reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A ja feminantal czy jakos tak teraz biore wczesniej bralam prenental clasic;))) i tamten byl chyba leprzy;))) co do magnezu to ja biore tem musujacy do picia bo lubie czuc smaczek:-)

reklama
lece dziewczynu spać,,,w nocy o 1,3,5 pobutka ,mały wstaje na flache.Miłych snów niech wam się dzidziuśki wasze kochane śnią ,papapapapapa

Oliwciu dobranoc, a tak w ogóle to jak ty masz na imię?
Snoopy Prenatal jest o wiele tańszy ja za 100 tabletek 30zł zapłaciłam, a Aspargin lekarz mi przepisał

Ja aż sama sie zdziwiłam ze tak tanio, wcześniejszy Prenatal miał mniej witamin i zapłaciłam 24zł za 60 tab, a to kupiłam w innej aptece. A patrzyłaś już pościel tam co ci pokazałam??

Patrzylam ale ta za 130 jest zdecydowanie dla mnie za droga.... rozejrzymy sie raczej za czyms duzo tanszym, moze w slkepach cos dostaniemy, Jarka kolegi dziewczyna pracuje w sklepie maluszkowym. moze do niej zajdziemy i zobaczymy bo ja jeszcze tam nie bylam.

Snoopy ja jeździłam do najtańszej hurtowni artykułów dziecięcych to 6 elementowa pościel kosztowała 136 zł, tu są w zestawie ciekawsze rzeczy i jeszcze pościel do łóżeczka. Ja po żadnych sklepach nie chodzę bo już wiem ze na allegro najtaniej.
Np takie łóżeczko w tej "najtańszej hurtowni" kosztuje 374zł, a na allegro sama zobacz i do tego gratis materac ten najlepszy kokos-pianka-gryka:
łóżeczko RADEK II SOSNA KOłYSKA SZUF KLUPS+MAT (344396583) - Aukcje internetowe Allegro
jest wielka różnica w cenach między allegro a hurtowniami, bo na allegro ceny można porównać, a pościel nie musisz z baldachimem i innymi duperelami brać. Dla mnie koniecznie ochranaicz musi być na całe szczebelki.
Może jeszcze tu coś wypatrzysz, tu już trochę droższe:
Pościel - Baby raj

Ja to chyba resztę mojej wyprawki na allegro zamówię, bo widzę że jest o wiele taniej

Przepraszam za posta pod postem, nigdy tego nie robię, ale te tematy są różne i musiałam je oddzielić.
Kornelka nie obrazi sie jak tu o tym napiszę, będzie nas więcej żeby trzymać kciuki
Kornelka jest od 2dni szpitalu, pękł jej pęcherz płodowy, odeszły jej wody. to jej wina jej lekarza prowadzącego (ordynatora) zajmował sie nią "najlepszy" z powodu jej cukrzycy i to było niedopatrzenie z jego strony bo miała słaby pęcherz płodowy. wczoraj wszystkie sierpniówki siedziały jak na szpilkach, bo miała zapaść decyzja, czy będzie cesarka czy jej wód doleją. wczoraj otrzymałyśmy wiadomość, że Kornelia czuję się dobrze, będzie miała synka, serduszko pięknie bije, na razie ma leżeć. Trzymajmy za nich kciuki.
Kornelko pozdrawiam ciebie i maluszka, trzymajcie się kochani.

A ja idę spać, bo jutro rano na badania. Dobranoc

biedaczka... to co ten ch.... za przeproszeniem robil ze sie nie dopatrzyl!!!!!!!!!!!! niby taki dobry lekarz mial byc!!!

Co do allegro to razem z przesylka ceny jak w sklepach, a noz widelec moze rodzinka sie zrzuci i nie bede musiala kupowac...:-D

reklama
Dzień dobry!
Ale produkujecie w hurtowych ilościach normalnie:wściekła/y::-D.
Kornelka, uważaj na siebie i odpoczywaj w tym szpitalu:tak:. Trzymamy kciuki, żeby wszystko było ok.
Snoopy, ja mam pościel, ale różową:-p:-D:-D:-D, więc pewnie nie będziesz chciała:-p:-D:rofl2:. Bo a nuż chłopak będzie i co, w różowym będzie spał:-p.
Co do witaminek w ciąży i leków to ja brałam Feminatal czy coś takiego i żelazo. Raz tylko musiałam brać antybiotyk na te moje nerki. Przeciwbólowych rzadnych, z tym że ja w ciąży czułam się rewelacyjnie:tak:.
No a teraz wstwać leniuszki. Ja dziś do 15 w pracy to jakoś dam radę, czas szybko zleci;-).
Buźki:*

Do góry