reklama
Layla- Gratuluje syneczka!!! Czekam z niecierpliwością na fotki maluszka.
Och... no i zaczeło się...powiedziałam sobie,że jak Layla urodzi to ja zacznę się stresować.
Kolej na mnie choc mam nadzieje,ze będzie to jednak czerwiec
Och... no i zaczeło się...powiedziałam sobie,że jak Layla urodzi to ja zacznę się stresować.
Kolej na mnie choc mam nadzieje,ze będzie to jednak czerwiec
Ostatnia edycja:
madzia1225
Wdrożona(y)
Layla gratulacje maleństwa...
Black gratulacje kolejnej fasolki... spokojnych 9 miesiecy zycze
Black gratulacje kolejnej fasolki... spokojnych 9 miesiecy zycze
domikcw
Fanka BB :)
dzień dobry:-)
layla kochana jak dobrze, że się odezwałaś!
GRATULUJE SYNUSIA!! jak bedziesz mieć czas to napisz jak poród,jak sobie radzisz i jak kruszynka się sprawuje:-) bardzo się cieszę, że masz Igorka przy sobie(śliczne imię mu wybraliście) wstaw jakieś zdjęcia maluszka życzę szybkiego powrotu do dawnych sił i radości z macierzyństwa;-) trzymaj się kochana:-)
lenka87 nie stresuj się już. My tu wszystkie jesteśmy z Tobą i bedziemy za Ciebie trzymać mocno kciuki;-) a jak się czujesz??
czy ktoś wie co dzieje się z anormalną??
panistepelek przykro mi, że nie mogłam Co pomóc....
olena262 może jednak przejdą najem się wzrokiem<hahaha>
eh....u mnie zacznie zaraz padać a tu sprzątać mi się nie chce.....dobrze, że chociaż ciasto już upiekłam
layla kochana jak dobrze, że się odezwałaś!
GRATULUJE SYNUSIA!! jak bedziesz mieć czas to napisz jak poród,jak sobie radzisz i jak kruszynka się sprawuje:-) bardzo się cieszę, że masz Igorka przy sobie(śliczne imię mu wybraliście) wstaw jakieś zdjęcia maluszka życzę szybkiego powrotu do dawnych sił i radości z macierzyństwa;-) trzymaj się kochana:-)
lenka87 nie stresuj się już. My tu wszystkie jesteśmy z Tobą i bedziemy za Ciebie trzymać mocno kciuki;-) a jak się czujesz??
czy ktoś wie co dzieje się z anormalną??
panistepelek przykro mi, że nie mogłam Co pomóc....
olena262 może jednak przejdą najem się wzrokiem<hahaha>
eh....u mnie zacznie zaraz padać a tu sprzątać mi się nie chce.....dobrze, że chociaż ciasto już upiekłam
Ostatnia edycja:
panistepelek
layla - Gratuluję Synka. Niech rośnie zdrowo.
Ja też rodziłam naturalnie i po wyjściu ze szpitala też jeszcze nie czyłam się dobrze. Tak naparwde potrzebne mi było to ksiązkowe 6 tygodni by wszystko przestało boleć.
domikcw - Mimo wszystko dziekuję za pomoc z tymi filmami. Ja poprostu już bardzo wiele produkcji obejrzałam i to dlatego.
Jedę dziś na rodzinną osiemnastkę do brata ciotecznego tyle, że bez męża, bo złapał fuchę po godzinach na weekend a kaska Nam potrzebna :-/.
Ja też rodziłam naturalnie i po wyjściu ze szpitala też jeszcze nie czyłam się dobrze. Tak naparwde potrzebne mi było to ksiązkowe 6 tygodni by wszystko przestało boleć.
domikcw - Mimo wszystko dziekuję za pomoc z tymi filmami. Ja poprostu już bardzo wiele produkcji obejrzałam i to dlatego.
Jedę dziś na rodzinną osiemnastkę do brata ciotecznego tyle, że bez męża, bo złapał fuchę po godzinach na weekend a kaska Nam potrzebna :-/.
madzia90
Zaangażowana w BB
Layla gratuluję :-) Jak się czujesz? jak się czuje mały ? :*
buu u Was też taka brzydka pogoda? właśnie pada deszcz u mnie :-(
ja od 2 msc szukam pracy jako niania ale coś kiepsko mi narazie idzie bo nie znalazłam :-(
buu u Was też taka brzydka pogoda? właśnie pada deszcz u mnie :-(
ja od 2 msc szukam pracy jako niania ale coś kiepsko mi narazie idzie bo nie znalazłam :-(
Ostatnia edycja:
Maagda_
` Mama Łucji <3 ;*
Layla Gratuluję synek piękny jest tyle wloskow na glowie, i taki malutki . ;*
Ja dzis moze odezwe sie pozniej , jutro ide na komunie do syna mojej mamy przyjaciolki i dzis pomagamy z mamą piec ciasta a tak poza tym to ok. Tylko ze mala na dniu zamiast usnac i sie wyspac to spi na raty.
Ja dzis moze odezwe sie pozniej , jutro ide na komunie do syna mojej mamy przyjaciolki i dzis pomagamy z mamą piec ciasta a tak poza tym to ok. Tylko ze mala na dniu zamiast usnac i sie wyspac to spi na raty.
O
Olena262
Gość
Layla KOCHANA GRATULUJĘ SYNKA:*
L
Layla
Gość
dziewczynki dziekuje!napiszcie mi czy tez tak zle znosilyscie polog?ja nie moge chodzic siedziec isc do wc...do tego zaczyna sie nawal pokarmu
reklama
panistepelek
madzia90 - U mnie niestety też paskudna pogoda i dzeszcz pada praktycznie cały czas.
Czytałyście na babbyboom ten artykuł o przesądach w czasie ciąży?
https://www.babyboom.pl/ciaza/czas_wolny/nasze_historie/przesady_w_ciazy.html
Dobra, córcia śpi więc ja idę się szykować, bo potem trzeba bedzia ją ubrać i takie tam.
Miłego wieczoru.
Czytałyście na babbyboom ten artykuł o przesądach w czasie ciąży?
https://www.babyboom.pl/ciaza/czas_wolny/nasze_historie/przesady_w_ciazy.html
Dobra, córcia śpi więc ja idę się szykować, bo potem trzeba bedzia ją ubrać i takie tam.
Miłego wieczoru.