reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jak tu dziś wyjątkowo mało postów.
ja już po badaniach, jutro do lekarza, mam nadzieję że zrobi USG bo chcę wiedzieć kogo tam w brzuszku noszę.
Snoopy czasami przesyłka 10zł i a rzeczy są o wiele tańsze, np tego łóżeczka przesyłka 28zł, ale do tego w tej cenie co w hurtowni to jest materac na allegro. Jakbym miała jechać po te łóżeczko do hurtowni, to zrobiłabym ponad 50km i na tank 30zł bym wydała. Zawsze warto popatrzeć bo mogą trafić się jakieś promocje.
Ania ja już od rana na nogach :p

reklama
Ona_mika, ja codziennie od 6 rano na nogach:-p:-D. Mój mały szkodnik mnie tam budzi;-).
A co do allegro to zgadzam się, ja kupiłam Hani krzesełko do karmienia.chodzik, kojec, konia na biegunach i wiele innych i jestem baardzo zadowolona. Teraz zaczęłam też sprzedawać i czuję, że się pwoli uzależniam od allegro:-p:-D:-D:-D.

Dzień dobry kobietki....jaka piękna pogoda na mnie sterte prania czeka...dzieciarnia łącznie z moim chłopem śpi a mi się nic nie chce ....Dziś ide ko księza zabaczymy co i jak ...,miałam iść wczoraj ale przyjmował wikary a nie proboszcz.

do zakupów na allegro to ja też często kupuję ,nawet buty sobie trznasnęłam ....mój daniel kupuję części do samochodu a dzieciakom zabawki a wczoraj Bartkowi łóżeczko turystyczne.

ONA_MIKA mam na imię Monika ale zawsze wszystkie logingi itd to imie oliwki i jej data urodzenia żeby pamiętać.

Monika, no właśnie o czymś miałam napisać i zapomniałam:-p. Ale mi przypomniałaś;-). Moi znajomi poszli do księdza, bo chcieli ochrzcić dziecko, nie mili ślubu. Ksiądz się uparł, że skoro się kochają to on im go udzieli. Oni na to, że teraz się dziecko pojawiło, dużo pieniędzy wydają itp, że na razie ich nie stac na ślub. No to mądry ksiądz im powiedział, że on od nich nic nie weźmie, za darmo im ślubu udzieli, a przecież wesela robić nie muszą:wściekła/y::wściekła/y:. Poszli do innego kościoła, bo kto chciałby brać ślub na szybko, bez sukni, wesela itp:wściekła/y:.
A z kolei ja jak chrzciłam Hanie to ksiądz nie robił zadnych problemów:no:, zapytał tylko czy żyję z ojcem dziecka, bo wtedy nie mogłabym przystąpić do komunii. A tak to luzik, zero problemów a wręcz zrozumienie:tak::tak:. Ksiądz też człowiek, każdy ma inne poglądy, zależy na kogo się trafi:tak:.

Witam !! Ala spi a i obiad prawie gotowy wiec mam chwilke !! a potem wyruszamy na podboj piaskownicy i napotkanych kotow :rofl2::laugh2:
A Wy kobietki(mowa o przyszlych mamusiach) zamiast siedziec przed komputerem to WIO na pole albo robic na drutach sweterki dla bobasow :-p Potem tylko czytamy ze Was glowy bola :laugh2:

ania_zywa fajnie ze z Hania juz lepiej :happy: i My tez kupowalismy duzo rzeczy na allegro-glownie zabawki dla Ali,glownie z fischer price bo wychodzi taniej niz w sklepie!! no a ja kupuje (az wstyd sie przyznac) bielizne :zawstydzona/y: P jest bardzo zadowolony :-)
Ona_mika mi sie udalo kupic 11 elementowa za 154 juz z przesylka !! tylko moim zdaniem ta torba na pieluchy jest hmmm nie praktyczna jak na ten cel,mi sluzyla na poczatku jako puleczka na puder itp jak musialam wstawac w nocy do Niej a potem zamiast pamparesow to trzymalam w niej zabawki :laugh2:

Kornelka ja rowniez trzymam kciuki !!

Monika, no właśnie o czymś miałam napisać i zapomniałam:-p. Ale mi przypomniałaś;-). Moi znajomi poszli do księdza, bo chcieli ochrzcić dziecko, nie mili ślubu. Ksiądz się uparł, że skoro się kochają to on im go udzieli. Oni na to, że teraz się dziecko pojawiło, dużo pieniędzy wydają itp, że na razie ich nie stac na ślub. No to mądry ksiądz im powiedział, że on od nich nic nie weźmie, za darmo im ślubu udzieli, a przecież wesela robić nie muszą:wściekła/y::wściekła/y:. Poszli do innego kościoła, bo kto chciałby brać ślub na szybko, bez sukni, wesela itp:wściekła/y:.
A z kolei ja jak chrzciłam Hanie to ksiądz nie robił zadnych problemów:no:, zapytał tylko czy żyję z ojcem dziecka, bo wtedy nie mogłabym przystąpić do komunii. A tak to luzik, zero problemów a wręcz zrozumienie:tak::tak:. Ksiądz też człowiek, każdy ma inne poglądy, zależy na kogo się trafi:tak:.
tylko w tym problem że jak Oliwie chrzciliśmy to pytał się kiedy śłub to ja że prawdopodobnie w grudniu a rozeszło się po kościach i nie mamy kościelnego tylko cywilny i myśle że tak zostanie ,więc nie wiem jak to będzie z Bartkiem jak nie da rady to jedyne wyjście to inny kościól.:baffled:

jak naładuję baterie to wam prześle mój zakup i mój bębenek po 2 ciążach.....w sumie to mam 2 cm tylko więcej w pasie ale ja się posataram i to zrzuce<choć daniel się drze że jestem kościotrup i ze dobrze wyglądałam jak zaczęłam z nim chodzić(ja schudłam on przytył) to ja mu na to że wyszło mi z nim życie.

Polna, witam:-). No ja dziś w pracy do 15 a później też ruszam z Hanią na podbój piaskownicy:-D. A co masz dziś dobrego na obiadek;-)?
Oliwka, a może ten ksiądz już nie pamięta tego? W naszej parafii jest tyle ludzi, że nie sposób każdej osoby zapamiętać. Zresztą to Wasz wybór a nie księdza, takie moje zdanie. A dziecko ochrzczone być powinno każde, bez względu na sytuację rodziców:tak::tak::tak:.
A moi robotnicy ciężko pracują i już nie gadałam z tym, co 2 dni temu rano:no:. Ale jest 2 młodych, jeden się dziś dowiedziałam, że ma żonę:-D, ciekawe jak ten, z którym rozmawiałam:-p:-D:rofl2:.

ania_zywa kuj zelazo poki gorace z tymi robotnikami :rofl2: a na obiadek wczorajsza jarzynowka ale to Ala zja :-D a na drugie ziemniaczki,filecik z kurczaka i grzybki w sosiku :-p a w piekarniku piecze sie placek,ostatnio mam niezla wene co do wypiekow :laugh2:

reklama
Polna, grzybki w sosiku, mniammmm:-D. Ja ostatnio jadłam filet z piersi kurczaka pokrojony na paseczki w cieście naleśnikowym z przyprawami, pychotka:tak:. Polecam!!!
A ja dziś nie wiem, co mam. Może babcia coś zrobi, a jak nie to jakies warzywa na patelnię wrzucę jak wróce do domu:-D.

Do góry