reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ojej, mam nadzieje, że z dzieciątkiem wszystko będzie dobrze, ale to w końcu 3 miesiące przed terminem:szok:. Skrajny wcześniaczek:-(. Nie dziwię się Kornelce, że się boi, a nie da się podtrzymać jeszcze trochę?

reklama
Aniu widać decyzja zapadła że cesarka, najwidoczniej nie dało się uzupełnić wód, trzymajmy za nią i maluszka kciuki, wierzę, że będzie dobrze

Polna, no to nie tak źle;-). Ważne, że chłopak daje radę i jest odpowiedzialny. Wróci, wyprowadzicie się na swoje i spokojnie będzie mógł pracować w Polsce.
U mnie miało być podobnie, z tym że mój ex chyba przestraszył się odpowiedzialności, pracował za granicą w każdy sezon,ale pieniądze mu się rozpływały i jakoś nigdy nie widziałam z tego złamanego centa. Raczej prędzej wepchnąłby mnie w długi niż zarobił na mieszkanie:wściekła/y:.

Biedna kornelka, ja sie strasznie balam w 32tc a jesj maluszek dopiero 28tc w brzuszku siedzial... mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i maly da rade tak samo jak kornelka!!!

Do do waszych specyfikow, ja jakos nie mam wogole apetytu, wstalam i poszlam do lazienki sie zalatwic i myslalam ze sie poz..... a do tego biegunka.... juz nie wiem co o tym myslec....

Ona_mika, bardzo śłiczna ta pościel, i co moim zdaniem najważniekjsze ma ochraniacz na całe łóżeczko:tak:. Cena też przystępna:tak:.
Snoopy, może Ty rodzisz? Moja kuzynka cały dzień miała biegunkę i nie wiedziała, że rodzi, dopiero koło północy bóle były nie do zniesienia i pojechała do szpitala. Nie zdążyli załatwić papierkowych spraw a ona skurcze parte i biegiem na porodówkę hehe:-D:-D. Ledwo zdążyła:-p.

Biedna Kornelka... Trzymam za nią kciuki... Jak czytałam wieści o niej to mi aż łzy popłynęły... Ale dzidzia będzie napewno silna po mamusi... Poradzą sobie napewno...

Nie no ta biegunke to ja mam juz ponad tydz ale straszliwe mdlosci os 2 dni, boli zadnych nie mam (nie licze tego ze jak dzidzi sie wypnie to skora mnie strasznie boli) skurczy tez nie ma, rano zapomnialam wziac tab i nic sie nie ztalo wzielam jak wstalam czyli o 10 a nie o 6...

reklama
Snoopy, u Ciebie to może się już teraz zacząć w każdej chwili, więc zwracaj na wszystko uwagę;-). A może jeszcze się okaże, że przenosisz:-D:-D.

Do góry