reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Angel mi nogi puchną ale w sumie zawsze miałam problemy po słońcu a teraz to sie nasiliło... Zawsze miałam albo poparzenia albo wysypke dlatego WOGÓLE sie opalać nie moge, a teraz przejde sie tylko do sklepu i już puchne a nic na to nie moge teraz brać... Lekarz mi mówił że może być nawet nie od tego że wode gazowaną pije tylko że moze nawet za dużo pije...
Ja tam narazie nic nie kupuje bo mam właśnie tak że moja siostra i moja mama to sie ścigają która co... Ona u siebie a mama w niemczech... A głupio mi pytać co kupią, no bo szczerze powiedziawszy to jak siostre brałam na chrzestną to nie myślałam nawet że będzie sie mocno interesować no ale jednak miło mnie zaskoczyła. Tak samo pewna nie byłam jak rodzice zareagują... Kupie tylko podstawowe rzeczy na start a potem zobacze...
A teraz ide sobie poeksperymentować i zrobie gofry z owocami bo mam ochote na dużo porcje witamin... Tylko zbytnio nie mam przepisu na gofry a mój chłopak cukiernik nie zajmował sie takimi rzeczami nigdy...

reklama
kurde dziewczyny nie wiem juz co robic glowa mi zaraz peknie teraz to juz zaczynam sie bac... tak mnie boli jak by mi cisnienie glowe rozwalalo... a wysokie cisnienie jak jest to chyba nie za dobrze...

Apap nie pomaga?? Ja radze sie położyć, wcześniej często tak miałam, kładłam się wtedy, albo nawet połóżcie się spać.
Snoopy skorzystałam z twojej rady i jednak pójdę na wizytę do lekarza tydzień wcześniej czyli w ten czwartek, więc jutro czekają mnie badania krwi i moczu

Ona mika i bardzo madrze bedziesz sie pewniej czula;))) a moze dzidzie sobie zobaczysz;)))
Kurcze mnie tez jakos glowa zaczela bolec, taki tepy bol czuje... az mi sie wszystkiego odechciewa... poszla bym spac ale J ma zadzwonic jak sie troszke od pracy oderwie... (dzis do 2 w nocy... ja nie wiem jak on da rade...)

Netgirl ja tez żadnych tabletek nie biore, tylko to co mi lekarz przepisuje czyli jak do tej pory to luteina, żelazo no i oczywiście witaminki, i też byłam w szoku że można brać coniektóre leki no ale czytałam że faktycznie niektóre w ostateczności można brać... Ale jak mnie głowa boli to leże i śpie... Leki są niepotrzebne... Nawet nospy nie biore...

hej dziewczeta ja dzis bylam na tym USG no i zobaczylam male bijace serduszko:):):) jestem w siódmym niebie:):):)moj partner takze byl odziwo ze mna:):):) ucieszyl mnie widok jego ale nawet calusa na przywitanie mi nie dal dopiero pozniej gdy oglagalismy dzidzie:):):):): kurde chyba jest juz dobrze:):):) a teraz czekam na kolejne USG za miesiac:):):) heh:):):Dobranoc pozdrawiam

reklama
Netgirl ja tez leków nie brałam żadnych ale jak mocno boli to biorę Apap, w I trymestrze nic nie ciążowego nie brałam. A USG 3d i 4d, to tak, 3d to takie zwykłe czarno białe tylko ze lepsze od tego co ma np mój ginekolog (czyli 2D) a 4D to takie że można nawet buźkę podglądać, ale gdzieś po 30tc, w tej klinice ja robiłam, możesz popatrzeć:
MASTERMED - Diagnostyka Prenatalna
snoopy trzmaj sie kochana
Kasia czasami no-spa może uratować życie dzidzi, pomaga przy skurczach które mogą wywołać przedwczesny poród oraz przy twardnieniu brzuszka wiec leki nie zawsze są złe
Madzia gratuluję wieści z USG a ile maluszek mierzy??

Moja kicia zasnęła w jednorazówce z kocykami, widać są milusie bo i jej się spodobały

Do góry