reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi2 dziękuję:* i też Ci się nie dziwie, że się złościsz....ludność zawsze ciekawa była....
Asheara to trzymam kciuki, żeby bobo pokazało co tam ma między nożkami:)
a co do waszego "pytania" to chyba chciałabym, ale się boje:p
madzia90 większość ciąży to wpadki...:p ale, czy w tym coś złego?? jak z miłości, to sama radość:) wiekszość młodych ludzi przyspiesza śluby i swoje plany przez ciążę-a może dzięki niej:)

reklama
madzia90 większość ciąży to wpadki...:p ale, czy w tym coś złego?? jak z miłości, to sama radość:) wiekszość młodych ludzi przyspiesza śluby i swoje plany przez ciążę-a może dzięki niej:)
jeśli młoda mama umie się zająć maluszkiem to nie ma nic w tym złego ;-)

Nie było mnie tu chyba dwa dni i ciężko nadrobić.U nas nawet ok. Oczywiście spóźnione gratulacje dla DOROM:tak: A tak wogóle to ciekawe jak się ma ona i maleństwo:tak: Ja właśnie szykuje wszystko do obiadu, bo Zuzka śpi. A mój R naprawia wędke. Pozdrowienia dla wszystkich mam i ich maluszków:-D

umi i layla mnie też jak w ciąży byłam, denerwowały takie pytania, a kiedy rodzisz? a urodziłaś już? ale najbardziej mnie denerwowało jak ktoś mnie spotkał i pytał: A ty jeszcze chodzisz?!? Ja na to że jak mnie widzą to chyba jeszcze chodzę:tak::-D
abundzu gratuluje zdolności synka:tak::-)

Mi kuzynka też mówiła,ze chłopców się przenosi. Ale przecież wiemy,ze różnie bywa. Ja termin z Om mam 11 czerwca a z usg 30 maja. Wolałabym ten z usg. W połowie maja chcę być już przygotowana. A będzie co będzie. Już mi tak cieżko w ciąży,ze wątpie,ze urodzę po 11 czerwca-to by była masakra....

witajcie
A ja dzis pochłaniam wszystko co na mojej drodze siez znajduje normalnie nie moge sie powstrzymac cały czas jestem głodna. jeszcze nigdy tak nie miałam....
layla nie wmawiaj sobie ze przenosisz bo ja tak sobie powtarzałam i są tego efekty... ja miałam 3 terminy z tego jeen najpewniejszy i zaden sie nie sprawdził:-p róznie to bywa bedz dobrej mysli.
pola997 heh nie dziwie sie prawie cały czas jestescie razem a tu nagle cały dzien go nie ma strac pomyslec co bedzie jak do szkoły pójdzie:-p
abundzu nie sadze ze dziewczyny te rózowe okulary mają juz im napewno ciezko wiec klapki z oczu dawno im spadły. wstretna nie jestes, ale jest w tobie ogromnie duzo zalu który był chyba rzez długi czas kumulowany a teraz juz nie ma miejsca na jego składowanie i dlatego tak reagujesz. Musisz sie wyrzyczec wypłakac ect. zrobic cos czego nigdy nie robiłas:-) bedzie lepiej.
madzia90 jestes jedyna 19 latka która pragnie dziecka:-) moze przemyslcie te decyzje z chłopakiem chyba ze juz to zrobiliscie:-) w karzdym badz razie nie zalezenie od podjetej decyji trzymam kciuki:-) a tym ze ktos stwierdzi ze wpadłas czy cos to sie nie przejmuj...
olena262 tez miałam raz takie pytanie - ty jeszcze chodzisz? na co ja stwierdziłam ze bardziej to sie tocze... od tamtej pory pytaja mnie czy urodziłam itd.
lenka87 no obys urodziła w pierwszym terminie tak jak tego chcesz:-)

umi2 pisze:
madzia90 jestes jedyna 19 latka która pragnie dziecka moze przemyslcie te decyzje z chłopakiem chyba ze juz to zrobiliscie w karzdym badz razie nie zalezenie od podjetej decyji trzymam kciuki a tym ze ktos stwierdzi ze wpadłas czy cos to sie nie przejmuj...
nie raz rozmawialiśmy o tym i decyzja podjeta :-)

madzia90 ja nie powiedziałam, że młode matki są gorsze. czasem taka młoda mamusia jest 1000 razy lepsza od dojrzałej kobiety. nie liczy się wiek, lecz uczucie do małęgo człowieka:) a co do wpadki...co to kogo obchodzi??!! drażnią mnie tacy ludzie spoglądający i mówiący: Boże jaka ona młoda, a już wpadła!!!
Boże, Boże, widzisz, a nie grzmisz(tak mówiłą moja babcia<hahaha>) żal mi takich ludz...no ale coż. życzę aby Twoje marzenia się spełniły:)

Olena262 a czemu masz nie chodzić...no naprawde...ja owszem czuje sie ciezka,ale kurcze nie niepełnosprawna:/

layla nie wmawiaj sobie ze przenosisz bo ja tak sobie powtarzałam i są tego efekty... ja miałam 3 terminy z tego jeen najpewniejszy i zaden sie nie sprawdził róznie to bywa bedz dobrej mysli.
za Ciebie tez trzymam kciuki:) oby na maturze poszło super!

Boże jaka ona młoda, a już wpadła!!!

ja to ciagle słysze...a wcale młoda nie jestem jakos bardzo:/ potrafie zabic jak słysze ze slub to przez wpadke...

layla nie wiem ile masz latek, bo jestem tu nowa i choć sama nie nie mam bobaska(chyba jeszcze nie mam:p) to komentarze, że bierze ślub bo wpadła to mnie do furii doprowadzają. wiem jak to przeżywają takie osoby, bo znam taką parke. a nikt nie pomyślał, że to z miłości:) nie przejmuj się tym co inni mówią. ważne jest to co Ty czujesz i to czego chcesz, dążysz w życiu:)

reklama
domikcw mam 24 lata. mój mąż jest młodszy o 2. zareczeni jestesmy od marca,o ciązy dowiedziałam się we wrzesniu. ślub planowalismy, ale później. wyszło wczesniej. cieszylismy się,ale powiem Ci,że takie komentarze jak od rodziny czy jakichs znajomych usłyszałam bolały bardzo...znam mojego M 3 rok,jestesmy ze sobą półtora. małżenstwem od stycznia. a slubu przez "wpadke" nie organizowalismy...zreszta jak mozna mówic o wpadce,skoro swiadomie tabletki ostawiłam,ludzie nie znaja znaczenia słowa "bękart" i "dziecko nieslubne"

Do góry