reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

AdiLea masakra..nie no takich snów to nie mam,tylko wciaz o byłym,ze mnie zostawia z dzieckiem,ze dziecko jest chore,zmarli członkowie rodziny mi się snią....

reklama
My już po USG bioderek. Lekarz powiedział, że jak na ten wiek Julka ma super bioderka, aż się nadziwić nie mógł ;-) W przychodni gadałam z kobitką, która miała równy miesiąc starszego synka od Julki a był o 15cm mniejszy. Jednak z tej mojej córy to jest gigancik :sorry:

Layla do mnie na szczęście dużo rodzinki do domu się nie zjedzie. I też od piątku latam po kosmetyczkach i fryzjerach. Choć w sumie ja to lubię ;-), a samego ślubu to doczekać się nie mogę. :-)

Witam!
Długi czas tutaj nie pisałam,ale jakoś zabiegana byłam.
Wystarczy chwilkę Was nie czytać a tu takie zmiany. Dzieciaczki rosną jak na drożdżach,porody coraz bliżej i tyle pozytywnych zmian- Gratuluje ślubu Black!!!
Ogólnie już bym chciała mieć synka przy sobie-bo ciężko mi strasznie. Zawsze byłam bardzo aktywna-a teraz jestem słabo wydajna. Wiele poopuszczanych zajęc na uczelni mam, obronę przełożyłam na wrzesień-jakoś nie daję radę. Mam nadzieję,że zdam egzaminy- a potem troszkę wakacji będe miała-aby przywyknąć do macierzyństwa :)
Umi2, dorom5- Wy już niedługo zostaniecie mamusiami. Jak samopoczucie?
Jak Wy urodzicie to zacznę czuć tykający zegar nade mną...

czesc wieczorowa pora:-)

mi kurcze przeziebienie nie mija.....i zaczynam sie martwic czy nie zarazam Darusia ja ktak to sie zalamie chyba.........bylam dzis u kosmetyczki pozadek z pyskiem zrobic bo po ciazy mi zostaly jakies syfki:szok:ale juz jest ok............Darus od dziadkow dostal taki smieszny rowerek i teraz moje spacerki sa trzy razy dluzsze bo malota zamiast siedziec w wozku to jest wozony w tym rowerku:rofl2:

Maagda-zuch dziewczynaka z Łucji ze tak ladnie spi.....kupka napewno sie pojawi czasem dzieciaczki tak niestety maja....ze kupek nie chca robic:eek:

Black-rzeczywiscie duza Twoja Juleczka....tez bardzo lubie ta piosenke Lady Panku....

Dorom,Umi-jeszcze troszke i wy bedziecie pisaly nam tu jak to wasze dzieciaczki dlugo spia i jak kupek nie robia:-pi jakie slodziutkie z nich szkrabki:rofl2:

AdiLea-nie zazdroszcze takich snow....mi sie rzadko co sni.....a pamietam jeszcze mniej.....najczesciej jakies glupoty........

snoopy-ja tez uwielbiam byc sama z Darusiem w domu....wtedy wszysto zrobie,sprzatne i Darus jest grzeczniejszy....nie moge sie doczekac kiedy juz bedziemy sami mieszkac......

Layla-:-)

Hanka zasneła wiec i ja sie zaraz poloze;-). Jak fajnie ze ona tak slicznie (tfu tfu) mi spi.

Black super ze z bioderkami wszystko ok. My idziemy pod koniec miesiaca na badania bo wczesniejszych terminow nie bylo:dry:
lenka87 juz niedługo Twoj maluszek bedzie z Toba;-).
mamaola duzo zdrowka:tak:.

Już bym chciała aby synek był przy mnie...Strasznie boli mnie kręgosłup.Czasem boje się wyjść z domu, gdzieś dalej-bo mam wrażenie,że nie będe miała siły wrócić :p. Najlepiej się czuje w domu :)
Patrząc na Was pocieszam się,że czas leci: Adilea, BlackWizard niedawno Wy oczekiwałyście maluszków-a teraz czytam o takich fajnych maluszkach-jak szybko się rozwijają i rozczulam się:).
Już niedługo też będę tak miała- mam nadzieje. Strasznie się stresuje i czuje,ze zanim się obejrzę zostanę mamusią. Już prawie wszystko mam skompletowane i przygotowane na dzidziusia. Boje się zaskoczenia- tego,że będe sama w domu jak zacznie się poród-jak ja dam radę?

AdiLea dokładnie,hormony....

BlackWizard ja tez lubiłam biegac,ale powiem Ci ze podejscie niektórych osob mnie rozkładało...a duzo zapraszacie?i dobrze ze Twoja Mała tak ładnie rośnie,wysokie kobiety mają lepiej;p sama wiem;p

mamaola ja juz tez mogłabym biegac z rowerkami;p chyba za dużo wymagam od mojego małego,biorac pod uwage ze sie jeszcze nie urodził;p

lenka87 o śląsk widzę:) gdzie studiujesz jak moge zapytac?ja tez mysle co z obroną.czy dam rade...i w ogole z uczelnią...

reklama
Do góry