reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

lenka87 ja nie ukrywam,ze teraz juz mnie ciaza meczy..poza tym bardzo tyje,szybciej niz przez cała ciaze a bardzo bym nie chciała zostac z nadwagą....niby po mnie nie widac,tyłek mi urósł,ale przeraza mnie wymiana całej garderoby...

reklama
KingaMZ nie dodałam że dziadziuś Zuzanki jest rzeźnikiem i zrobił jej paróweczki z indyka:tak: Wiem że takie ze sklepu to się dla dziecka nie nadają:tak:

KingaMZ powiem szczerze że fajnie mieć rzeźnika w rodzinie:-D To w sumie jest przybrany dziadziuś, bo mój tata zginął w wypadku samochodowym 13 lat temu i mama ma od kilku lat ma nowego partnera:tak: a on zuzke bardzo kocha, nie mówie na niego tata bo na to za stara już jestem, ale uczymy od maleńkiego zuzke że to dziadzia:tak: Super facet z niego:tak:

dziewczyny,jak odczuwałyscie skurcze porodowe?jeju ja sie cała noc meczyłam,ból jakby mi ktos podbrzusze paskiem ściągał,do tego nogi bola jakbym miała zakwasy,co pol godziny byłam w wc,bo miałam wrazenie ze mi pecherz rozrywa,no i mam je do teraz,ale nie sa regularne...tylko bardzo czeste

Witam:)

BLACK- jak tylko zdecydujemy się jechać nad morze, to na pewno dam znać;-):-p

anetka-ja z miesiąc dochodziłam do siebie po cc....Rana nawet tak strasznie nie bolała, większy ból sprawiało mi sikanie:baffled: Ale podobnie bolała mnie po jednej stronie.... Potem tak jakby mi puchła,ale to tez ponoć normalne... Tobie to w sumie dobrze, bo przy kolejne dziecko będziesz mogła sn pewnie urodzić,ja nie:dry:

Layla- to zadzwoń,do lekarza,albo do szpitala jedź... Tak mi się wydaje...

dziewczyny,jak odczuwałyscie skurcze porodowe?jeju ja sie cała noc meczyłam,ból jakby mi ktos podbrzusze paskiem ściągał,do tego nogi bola jakbym miała zakwasy,co pol godziny byłam w wc,bo miałam wrazenie ze mi pecherz rozrywa,no i mam je do teraz,ale nie sa regularne...tylko bardzo czeste

U mnie tak wyglądały przepowiadające. Skurcze porodowe zaczęły się dwoma bardzo silnymi ukłuciami w podbrzuszu, a później skurcze z bólem kręgosłupa, takim, że nie byłam w stanie chodzić.

Witajcie
melduje sie ze od wczoraj jestem w domu razem z Kcperkiem. mały jest w swietnej formie ja troche nie bardzo ale mam zamiar to nadrobic:-) w wolnej chwili ddam jakies zdjecia narazie musze troche odpoczac jak ktos ma mnie w znajomych to moze sbie poogladac malego:-p

reklama
Do góry