reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Pola no właśnie to chyba najlepszy czas, bo pod koniec sierpnia nie będzie (mam nadzieję) takich wielkich upałów. My jedziemy w lipcu sami, bez Julki, na Majorkę do moich znajomych, a w sierpniu do Krynicy Morskiej. A Wy gdzie się wybieracie?

reklama
Black- my pojedziemy albo nad morze albo gdzieś nad jeziorko.... Jeszcze dokładnie nie wiemy. Ja bym wolała nad morze,ale w sumie od nas jest daleko:dry: No ,ale jeszcze pomyślimy:tak:

Ewi- masz racje. Takie nerwy szkodzą dziecku,na pewno,ale też przyszłej matce....Czasem to chciałam urodzić i wyjechać gdzieś dalllekooo.... Na razie jest okay.... Mam nadzieje,że tak zostanie.....

Anetka- Zuzia śliczna jak wszystkie niemowlaczki:tak: No ,teraz dużo tych cesarek... długo leżalaś w szpitalu???? No i jak się sprawdzasz w roli mamusi????:)

pola997 urodziłam w poniedziałek a w czwartek poszłam do domku :)
myślę, że na razie dobrze się sprawdzam, chociaż jeszcze jestem obolała:p
A Ty długo dochodziłaś do siebie? Też bolał Cię tak brzuszek? mnie boli szczególnie jedna strona ..

lenka87 słoneczko,mnie nie musisz tego tłumaczyc,ja miałam identycznie,teraz dopiero apetytu dostałam,ale zwizane jest to z tym ze z wc nie wychodze,siku chce mi sie non stop,a jesli pojde z odstepem wiekszym niz 1.5 do 2h dostaje takich bóli ze szok,dzis na dodatek przez cala noc miałam skurcze ale rano ucichły

Cytat:Napisał lenka87
. Teraz dól pleców i pachwina boli mnie tak,ze ledwo wstaję do łazienki. Trochę mnie to martwi. Miesiąc do porodu a ja nie moge funkcjonować to chyba nie jest normalne?? Taki stres teraz czuje,ze nie wiem co robić. Najlepiej chyba położyć się i czekać- a przecież tak nie można.

chyba cie nie pociesze ze ja tak mialam przez ostatni miesiac ciazy..... a jak doszly jeszcze pozniej skurcze przepowiadajace (i to takie konkretne) to w ogole myslalam ze umre zanim urodze....

ja tez teraz zdycham,wróciłam z rossmana i ledwo zyje,a wszedzie autem:/

anetka551
gratuluje:)

Layla, Anormalna jeśli czujecie się na siłach to jedźcie na wakacje, jednak Wasze dzidziusie będą jeszcze dość małe i szczerze mówiąc ja na dłuższą metę bym sie bała. My też jedziemy na wakacje, pod koniec sierpnia, Julka będzie miała 7.5 miesiąca a i tak się boję.

tylko własnie problem w tym ze ja sie boje...nie zbeym cos miała do tesciow,ale majac moja mame blisko wiem ze moge na niej polegac i nic mi nie narzuci,a tam wszystko moze sie zdarzyc:(

Olena paroweczke??? a po co? najgorsze swinstwo jakie mozesz dac dziecku...ponizej roku absolutnie nie powinno sie podawac...

Black czemu sie martwisz wyjazdem z mala? wydaje mi sie ze nie ma powodu...

ja to nad morze mam zamiar sie wybrac...i tak samo jak BlackWizard w drugiej polowie sierpnia...nie tyle ze juz mniej goraco wtedy co mniej ludzi :)

no i gratuluje swiezym mamusiom :)

Kinga ja mieszkam zaraz koło Gdańska :-) A do Krynicy Morskiej jeździmy z Grześkiem co roku, bardzo fajne miejsce, mimo że niedaleko od nas :tak:

Tak więc Pola, Kinga jak macie zamiar się wybierać gdzieś w okolice Gdańska to dawajcie mi znać, chętnie się spotkam, oprowadzę i pokaże najciekawsze miejsca :-)

reklama
Layla- widzę,ze bardzo podobnie znosisz końcówkę ciąży. Pociesza mnie to,ze moze jednak ze mną wszystko w porządku. Tobie tak niewiele zostało. Czekam na Twoją dzidzię z niecierpliwościa. A potem już kolej na mnie :)

Do góry