reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Napisałam takiego długiego posta i mi go wcięło:angry::angry::angry::angry::angry:.
Tak więc krótko.
Polna, Hania czuje się dobrze, ma tylko katar, dlatego na spacer dziś posżłyśmy, nie ma gorączki to lepiej jej się oddycha na dworzu.
Snoopy, nie wcisnę Ci bubla:-D:-D:-D, wieczorem jak Hania zasnie postaram sie wyslac Ci zdjecia to sama sobie wybierzesz;-).
Ja spadam, bo Hania mi nie daje posiedzieć:-p, jutro w pracy to dłużej pourzęduje:tak:.
Zdjecie mojego miejsca pracy wklejam w odpowiednim wątku. Ale mam malutki monitor co:-p:-D.
Buźka.

reklama
angel Jarecki mi czasem mowi ze jestem walnieta;))) chwilowo eksterymenty prowadze na nim;))) NA DZIDZI NIE BEDE!!!! a w nocy chcialam mu samoopalaczem wielke A na klacie narysowac:))) ale nie chcial sie odpowiednio ulozyc;))) raz poszedl do pracy caly markerem pomalowany bo nie chcial sie w nocy obudzic;))) ale to wieki temu bylo;)))
Aniu ja z racji tego ze nie chca mi dac kasy, musze poczekac az dziecko sie urodzi bo nikt mi nie chce jakos wierzyc ze cora bedzie...;)
Ona mika tylko pozazdroscic zakupikow, my materacyka do kolyski teraz szukamy a jak nie to moja mama bedzie musiala uszyc;))) a ta kolderke to w normalnym dzidziowym sklepie kupiliscie?? bo u nas to takie ceny ze szczena opada;)))

Ja jestem dopiero w 14tygodniu a siostra (chrzesna bedzie :-) ) i moja mama to wiekszego jobla maja niz ja :-p jak tylko zobacza cos fajnego to kupuja ;-)

Teraz ciagle rozmyslam nad usg 3d bo bede sobie napewno robila tylko nie moge juz wytrzymac ! i sie zastanawiam czy robic juz w 16tygodniu czy poczekac do tego 20 :-p

Aniu dobrze że Hania ma sie lepiej, zaraz idę zdjęcie oblookać.
Snoopy ja kupiłam to w sklepie Angielska Odzież Ekskluzywna - oczywiście używana. Zapłaciłam za kołderkę i ochraniacz 16,50. Ale ta kołderka taka na lato jest, ale pomyślałam ze w tej cenie są kocyki, a tu 2 rzczy z firmy Disney Baby.
Ja pościel dla maluszka kupię tu:
Tania pościel
Ten zestaw za 130zł, bo tam będzie jeszcze pościel do wózka.
Co do materacyku proponuję allegro
FemmeFatal ja byłam w 12tc ale to z racji tego żeby sprawdzić czy z dzidzią wszystko OKi, później pojechałam w 23tc. Moja siostra pojechała w 18tc i nic nie było widać, powiedzieli ze najlepiej w 23tc więc i ja tak pojechałam, chciałam tak jak ty w 20tc, ale myślę że wytrzymasz te do 23tc

Femme Fatal ja myślę że to wywalanie pieniędzy w błoto jak teraz pójdziesz, wiem to z przykładu siostry, cierpliwości, u mnie wyszło że chłopczyk, teraz na USG że dziewczynka więc wcale nie jest tao na 100% pewne. Ja myślę że jednak chłopczyk, mąż mówi ze dziewczynka i wkurza się ze chłopięce kupuję. Ale dziś kupiłam koszulkę Nike to był zadowolony, patrzył cz sam sie w nią zmieści ;)

femme fatal ja mam dzis to samo, wzielam jednego apapa, i nie dosc ze nic nie pomoglo to jest jeszcze gorzej, a do tego rycze caly dzien bez powodu.... moj P juz od zmyslow odchodzil, do szpitala chcial mnie wiezc bo myslal ze cos mi jest, a od tego placzu jeszcze gorzej glowa boli, normalnie oszalec mozna

reklama
Femme Fatal ja tez czekałam z niecierpliwością na 3d z 4D ale poczekałam bo to pieniądze wyrzucone w błoto, nawet nie udało sie zobaczyć jaka płeć u siostry w 18tc. Mój lekarz to wręcz każe jechać na to USG, ale między 22 a 24 tc

Do góry