reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej mam na imię Justyna mam 25 lat , mam już dwa Skarbeczki i jednego maleńkiego w brzuszku :-) Cała trójeczka planowana:tak: Pozdrawiam wszystkie Młode Mamusie :-D

Ostatnia edycja:
To prawdopodobnie ta 3 dniówka ... w nocy znowu 39.1 :dry: teraz syrop działa i jest ok :dry: oczywiście mała śpi z nami bo co chwilę się budzi i sprawdza czy jestem więc noc nie przespana

domikcw - nie to nie ja :-p ja na forum już ponad rok jestem i przyszłam już z brzuchem :-p

BLACK- 3mam kciuki za wizytę ! będzie dobrze ! :-)

POLA - też myślę że to ta cholerna 3dniówka :Dry:

Robię porządek ze starym aparatem i pokażę Wam jeszcze zdjęcia mojej prawie 4 miesięcznej Julki :tak: Dawno jej nie pokazywałam, więc publikuję jeszcze amatorskie fotki ;-)

Załączniki

• Obraz 673.jpg
    Obraz 673.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 32
  • Obraz 672.jpg
    Obraz 672.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 30
  • Obraz 664.jpg
    Obraz 664.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 32
  • Obraz 663.jpg
    Obraz 663.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 35
  • Obraz 661.jpg
    Obraz 661.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 32
  • Obraz 683.jpg
    Obraz 683.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
domikcw my tez załujemy tych włosków;) ja sie czuje juz dobrze,troche kosc ogonowa boli,siedziec nie moge,dzis w samochodzie takie pozy przyjmowałam ze szok,ale teskniłam za prowadzeniem ,wiec sie uparłam ze na uczelnie jade sama;) sciagania sie boje bo mnie strasza połozne ze nawał jest wiekszy,ze mleko napływa...ale musze z jednej piersi bo mi mały znów skiereszował brodawki,co tu kryc,ja po prostu nie umiem karmic. tylko na leząco, na siedzaco musze miec poduszke bo mi igor przez rece leci i sie boje jak diabli...

BlackWizard kochana mała:)a ja trzymam kciuki:*

layla nie sluchaj tych poloznych hehe sciagaj sobie tyle zeby poczuc ulge - nie do konca, Bedzie dobrze, zobaczysz. Wszystkie ci tu piszemy ze tak bedzie lepiej..jak nie bedziesz sciagac to ci zaraz sie zastoje porobia a wiesz mi ze to dopiero bedzie bolalo...nie mowiac o stanie zapalnym...ja na poczatku to tylko na lezaco karmilam..tak mi bylo najwygodniej...na siedzaco bez niczego to dopiero jak mlodziez miala ja wiem...ze 2-3 miesiace... :) a przez oslonki nie lepiej by ci bylo karmic? napewno mniej by cie bolalo...

Black trzymam kciuki! sliczne dzieciatko masz, slodziuchna :)

domikcw taaa....tylko jak ja teraz wygladam z tym jednostronnym he he he....a za 3 tygodnie wesele mam kolezanki :)

Makunga Witamy wsród młodych mam! Napisz cos wiecej o sobie, ile lat/miesiecy maja Twoje pociechy, w ktorym jestes teraz miesiacu itp ;]

BlackWizard Śliczna Twoja Juleczka ;] Powodzenia na wizycie.

witam:-)

BLack
- oczywiście 3mam kciuki. Za WAs:tak:

domikcw- oj to musisz mi podać przepisy:-p:-):tak: chciałabym coś ugotować;-) hehe;-) Ja uwoelbiam takie maluchy, już marzy mi się kolejny:tak: Myślę ,że może za 2-3 latka, jak będzie nas bardziej stać:tak:

Layla- ja miałam koszmar z karmieniem na początku tragedia:dry: dopiero po ok 1 miesiącu było ok.

Femme- jak 3 dniówka to dobrze. Najważniejsze że mała nie ma żadych innych objawów.

Ja mykam się ogarnąć, przychodzą do nas dziś znajomi i robimy grilla na balkonie ,bo na dworze pada:dry: Buźka dziewczyny

reklama
madzia90 masz psiaki?? bardzo mi się podoba imię Amelia:tak:

Umi2, dorom5, mamaola co u was??
lenka87 jak się czujesz??

mam prawie 9 letniego Yorka i 1 rocznego setera angielskiego ;-) w niedziele jedziemy z seterem na wystawe do leszna :szok: :sorry2:

i podpinam sie pod pytania, dziewczyny jak się czujecie ? :*

Black jak wrócisz od lekarza daj znać :*

Do góry