czesc dziewczyny....
ojeju ale macie tempo pisania,jeden dzien mnie nie bylo a tu tyle nadrabiania.....:-)hmmm....u mnie ok,pogoda fajna,czekamy do przyszlego tyg zeby te mieszkania ogladac,z jednej strony bardzo sie ciesze ze w koncu bedziemy sami ale czasem zastanawiam sie jak sobie poradze jak Darek wyjedzie na 4 dni
i bede zupelnie sama.....Darus mial pobudke o 3.45
wiec troszke nie wyspana jestem.....
Lenka-nic sie nie zadreczaj ze lenisz sie czy cos....nalezy sie wypoczynek wiec spokojnie wypoczywaj,jeszcze chwila i dzidzia bedzie z Wami :-)zdrowka zycze....
Olena-ja tez mialam takie momenty ze balam sie nocki....i chcialam zeby juz rano bylo...ale to mi mija....a czsem dawalam malemu nurofen przed snem zeby spokojnie przespal nocke...
Panistepelek-hmm jakie filmy Ci polecic.....ja to lubie thrillery i czytac i ogladac.....ale bardziej wole czytac.....no nie wiem moze wszystkie czesci Piły,Nieznajomi... o a ostatnio w kinie to bylam z Darkiem na Wyznaniach zakupocholiczki....a teaz w kinach daja Anioły i Demony,ksiazka byla swietna wiec z checia film zobacze.....ja rzdko filmy ogladam wiec doradca ze mnie kiepski
Umi-napewno kilka dni (lub tyg)musi minac zanim sie z Kacperkiem dotrzecie i zrozumiecie,najwarzniejsze to nie zalamywac sie....szkoda ze Ci laktator nie pomaga ja nie karmilam piersia tylko sciagalam laktatorem wiec u mnie sie super sprawdzil....Umi kochana dasz rade dobrze ze masz pomoc....dbaj o siebie bo zadowolona mama to zadowolona dzidzia...
Kacperek jest slodki
i sliczny
trzymam za Was kciuki....
Black-chyba jakos teraz aparacik odbierasz?czekam na fotki.....a co do pralki to nam sie popsula jaikis miesiac temu ale dalo rade naprawic....niestety byla jakis miesiac po gwarancji wiec naprawa ciut kosztowala....to tzw.zlosliwosc rzeczy martwych
a jak Twoje samopoczucie??lepiej cos???
Asiowo-sliczna fasoleczka
jejku powyciagalam swoje USG zeby poogladac tak sie rozczulilam....jak Twoje zdrowko??jakies dolegliwosci????
Pola-dzielny chlopaczek z Ludwiczka jak juz chce siadac....no i czekamy na pierwszy zabek
a Darus ma juz 6 zabkow
Dorom-co u Ciebie???ach na zdjecie Alanka nie moge sie napatrzec....sliczny
sorki ze nie wszystkim odpisuje ale nie jestem w stanie wszystkiego ogarnac....Ciekawa jestem co z Layla???pewnie urodzila bo sie nie odzywa....a wie Ktos co z AdiLea????tez nic nie pisze.....