reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

BlackWizard ale przepowiadajace sa na długo przed porodem?

u mnie sie zaczely 3 tyg przed porodem....wiec chyba cie nie pocieszylam:no:

olena wcale sie nie dziwie ze zadowolona jestes:tak:...mojej mamy facet za to taki ........ehhh nawet nie wiem jakiego okreslenia uzyc hehe wszystkich irytuje, denerwuje i nic wiecej....

reklama
umi2 gratulujeeee:) mały sliczny!!

Cytat:Napisał Layla
BlackWizard ale przepowiadajace sa na długo przed porodem?

u mnie sie zaczely 3 tyg przed porodem....wiec chyba cie nie pocieszylam

ja juz mam z 2 tygodnie takie,ale od dzisiejszej nocy tak bolesne ze chodzic nie moge:(tylko ze cholery przechodza i wracaja...

pola997 aż miesiąc? ojj to niezbyt fajnie :-( jakoś wytrzymam:-p

umi2 gratulacje :) i jak się czujesz po CC ?

layla przepowiadajace takie bolesne to wlasnie sie zaczely 3 tyg przed ale to raz byly a pozniej kilka dni nic....natomiast tak ok tygodnia przed terminem to dzien w dzien....juz mialam dosyc wszystkiego, spac nie moglam bo mialam skurcze....urodzilam w rezultacie 4 dni po terminie. a noc poprzedzajaca dzien porodu przespalam cala spokojnie az bylam szoku :) organizm sie chyba regenerowal do porodu :> wyspana na drugi dzien na standardowe ktg pojechalam - nic, a pozniej jak przemaszerowalam kilometry w tesco to przy kasie poczulam jak mi sie mokro zaczyna robic - hehe wody zaczely mi sie saczyc..i w koncu sie skonczylo! :)
obserwuj czy czop ci nie odszedl - jesli tak to w przeciagu 12 godzin powinnas urodzic.

KingaMZ chciałabym...dzis juz jestem po nospie i apapie bo wyłam z bólu,no i ten straszny głód,non stop jem,musze przystopowac..roztsepow nie mam,ale cellulit to inna bajka

eh.. powtórzę się... lekarz faktycznie moze nie stwierdzić, tak wczesna ciążę często można potwierdzić biohemicznie. Jeśli nie ufasz zwykłym testom ciążowym zapraszam do wizyty w laboratorium i badanie krwi zwane betaHCG. Jeśli jesteś w ciąży ten test z krwi to potwierdzi. Bez względu na to czy ciąża ma 3 czy 5 tygodni.

reklama
BlackWizard to dobrze ze nic wczesniej sie nie rozwiazalo....

Layla wiesz...wolalabymmiec celulit bo cwiczenia, dieta, kremy i tego nie ma....a ja to mam po ciazy rozstepow tyle ze latwiej byloby mi policzyc miejsca w ktorych ich nie mam....a brzuch to calusienki w paseczki....tym samym mam kawalek zwisajacej skory wrrrr......z tego co sie zorientowalam to 20 tys by mnie kosztowalo zlikwidowanie tego..... wiec troche sporo :(

Do góry