdozbiór przed oczami a pozniej juz jest miło;p;p

Olena262 staram sie jesc co raz wiecej,ale dzis miałam z małym takie przeboje ze szok,odstawiam go piacego od piersi,juz do łózeczka,on w płacz,zaraz znów do piersi,i tak co 10 minut,karmienie chyba z 2 godziny mi zajeło,przed uczelnia to samo,nie mogłam z domu wyjsc,jeszcze tak sie prezył,masaz brzuszka pomógł,zastanawiam sie czy ja cos zjadłam:(

mamaola mam nadzieje ze mój maluch tez bedzie miał:)

panistepelek najlepszego dla Twojego malucha:)

lenka87 maluch jest bardzo mocno chroniony,gdybys miała krwawienie,wtedy biegiem do szpitala

reklama
ojeju ale była u mnie burza:szok: nie lubie takiej pogody:angry:
BlackWizard ale masz dobrego mężusia:tak: to czekam z niecierpliwośćią aż kiedyś ukażesz swoje arcydzieła fotograficzne;-) Juleczka jest prześliczna!! i taka pulchniutka:-D słodka. Napisz jak po wizycie u lekarza...:blink: aaaaaa i nie śmiej się z mojego monologu. nie chciałam nikogo pominąć:-p
Makunga witaj:-) napisz coś o swoich skarbach
femme fatal już myślałam, że to Ty:-p dobrze, że syropek działa i Nince gorączka spada. oby tak dalej
Layla oj....napewno niedługo mały nauczy się w końcu jeść i nie bedzie Cię tak ranił:tak: i dobrze, że odziąganie przyniosło Ci ulgę. Jednak rady tych naszych mam są niezawodne;-)
KingaMZ oj to do wesela musisz wyrównać kolory bo inaczej zrobisz furrore:-p a Twój nastrój to pewnie przez pogode, bo też mi się nic nie chce...
madzia90 Yorki są takie urocze!! życzę powodzenia na wystawie:tak:
panistepelek hehehe ciekawe po kim Klaudia takim urwiskiem jest??:-p wszystkiego najlepszego dla małej
mamaola oj....w taką piękną pogode Cię choroba złapała? aaa i gratuluje takiego prezętu od dziadków. ciekawe co ja dostane z okazji dnia dziecka:-D Biedny Daruś....pewnie Go męczą ząbki....
lenka87 dobrze, że odpoczywasz. Też uważam tak jak dziewczyny. skoro dzidzia ruchliwa jest i nie amsz niepokojących objawów to pewnie jest wszystko ok;-)
Pola997 oj to fajnie, że planujecie rodzeństwo dla Ludwiczka:tak: chętnie podziele się z Tobą przepisami tylko nie wiem, czy napisać je tu, czy wysłąć Ci prywatną wiadomość??? udanego grila życzę.

jeśli tylko bedziecie chciały to podziele się z Wami fajnymi przepisami:tak: dziś upiekłam pyyyyyszne ciasto, ale pewnie jak przyjedzie mój W to zniknie w mgnieniu oka:-D jak będe mieć czas to je Wam zaprezętuje w formie zdjęcia:-p

Hej . Ja byłam dziś w Radomiu kupić sobie kostium kąpielowy. Kupiłam ale w czerwcu jadę po inny ;) dziś nie kopiłam bo wydawało mi się ze 140 zł za kostium to dużo, ale był piękny więc w czerwcu pojadę po niego . ;) Kupiłam też małej super buciki ;P takie malutkie trampeczki ;)

Black Jula piękna. ;* i jak po wizycie. ?
panistepelek Wszystkiego Najlepszego dla córki. ;* zdrówka i szczęścia przede wszystkim . :) ucałuj ją od nas. ;*
mamaola u nas dobrze, mala rosnie :) juz taka duża jest ;) eh ten czas szybko leci ;) a co u was. ? mam pytanko Twoj synek ma na imię Darek, Twój mąż też. ? czy mi sie coś pomieszało? :)
domikcw ja lubię burze, ale tylko jak jestem w domu . ;) dziś też była burza, ale akurat byłam w Radaomiu i z przyjaciółką obydwie byłyśmy całe:angry: mokre .. ;)
lenka87 ja mialam pod koniec ciąży podobną sytuację , tyle że ja dostałam w szkołe dzwiami w brzuch , jakis chlopak otwierał dzwi , nic nie było małej , ale wystraszyłam się a że miałam miłego lekarza poszłam do niego zrobił USG i wszystko bylo ok. :) i powiedział mi to samo to dziewczyny Tobie , że dziecko jest chronione , ale żebym się nie stresowała to w nagrode zobacze dzieciatko i było wszystko ok. :)
Olena ja mojej Lusi przebije uszka na wiosne :) już się nie moge doczekać ;)

Melduję się :-) I mam super wieści! Jest poprawa! Lekarz powiedział, że konntrolnie za tydzień mam być znów i tabletki nadal łykać. I zakaz współżycia mam. Ale i tak jesteśmy szczęśliwi

Panistepelek o ile się nie myle to Ty pytałaś o wagę Julki. Ile teraz waży dokładnie to nie wiem, ale jak była ważona w wieku 3.5 miesiąca (czyli prawie miesiąc temu) to na wadze było 6810g. Teraz myślę, że z jakieś 7.5 kg będzie.

BlackWizard to dobrze, że jest poprawa!! oszczędzaj się Kochana i wypoczywaj a bedzie dobrze:*:*
Maagda ooo to podziwiam! ja się okropnie boję burzy. Najlepiej schowałabym się do jakiejś piwnicy żeby niczego widać nie było....tak mi już niestety z dzieciństwa zostało po niemiłym doświadczeniu:(....eh...

BlackWizard to super że jest poprawa :*

domikcw ja też sie boje burzy :(

Asiowo a Ty jak sie kochana czujesz ? :*

domikcw juz je ładniej i lakator czyni cuda,owszem obrzekniete i twarde piersi miewam ale mały sciaga ładnie z nich:) po masazu brzucha i dłuuugim karmieniu, oraz rozebraniu(chyba za ciepło mu było) spi jak zabity pomrukujac czasem:)

BlackWizard no widzisz:)gratuluje:) co do współzycia..hmm nawet nie wiesz jaka ja mam abstynencje,od połowy ciazy zero ochoty,potem zakaz a teraz połóg...mam mężą idealnego,nie skrazy sie,mówi ze wytrzyma

reklama
Dziękuję Dziewczynki za życzenia dla Klaudii :)

KingaMZ - Trochę boję się tych buntów, że nie poradze sobie itd. Zobaczymy jak to będzie.

mamaola - Fajny prezent na Dzień Dziecka. :)

lenka - Mam nadzieję, że pomimo tego wypadku wszystko z Dzidzią jest ok. Niby nie powinno się nic stać, ale jak martwisz się to zawsze do lekarza możesz iść.

domikcw - Ja ponoć byłam grzecznym mężem ale mój mąz już nie :p
Przepis na ciasto możesz dać. Wprawdzie ja rzadko pieke cos ale moja siostra może kiedyś skorzysta.

Black - Widzsz, tabletki jednak potrafią pomóc. Za tydzień będzie jeszcze lepiej.
Tak ja pytałam o wagę. Ciekawe ile moja córcia waży. Podejrzewam, że tylko z 9 kg.

Ostatnia edycja:
Do góry