reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Layla- Gratuluje syneczka!!! Czekam z niecierpliwością na fotki maluszka.

Och... no i zaczeło się...powiedziałam sobie,że jak Layla urodzi to ja zacznę się stresować.
Kolej na mnie :) :)choc mam nadzieje,ze będzie to jednak czerwiec:)

Ostatnia edycja:
dzień dobry:-)
layla kochana jak dobrze, że się odezwałaś!
GRATULUJE SYNUSIA!! jak bedziesz mieć czas to napisz jak poród,jak sobie radzisz i jak kruszynka się sprawuje:-) bardzo się cieszę, że masz Igorka przy sobie(śliczne imię mu wybraliście) wstaw jakieś zdjęcia maluszka:) życzę szybkiego powrotu do dawnych sił i radości z macierzyństwa;-) trzymaj się kochana:-)
lenka87 nie stresuj się już. My tu wszystkie jesteśmy z Tobą:tak: i bedziemy za Ciebie trzymać mocno kciuki;-) a jak się czujesz??
czy ktoś wie co dzieje się z anormalną??
panistepelek przykro mi, że nie mogłam Co pomóc....
olena262 może jednak przejdą:p najem się wzrokiem<hahaha>

eh....u mnie zacznie zaraz padać:dry::baffled: a tu sprzątać mi się nie chce.....dobrze, że chociaż ciasto już upiekłam:-p

Ostatnia edycja:
layla - Gratuluję Synka. Niech rośnie zdrowo.
Ja też rodziłam naturalnie i po wyjściu ze szpitala też jeszcze nie czyłam się dobrze. Tak naparwde potrzebne mi było to ksiązkowe 6 tygodni by wszystko przestało boleć.

domikcw - Mimo wszystko dziekuję za pomoc z tymi filmami. Ja poprostu już bardzo wiele produkcji obejrzałam i to dlatego.

Jedę dziś na rodzinną osiemnastkę do brata ciotecznego tyle, że bez męża, bo złapał fuchę po godzinach na weekend a kaska Nam potrzebna :-/.

Layla gratuluję :-) Jak się czujesz? jak się czuje mały ? :*

buu u Was też taka brzydka pogoda? właśnie pada deszcz u mnie :-(

ja od 2 msc szukam pracy jako niania ale coś kiepsko mi narazie idzie bo nie znalazłam :-(

Ostatnia edycja:
Layla Gratuluję synek piękny jest ;) tyle wloskow na glowie, i taki malutki . ;*

Ja dzis moze odezwe sie pozniej , jutro ide na komunie do syna mojej mamy przyjaciolki i dzis pomagamy z mamą piec ciasta :) a tak poza tym to ok. Tylko ze mala na dniu zamiast usnac i sie wyspac to spi na raty. ;)

dziewczynki dziekuje!napiszcie mi czy tez tak zle znosilyscie polog?ja nie moge chodzic siedziec isc do wc...do tego zaczyna sie nawal pokarmu

reklama
Do góry