reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

czesc

my dzis spacerowalismy chyba z piec godzin.....na rowerku Darus szaleje ale najbardziej lubi spacerowac....i ucieka mi:rofl2:

Pola-na ciemieniuche Darusiowi pomogla Olejuszka do kupienia w aptece firmy Skarb Matki za okolo 25zl....rewelka.....2 dni i po klopocie.....

Black-ja mam 155cm wiec dla mnie Twoje 170cm to juz duuuuzo:-D

reklama
U mnie dodtakowym plusem bycia mamą studiującą dziennie jest patrzenie jak tata -tez studiujący dziennie, patrzenie jak wielki kontakt ma moje dziecko ze swoim ojcem. Normalnie nie bylo by to mozliwe.

Ja po wizycie. Strasznie się jakoś obawiałam a u mnie wszystko w porządku. Lekarz zapisał tylko żelazo.
Adasiowi nic nie odpadło i raczej nie odpadnie-widziałam dokładnie wszystko.
Wogóle byczek z niego- 2170g. Podobny do tatusia z buzi:p Łydeczki ma jak u piłkarza.
Jestem w szoku,że takie z niego chłopisko : )
A ja mam tylko 153 cm wzrostu-więc chyba najmniejsza tu jestem :) Mój S ma 188cm.

dzień dobry!

lenka87 kurcze jak Ci zazdroszcze:(mnie nie podawali wagi,tylko raz,przed 29 tygodnien,wtedy wazył 1247,ponoć było ok...a teraz nie wiem:(ale faktycznie Twoje dziecko duuuże:)

Hej:-). Padłam wczoraj i nawet nie miałam siły tu zajrzeć. Hanka spi wiec mam chwilke wolnego. Wczoraj zaczela trzymac głowke i juz jej nie lata, nawet lezac na brzuszku trzyma ja stabilnie. Jestem z niej tak strasznie dumna:-p

Black ja sie nie moge doczekac na zdjecia Twojej sukni:-p Tez bym chciala dawac juz malej jakies gerberki ale niestety jeszcze troche musimy poczekac. Zazdroszcze Ci tych 170cm:-p
pola997 u nas tez walka z ciemieniucha:dry:

Witam wszystkich:-)
Pryegladalam wlasnie forum i postanowilam cos tu skrobnac:-)
Tez jestem mloda mama, urodzilam synka w wieku 18 lat i jest on moim najwiekszym szczesciem:-)nie liczac oczwiscie jego tatusia;-)
Teraz Jarek ma juz 9 miesiecy i przez ten czas wszstko w naszm zyciu sie poukladalo, chociaz na poczatku lekko nie bylo.
Pozdrawiam wszytkie mlode mamy obecne i przyszle:-)
Licze na to ze mnie tu przjmiecie:-)

ps. Sorki ze pisze bez polskich znakow ale cos mi sie poprzestawialo w kompie:-(

witam:)
u nas nocka ok:tak: Mały zjadł z cyca i śpi dalej:tak::-p

Słyszałam właśnie , że walka z ciemieniuchą jest żmudna :-p

Adilea- ja właśnie też już bym chciała podać jakieś jabłko starte ,albo kaszkę:sorry: Ale jeszcze poczekam... :tak: Niby najlepiej karmić dziecko do 6 miesięcy bez żadnego dokarmiania,ale ja może skuszę się wcześniej:-p

mamaola- chyba zaopatrzę się w tą olejuszkę:tak: My dziś tez pomaszerujemy na spacer, czuję się lepiej więc pójdziemy sobie do parku ;-)

sandras- witaj:tak:

U mnie noc straszna :wściekła/y: Nie dość, że ja chora i spać nie mogłam to moja córcia stwierdziła o godzinie 2.30 że jest już wyspana i chce pogadać z mamą a nie spać. I zasnęła... Przed chwilą dopiero.... Jestem wykończona.Może chociaż w dzień da mi odpocząć.

Pocieszam się tylko tym, że jutro idę do fryzjera :-p

Pola ja Julce wczoraj dałam do spróbowania starte jabuszko. I wiem, że muszę czekać dłużej bo wszystko zwróciła. Jednak żołądki takich maleństw nie są przystosowane do innych pokarmów niż mleko. Ja czekam do ukończenia 4 miesiąca i wtedy zacznę dawać kleik, a później stopniowo wprowadzać inne nowości. Póki co moja ciekawość została zaspokojona i mimo, że są dzieci, które już w tym wieku tolerują inne pokarmy to Julka z pewnością do nich nie należy.

Cześc Dziewczyny :tak:
Przepraszam że ostatno Was nie odwiedzam, ale Bartek jest w szpitalu, zwykły zabieg, ale jestem przy Nim :tak:
Wychodzi jutro wiec obiecuje że Was nadrobie jakos niedlugo :tak: Ja sie czuje dobrze, czekam z niecierpliwoscia na Synka :-p
Pozdrawiam Was wszystkie, milego dnia ;-)

reklama
Do góry