reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

W ogole nie moglam dzisiaj spac. Takie głupoty mi sie snia ze az boje sie zamykac oczy. God mam dosc tej calej sytuacji z ojcem małej. Jakby nie mogło byc po prostu dobrze:dry::-(. A Hanka zasnela o 21 i nadal śpi. Jakie ja mam (tfu tfu) kochane dziecko:-)

Black to masz super zwiazek. Ciesze się ze u Was tak dobrze się układa. Istnieje na to jakiś przepis?
Layla u mnie laktator elektryczny w ogole się nie sprawdzil. Sciaganie nim strasznie bolało. Reczny jest naprawde lepszy.
Magdaa super butki
Dorom już niedługo;-)
Abundzu swietnie wyglada w tych okularach:laugh2:

reklama
pola997 AdiLea to może kupie zwykły:)na razie jeszcze o tym nie mysle,widze ze dziewczyny nadal sa tu,wiec ja sie na szybki porod nie nastawiam.a podziwiam obie bo ja juz tez ledwo chodze choc kazdy mówi ze brzuch mam mały.

Dorom u mnie było tak. USG pokazywało, że urodzę miesiąc szybciej i moja doktorka prowadząca kazała się zbierać do szpitala, bo niby skurcze miały się pojawić lada dzień. Czop śluzowy wypadł mi na 6 tyg przed porodem, więc to też był znak, że niedługo maleństwo się urodzi. Ale ja pojechałam do szpitala na kontrole lekarz powiedział mi, żeby być spakowaną, ale najbardziej sugerowałby się terminem z pierwszego USG, a w razie gdybym do 15 stycznia nie urodziła to mam jak najszybciej się stawić. A 15 stycznia to był termin z pierwszego USG robionego w 10tc. I 15 urodziłam ;-)

AdiLea myślę, że to po prostu dopasowanie :tak:

czesc

nocka zaliczona do spokojnych ale za to wieczorem Darek nie mogl zasnac,plakal,bidula moja te zabki go wykoncza....zasnol dopiero w ramionach mamusi:-)dzis moj mezus wraca,teskinie bardzo,chyba cos pyszniutkiego mu ugotuje....juz sie weekendu nie moge doczekac,sami bedziemy...mmm....a i pochwale sie wamod 10 dni na dietce jestem i 5 kilo schudlam:happy:jeszcze 5 i bedziemy w domu....

Layla-sorki ze tak sie wtrace,u mnie sie sprawdzil laktator Avent...polecam

AdiLea- to rosnie Ci maly spioszek,ale to dobrze przy okazji ty sie wyspisz:-)co do reszty to wszystko sie poukalada napewno:-)zycze tego Tobie i Haneczce:tak:

Black-my z Darkiem mamy tak samo,wszedzie razem ...zreszta przez 10 lat prawie wcale sie nie rozstawalismy teraz dopiero...

Maagda-super butki,ja poluje teraz na jakas spodnice fajna....

Abundzu-maly modnis z Twojego synka;-)

Dorom,Umi-moze to juz dzis ten wielki dzien;-)

Pola-:-)

U mnie oczywiście bez zmian poza tym ze mi net pada.... pogodę mam piękną pasuje mi sie do matury pouczyć ale brak chęci mnie opętał.

Maagda_ Fajne te butki:-) ja musze sobie kupic jakies sportowe ale jeszcze nie teraz bo mi nogi strasznie puchną... A u mnie bez zmian czuje sie swietnie no moze troche zmeczona jestem.
Layla Oj wiem co czujesz mnie terez najwygodniesze buty gryzą czasem jest ok ale niekiedy to masakra jakas....
dorom5 ja trzymam kciuki zebys juz sobie na porodówke poszła:-)
pola997 a co u Ciebie i Ludwiczka bo nic nie piszesz o sobie?
AdiLea Moze spróbuj ulozyc sobie zycie od nowa wiem ze to sie łatwo mówi ale kurcze zasługujesz na pożadngo faceta
BlackWizard To teraz mnie rozbroiłas tym co pisałas do Dorom ja pierwszy termin z USG miałam na 1 maja a potem zawsze na 26 czasem 25 kwietnia moze cos w tym jest:-)
mamaola napisała o synku darek a ja biedna myslałam ze twój mąż płakał i nie mogł zasnąć:-p tak sie przyzwyczaiłam ze zawsze piszesz Daruś na małego:-p No u mnie raczej to nie ten dzien:-)

mnie to najbardziej w tych okularach cieszy ich cena 1 zł :-D plus gratis dostaliśmy jeszcze cukierki ;P
a dzisiaj jedziemy po nowy rowerek taki już czterokołowy z prawdziwego zdarzenia i kask:) mam taki jeden upatrzony jak dla mnie bomba ale to ma się Adasiowi podobac a nie mi;) no bo nasz poprzedni się w poniedziałek rozpadł na środku ulicy jak przechodziliśmy na drugą stronę. Ale w sumie ja wcale się nie dziwie bo i tak długo wytrzymał, a my go naprawdę intensywnie używaliśmy na różnych powierzchniach;) i z różnymi prędkościami:)

Wkurzaja mnie strasznie mi rodzice po prostu nie da im sie nic przetluaczyc. Nie ochrzcilam jeszcze Mikiolaja bo nie jest to dla nas sprawa jakos pierwszorzedna niby jestesmy katolikami ale uwazam ze jest za duzo spraw w ktorych sie z kosciolem nie zgadzam a P jeszcze gorzej. Czy to jest roznica kiedy bedzie ten chrzest czasami sie zastanawiam czy w ogole chce go ochcic bo z powodu samej tradycji nie wiem czy to ma sens a oni marudza ze powinnam bo tak tzreba ale tak naprawde jakis mocnych argumentow to nie maja ostatnio slyszalam ze jak juz sie nie wypelniamy tak zupelnie z tych obiowiazkow to przynajmniej cos no to juz mnie dobijlo. No to sie wygadalam:-p

Mamaola no na razie mam szanse się wysypiac. Zobaczymy jak będzie z zabkami. I gratulacje! Co to za rewelacyjna dieta?
Umi staram się ale na razie kiepsko mi to idzie. Jak patrze na Twój suwaczek to się zastanawiam czy napiszesz ta maturke. Troche stresujaca sytuacja.
aundzu mam nadzieje ze synkowi rowerek się spodoba
Kolia moja mala tez bez chrztu. Babcia mnie meczy w tym temacie. Ale ja 100% poganka jestem i nie dam się złamać. Zreszta głupio tak bez ojca chrzcic dziecko.

reklama
Witajcie!
Chciałabym prosić rodziców, którzy nadali dzieciom lub mają zamiar nadać imiona takie jak: Julia, Wiktoria, Zuzanna, Jakub, Kacper lub Mateusz, aby napisali czym kierowali się w wyborze takiego właśnie imienia. Piszę pracę na ten temat i byłabym bardzo wdzięczna za wszelką pomoc. Pozdrawiam!

Do góry