reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
kamusia185 czy dobrze czytam ze imie dla córeczki to bedzie Nadia? bo mam troche wade wzroku i jak cos mi sie mieni to trudno mi rozczytac:-p
mamaola śliczne zdjecia:-) ze mnie laska? to ty masz dziecko a wygladasz swietnie!! pozazdroscic.

Mamaola dziękuję :) raczej bardziej do tatusia ;) weszłam na Tpją nk powiedz mi czy Tata Darusia tez ma na imię Darek. ?
dorom5, umi2 biedne wiem co czujecie . ;) sama niedawno wam pisalam że juz sie nie moge doczekac a teraz lucja ma ponad 6 tyg. ;D

Mam już chyba wszystkie z was na nk. :) Dorom5 masz naszą klase. :) ?

Ostatnia edycja:
umi2 pod koniec ciazy to ja blagalam zeby wyszedl i tez nie maslaam ze nie zatesknie a jednak po czasie cos mnie natyka czasami:-p
Asheara ja na ogol zawsze jestem roztrzepana;-) ale w ciazy mi sie pamiec poprawikla jakos jak sie uczylam to mi latwiej wchodzilo ale to razem z brzuchem minelo;:-)
A mnie kurcze jakies chorupsko dopada gardlo mi wysiada mnusze sie jakos wziaz za sibie zeby zupelnie sie nie rozlozyc

Ostatnia edycja:
kamusia186 nie spotkałam sie z takim imieniem to w sumie fajne bo w klasie twoja córcia nie bedzie miała nikogo o takim imieniu. Bardzo ładne:-)
Maagda_ a ty w końcu urodziłaś w terminie czy po? bo pamietam ze juz cie wyganiałysmy a ty nie chciałas isc...:-p
kolia ja biegam po schodach szybciej niz mój chłopak próbuje nawet przysiady robic ale troche mi ciezko i tylko 10 zrobie a tak cały czas po sklepach łaze a mój syn nic... no ale co sie dziwic jak do 5 miesiaca ja na wf biegałam i skakałam zaprawiony jest...

umi2 to tatuś się uparł na takie imię :) już się przyzwyczaiłam...ja wolałam Lenka:-) uciekam bo teraz jestem w szkole i właśnie kończę zajęcia :) później jak będę w domku to na pewno się odezwę :0 Pozdrawiam i życzę milutkiego dnia:tak:

siedze sobie z Mikim na kolanach a ta ruchoma zaba w miejscu nie chce usziedziec chce mi w pisaniu pomoc:-p
umi2 masz juz wolne zadzroszce ci bo ja niby weekend a i tak raczej zajety chociaz matruy nie zazdroszcze ja naszczescie jeszcze rok mam

BlackWizard dobrze ze jestes,juz sie martwic zaczynałam o Ciebie:)

Olena262 o kurcze,to wcale nie jest pocieszajace ;p oby mój maluch był spiochem po tacie...

umi2 ja chodze do 2 ginów,jeden dalej liczy mi z OM,ale teraz byłam na usg prywatnym i juz jakos zastanawiano sie nad zmiana terminu. ja strasznie niecierpliwa jestem:(i ja Cie chyba nie mam na naszej klasie;p Ania masz na imie? ja na razie mam tylko dwie z Was;)

reklama
Znów przespałam pół dnia- w nocy się męczę a w dzień bezproblemowo. Może to dlatego,ze mój S pracuje nocą-a ja nie lubię sypiać sama :D
Jutro się biore za pranie i prasowanie ciuszków. A Wy wszystko praliście??Nową pościel, ręczniczek??Sama nie wiem

Do góry