reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasia nospa dziala rozkurczowo wiec tobie chyba jeszcze to nie grozi;))) ja ja bralam raptem pare razy;)))
netgirl mi tez sie nudzi i juz nie wiem co mam robic;)))
madziu to fajnie ze poszliscie razem a jak wogole o tego doszlo, przeciez przed wizyta pisalas ze sama idziesz.

reklama
wreście ma czas na pisanie ..miałam dziś małą rewolucje w pokoju ,wywaliłam kołyskę z pokoju a kupiłam łóżeczko turystyczne dla Bartka i musiałam trochę poprzestawiać, a potem cały wieczorny kołkoz no i zrobić Danielowi papu do pracy.Co do imion to jak w pierwszej ciąży chłopiec miał być Bartek(jest teraz ) dla dziewczynki myślałam Zuzia ,Oliwka,Nikola,Amelia została Oliwia, w drugiej ciązy miałam dwie opcje Zuzia i Bartek .
Oj dziwczyny główki was pewnie bolą od ciśnienia....prosze dużo wypoczywać a nawet uciąć sobie drzemkę.

ja na skurcze brałam nospe i magnez a w szpitalu to ładowali we mnie jakieś zastrzyki jak się nazywają to musiałabym zajrzeć do karty...

MADZIU widzisz wszystko zaczyna się układać ,bedzie dobrze.
SNOOPY u ciebie to już bliżej niż dalej ,pewnie nie możesz się doczekać??? A jakk dużą była twoja miunia na ost.usg???

Moj maly kosmita sie obudzil i faluuuuuuuje a do tego ma czkawke;))) oooo nawet nie macie pojecia jak my bysmy juz chcieli miec dzidzie, Jarek wlasnie dzwonil i sie pytal co robie;)))

To co dostawalac w szpitalu to pewnie fenoterol dozylnie tak jak ja, tylko mi pomogl maluszka zatrzynmac w brzuszku dluzej;))) wiec moje malenstwo na ostatniej wizycie wazylo 2500g;))) powiedzial ze dzidzia zdrowa i szybko nabiera na wadze (na fenku dzieci sie podobno z nadwaga rodza;-/) wiec bedziemy mieli najprawdopodobniej malego klusia;)))

On dzwoni bo sie raczej nudzi bo w pracy jest mowil ze popracuja jeszcze ze 20 min i ida spac;))) o 2 wstana i wyjda z zakladu bo nikt ich nie pilnuje;)))

To ładnie rośnie maluszek ...możę być większy lub mniejszy tak ok 300 gram,to zależy na ile dokładnie lekarz robi pomiary ...mi w dniu porodu Bartka powiedzieli że urodzi się tak 2600 a miał 2880 znowu moj gin ( w 1 ciąży) był bardzo dokładny tydzień przed porodem powiedział że Oliwka waży 1710 a urodziła się 1810 a w warszawie mówiłi że nie waży nawet 1500.,

Dokładnie,ja też dostałam fenoterol.

To ładnie rośnie maluszek ...możę być większy lub mniejszy tak ok 300 gram,to zależy na ile dokładnie lekarz robi pomiary ...mi w dniu porodu Bartka powiedzieli że urodzi się tak 2600 a miał 2880 znowu moj gin ( w 1 ciąży) był bardzo dokładny tydzień przed porodem powiedział że Oliwka waży 1710 a tydzień póżniej urodziła się z wagą 1810 a w warszawie mówiłi że nie waży nawet 1500.,

Dokładnie,ja też dostałam fenoterol

reklama
Snoopy to ładnie przybiera na wadze, co do leków to ja teraz biorę witaminki Prenatal i Aspargin (magnez + Potas - to na skurcze łydek), czami no - spe jak brzuszek boli czy coś się dzieje i Apap jak mocno głowa boli

Do góry