reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

AdiLea ja wkladam do pogrzewacza a jak jestem gdzies to wedy w garnuszku z woda.
Umi2 rozumiem Cie bo Miki sie spoznil 3 dni i tez juz w glowe dostawalm wkoncu sie pokaze, no ja mam dlugo weekend ale ty po maturce ile czasu wolnego bedziesz miala tzn no z Kacperkiem bedziesz dzzielic ten czas;-)
Layla np jak wczoraj mialas taki dzien to moze dzisiaj zrob sobie dzien nic nie robienia odpoczniesz troche:tak:

reklama
ja mam 20 lat a moj synek 10 maja skonczy 3 miesiace, jestem szczesliwa mama i zona :) jak narazi wszystko sie uklada, maly rosnie zdrowo :) ale mam tez pytanie a nie wiem na ktorym z tematow mam o nim napisac , 1o marca rowny miesiac po porodzie dostalam chyba pierwsza miesiaczke , trwala 8 dni , karmilam piersia ale tez sciagalam mleko, poznej po 21 dniach dostalam chyba znowu okres ale trwal jakies 3 dni a teraz czekam na nastepny boje sie ze moze to znowu byc ciaza a przyznam szczerze ze nie chcialabym zajsc w tak szybkim odstepie czasu no i czy to wogole jest mozliwe , kazalam mezowi kupic test ale i tak w glebi mam nadzieje ze jednak nie zaszlam jak myslicie?

Witam:)

Layla- a masz już wszystko gotowe dla maluszka?

umi- głowa do góry, może jak przestaniesz mysleć o porodzie to Kacperek ,zdecyduje się wyjść:tak:

dorom5-jak tam u Ciebie?

mamaola-zaczelam dawac pierś 2-3 razy na dobę... zobaczymy jak będzie... Dziś oddałam kupke do badania:tak: Jak tam u Was? Jak ząbki???

Black- ja też za bardzo przyzwyczajam się jak Grzesiek jest w domu. Dlatego wole jak nie bierze urlopu;-):-p

AdiLea- ja podgrzewam w podgrzewaczu do butelek:tak::tak: Mój Klopsik waży trochę ponad 6 kg...Jest długi i wydaje się przez to bardzo smukły. Chociaż teraz na tym bebilonie pepti zaczyna więcej przybierać;-)

adriana20- a stosujesz jakieś zabezpieczenia???

Ostatnia edycja:
mamaola O to faktycznie daleko a moze komus innemu podrzucic synka? siostrze cioci czy sasiadce:-p
Layla Odpoczywaj, moze staraj sie nie przemeczac? Kurcze mniej energii to norma bo to koncówka tez to mam i wiem jak to wkurzyc potrafi chcesz cos zrobic zaczynasz i nagle stwierdzasz ze masz serdecznie dosc:-(
BlackWizard ja cie podziwiałm uwielbiam jak mój Tomek spedza ze mna czas ale 2 tygodnie non stop z nim to by mnie rozwaliło... heh typ samotnika ze mnie chyba:zawstydzona/y: O to twój grzes to wysoki hihi duzo wieksza macie róznice wzrostu pewie julka to po nim bedzie wysoka zreszta ty niska tez nie jestes wiec siatkarka wam rosnie:-)
kolia ja własnie nie moge miec duzo czasu bo mi odbija:-p wolałabym cały czas cos robic najlepiej znaleźć jakas prace ale najpierw musze malego podchowac:-)
adriana20 Moze ci sie okres jeszcze nie uregulował bo to jest bardzo prawdopodobne a z drugiej strony jesli sie nie zabezpieczyłas to moze byc i ciaza no ale spokojnie dobrze bedzie:-)
pola997 szczerze to jak dla mnie niech siedzi ile chce mimo iz mi juz kregosłup wysiada, bardziej wkurza mnie to ze nie wiem czy napisze mature czy nie wolałabym miec juz teraz jasna sytuacje i byłoby ok a tak ta niepwenosc mnie dobija. a co tam u ciebie słycac bo jakos nic nie piszesz?

umi kochana co ty tu jeszcze robisz??? sio mi stąd;-) no sio do szpitala:-D
BlackWizard z twoją Julką? nie jest dziś marudna? bo moja zuzka jak mój rafał po dwóch czy trzech dniach wolnego jedzie w trase to pierwszy dzień jest nie do wytrzymania:tak: dopiero jak wieczorem do domu wróci i ją przytuli to się uspokaja:tak:
Maagda naprawde śliczna torebka, uuuuuuuuuwielbiam torebki:-D:tak:
Layla nigdy nie mów nigdy :tak: ja np zuzkę dwa tygodnie przed terminem urodziłam:tak::-D

a gdzie nam dorom zniknęła? może na porodówkę pojechała:-D:-)

reklama
Wróciłam właśnie od przyjaciółki ;-) Julka nawet grzeczna była, prawie cały czas spała więc mogłyśmy poplotkować :-D. Kota nie ma to myszy harcują. Jednak są dobre strony tego, że mężulek pojechał na szkolenie ;-) Przynajmniej nikomu gotować nie trzeba :-D

Olena
no Julka mi trochę marudna jest, ale trzyma ją od wczoraj po szczepieniu. Wczoraj od 13 do 20 nic jeść nie chciała, dziś za to ma apetyt straszny ale sama nie wie czego chce ;-)

Umi my to jesteśmy z Grześkiem papużki nierozłączki. Wszyscy się nam dziwią, że mimo ogromu czasu spędzanego razem nie pozabijaliśmy się jeszcze ;-). Ale jesteśmy typem ludzi, którzy wszystko robią razem ;-)

Pola a ja z kolei uwielbiam jak mój na urlop ;-) Teraz od jutra do poniedziałku też będzie miał wolne więc jeszcze się troszkę nim nacieszę, bo później następny urlop dopiero w sierpniu, bo wyjeżdżamy na wakacje, oczywiście z Julką :-)

Layla to już końcóweczka :-)

Do góry