reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam po kilku dniowej przerwie :tak: Majóweczka nam się udała. Julka była grzeczniutka, codziennie spacerowaliśmy do lasu i nad jeziorko ;-) My wypoczęliśmy trochę :-) Jednak to nie to samo co wyjazd bez dziecka :tak:;-)

Dorom jeszcze raz moje wielkie gratulacje :tak: Ale tłuścioszek z tego Twojego Alanka :tak: Super, że już wróciłaś. Czekam na zdjęcia bobaska :-).
Umi powodzenia!

No to sie pochwalę jeszcze majówkowym zdjęciem ;-) Na mnie nie patrzeć, bez makijażu itd :tak:

Załączniki

• Obraz 081.jpg
    Obraz 081.jpg
    51 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Maagda_ to w takim razie zazdroszcze ci pogody bo u nas dzisiaj brzydka pogoda więc jesteśmy z zuzką w domu:-(Zdecydowanie wole jak jest ładnie bo możemy na dworze porządzić:sorry2:
Black Wizard my też z Zuzką w weekend pospacerowaliśmy:tak:. Nie ma jak na dworku:tak:

Zuzka właśnie się budzi, zaraz poleci w tv powtórka naszego serialu, muszę sobie zobaczyć bo w piątek nie widziałam:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Black- a gdzie byliście na majówce? dobrze,że wyjazd się udał:tak:

Magdaa- u mnie pogoda brzydka , chmurki na niebie:dry: :dry::dry:

mamaola- u mnie na studiach cały czas mówili ,ze mi współczują... itp... Moje dziecko może nie było planowane teraz,ale powiem ,że zawsze chciałam byc młodą mamą:tak: Dlatego zawsze mówiłam,że się cieszę i bardzo chcę tego dziecka:tak: A ,że tak zapytam planujecie z mężem ,rodzeństwo dla Darusia??? ;-)

Layla- to normalne ,że rusza się mniej... Mój tez się nie ruszał pamiętam, pod koniec prawie wcale. Tylko podczs KTG szalał:-p;-) Oczywiście jak Cię coś martwi to zadzwoń do lekarza,alebo pojedz do szpitala żeby sprawdzić:tak:

BlackWizard my majówke spędziliśmy w mieście.. ale i tak było miło. W pierwszy dzień spacer po bulwarach wiślanych, i pierwsze zejście Adaśka do smoczej jamy, a w drugi basen i wypara rowerowa na lody:) Ale faktycznie wypadałoby się gdzieś w końcu wybrać za miasto, może do ojca chrzestnego oni akurat mieszkają koło lasu ;) A tak pozatym w innym temacie przeczytałam ze się staracie.. no to POWODZENIA :)

abundzu racja staramy się o rodzeństwo (najlepiej braciszka :-p) dla Julki. U mnie w mieście nie ma żadnych atrakcji, oprócz ulic, sklepów i cuchnącej ściekami rzeki. Wspominałaś o basenie, zazdroszcze, ja już nie pamiętam kiedy ostatnio na basenie byłam :-)

BlackWizard - odwaznie ;] No ale mala roznica wieku miedzy dzieciaczkami, spowoduje, ze pewnie beda mialy ze soba dobry kontakt. A tak z czystej ciekawosci, moge spytac ile masz juz wiosen?

reklama
Ashearakwestia kontaktu między nimi to był pierwszy powód a drugi to taki, że dwójkę odchowamy i mamy spokój :-) Co prawda chcieliśmy mieć troje dzieci, ale póki co ograniczamy się do dwóch. Może jak będę miała 30-ści lat to na starość zechce mi się niańczyć jeszcze jedno maleństwo :-). A lat mam 19 ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry