reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam...

ja dzis pobudke mialam o 8:happy:maly ladnie spal a myslalam ze po tej szczepionce bedzie jakis marudny.....dzielny chlopak......no i coz przeziebienie nie mija wrecz przeciwnie doszedl kaszel.....wykoncze sie......

Black-jeju duza ta Twoja dzidzia.....:-)ja wlasnie sprawdzilam Darus jak mial 3 mce to wazyl 7 kilo ale mial 65cm.....ja tez padam na kregoslup,wiem co czujesz,pomagaja takie plastry VOLTAREN....sprobuj....mata super ale corcia fajniejsza.....

AdiLea-zdrowka zycze....

Dorom-dobrze ze z dzidzia wszystko w porzadku...

reklama
Witam :)
u nas noc równie dobrze:) spanko było do godziny 8.:tak:

Layla- mi też zawsze lekarz wszystko mówił, i odpowiadał na moje głupie czasem pytania:tak: MAsz racje , jak ma się lekarza który pracuje w szpitalu to chyba jest się lepiej traktowanym:tak: Ja jak na począku trafiłam do szpitala, położne i lekarka która mnie przyjmowała były strasznie nie miłe, dopiero jak zobaczyła ,że moim prowadzącym jest ordynator oddziału, to odrazu inaczej zaczęły mnie traktować....
Również brałam fenoterol i też się dziwnie po nim czułam:dry:

Adilea- no mój synuś waży trochę ponad 6 kg...Więc ponoć w sam raz;-) Dobrze, że Hania w końcu daje Ci sie wyspać:tak: Korzystaj...:tak:;-)

Mamaola- dobrze,że Daruś czuję się okay...:tak: Mój po szczepieniach zawsze śpi jak zabity;-) Tylko Ty musisz się wyleczyć:tak:

BLACK- ja Ciebie podziwiam,że urodziłaś Julkę sn...:tak: Normalnie nie moge się na dziwić:-) Pamiętam jak pisałaś ,że poród nie był w cale taki straszny:tak:

Pola bo nie był :-) Jedyne co mnie bolało to plecy, które Grzesiek mi ciągle masował, tzn od godziny 16 do 19, bo o 19.15 już Julka się urodziła. A jak masował, to nie bolało :-) I szczerze mówiąc to tak miło wspominam poród, że mogłabym rodzić codziennie :-D Mam nadzieję, że z następnym dzidziusiem też pójdzie tak łatwo ;-)

A właśnie. Wczoraj dostałam @. Więc moja panika jak zwykle była niepotrzebna ;-)

Pola-straszne to przeziebienie....mam nadzieje ze Darusia nie zaraze....

Black-Darus mial 57 cm jak sie urodzil i ja tez milo wspominam porod,jak by ktos za mnie chodzil w ciazy to ja moge rodzic:rofl2:

Po pierwsze pamiętaj, że dziecko to coś cudownego. To bardzo dobrze jeżeli możesz liczyć na wsparcie chłopaka. Na pewno się wszystko ułoży. Na początku będzie trudno, ale z czasem będziesz to traktowała jak najszczęśliwszy przypadek w Twoim życiu :)

Trzymam kciuki alexrw!

AdiLea czy lepiej się czuje...ciężko powiedzieć. na poczatku był koszmar,trzepało mną,skakało ciśnienie i puls,a teraz nawet nie czuje ze biorę,za to czuję kiedy zapomne,zaraz mam twardy brzuch:(

BlackWizard mój lekarz nie mówi mi kompletnie nic....jak sie nie zapytam to sie nie dowiem,czasem mruczy cos po nosem..no makabra:/i zazdroszcze takiego porodu,ja sie troche tego boje.

pola997 no dokładnie,od razu widac które pacjentki były od ordynatora i lekarzy dyżurujących....

Mamaola a ja właśnie ciąże też miło wspominam, choć na początku strasznie bolała mnie głowa, na zapachy reagowałam wymiotami itp Później już się trochę uspokoiło i do początku 8 miesiąca czułam się super. Później robiło się coraz ciężej i strasznie bolała mnie miednica, że ledwo z łóżka wstawałam no i mogłam ciągle spać

Layla to faktycznie lepiej zmienić lekarza :tak:

reklama
Black swietny mialas porod. Tylko pozazdrościć. Kręgosłup mi tez wysiada. Chociaz chyba z kolanami gorzej bo sa takie porozwalane na lodzie a teraz jeszcze kluske calymi dniami nosze. Eh uroki macierzyństwa.
Mamaola a dziekuje i nawzajem.
Layla no tak już jest po tych tabletkach. Moja mloda miala przez nie drgawki w pierwszym miesiącu zycia. Ale lekarz mowil ze to normalne. Jakis dziwny ten twój gin. Moze pojdz na kontrole do kogos innego?

Do góry