reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
magda- tak jak mówią dziewcyzny dziecko karmione piersią może robić bardzi często kupki i normalne że są rzadkie :tak:

Adilea- mam ten sam problem co Ty:-p Niby studiuję ochronę środowiska na Uniwerku przyrodniczym,ale chcę iśc na inny kierunek od pażdziernika te studia nie specjalnie mnie ciekawią... A u Ciebie jakie wchodzą w grę?

Black- u mnie tez małe wesele będzie tak max 65 osób,ale kto z Małym będzie to nie mam zielonego pojęcia:-p

Witam Mamuski ;-)ja zbytnio czasu nie mam bo sprzatam :tak: Przemek jednak wraca w poniedzialek - jutro po pracy z kolega beda jechac o ile snieg nie bedzie padal , laaaaa juz sie doczekac nie moge :-)

Oliwka ladnie to tak z kolezenkami sie nie przywitac :no::szok::-p
fajnie ze juz masz internet - mam nadzieje ze juz nie bedzie taki rpoblemow i Gratuluje pracy :tak:;-) a jaka to praca ??

Black , Pola :szok: malutkie wesele :tak: ja mialam na 200 osob ale jak patrze na dzisiejszy dzien wolalabym pieniadze ktore przeznaczylismy na przygotowania w cos zainwestowac :sorry2:

Umi noworodka trzeba przewijac mniej wiecej 8 -12 razy na dobe :sorry2: bynajmniej u mnie tyle pampersow schodzilo :dry: Ala miala delikatna pupke i jak zrobila siuski a pampersa miala ponad godzine odrazu robilo Jej sie odparzenie :no::dry:

No nic ja uciekam do sprzatania poki mam checi bo pozniej dostane lenia :rofl2:

witam

Maagda-u mnie szlo od 8 pieluch w zwyz,maly strzelal kupa jak z karabinu:rofl2:

Panistepelek-ja tez ciast nie pieke,wydaje mi sie ze nie umiem.....wole gotowac....

Polna-N-masz racje sprzataj puki sa checi bo pozniej moze byc ciezko.....

AdiLea-mam nadzieje ze nadal Hania jest aniolkiem:tak:

nie mam dzis weny do pisania,Darek znowu wyjechal ale wraca wieczorem i siedze sama,w domu burdello ale nie chce mi sie sprzatac....za to pogoda ja narazie super,sloneczko swieci az milo.....kurcze jak by mi ktos dziecko podmienil,jest niegrzeczny,nic sie nie slucha ,grzbie w kwiatkach i szpera w szufladach a jak zobaczy ze ktos do niego idzie to zabiera cos z szuflady i ucieka ale tak szybko ze szok.....wogole nie rozumie slowa NIE WOLNO i jeszcze smieje sie jak to mowie....a i kiwa glowa na NIE jak mowie NIE albo NIE WOLNO wiec chyba kuma co do niego gadam:dry:.....a wczoraj takiego guza nabil sobie na czole ze hoho,wielkosci pieciozlotowki i siny jak sliwa,ile ryku bylo to szok....

Witajcie ciasto sie nawet udało:-) zobaczymy czy gosciom posmakuje mam nadzieje ze tak:-)
panistepelek Wiem co czujesz z tymi ciastami ja sie nie umiem skupic nigdy:-p i zawsze robie cos nie tak
BlackWizard O to fajnie tak nieduze wesele bardzo fajnie ja jak tak planowałam to około 70 ludzi mi zawsze wychodziło mimo iz chciałam zamknac liste w 50:baffled:
polna_N Zbankrutuje na same pieluchy masakra, mój kacperek odrazu na nocnik pójdzie:-p
mamaola o biedaczek usialo bardzo bolec. A co do słowa ie to wiekszosc dzieci tak reaguje bo rodzice sie usmiechaja mówiac nie bo np dziecko w tym czasie robi cos smiesznego. ja takie cos widzialam i sie dziecku nie dziwie i rodzicom w sumie tez bo takie maluchy to prze agenty i potrafia rozbroic:-)

mamaola oj współczuje Ci takiego urwisa. Moze musi sie wyszalec i mu przejdzie;-). A Hanka wlasnie wstała i gada sobie z babcią. Strasznie zaczela nawijac:-D.
pola997 mysle nad fizjoterapia bo po tym kierunku bede miala konkretny zawod. Chociaz tak na prawde jedyne czego bym w zyciu chciala to duuuzo podrozowac i zwiedzac swiat.
polna_N tez musze jakies porządki zrobic a tak mi sie nie chce:zawstydzona/y::-p.

witam:)

Polna- no ja gdybym zaczęła zapraszać wszystkich których bym chciała to tak by wyszło....:dry: Ale postanowiliśmy ,że zaprosimy tylko najbliższą rodzinę i najbliższych znajomych....Ale szczerze to wole taki kameralny slub:-p Tak, jak piszesz lepiej w coś zainwestować te pieniążki....:tak:

Umi- Ja myślałam że najwięcej pieniędzy bedziemy wydawać na pampersy,ale wcale tak duzo nie wydajemy:-p Kupujemy te największe paczki (starczają nam na naprawdę długo i jest git:-p;-)) Mały wczesniej robił faktycznie po każdym jedzonku kupki ,teraz już tak do 5 kupek na dobe najwięcej robi....

mamaola- biedny Twoj Daruś,ale dzecko czasem musi połobuzować,jeszcze chłopak to juz w ogóle:tak::-p Może za tatusiem już
tęskni....Mi tak na marginesie też się nie chce sprzątać....:-p

Adilea-
no wasnie ja tez chce iśc na studia zeby mieć jakiś konkretny zawód i coś konkretnego umieć:-p Myślę więc o Akademi Medycznej.... Może się uda:dry: Fajnie ,że Hanka juz sobie gada;-) Teraz to zacznie się dopiero gaworzenie:-p;-)

Łóżeczka oglądałam,ale u nas w sklepach(hurtowniach) takie wyglądające w miarę fajnie kosztowało ponad700zł:dry: Reszta tak do 400 zł.... Już wypatrzyłam na allegro takie nie wyglądające tandetnie:-p

pola997 Pochwal sie tym łózeczkiem jakie wypatrzyłas:-p no ja tez mam zamiar kupowac same najwieksze okaowania bo sie najbardziej opłaca:-p albo wytne dziure w łózeczku podloze jakas miske i samo spłynie:-p nie no zartuje. najbardziej to sie boje przewijania chyba eh.

reklama
Moje dziecko jest cudne:-). Posadzilam ja w foteliku, przypiełam do pałąka zabawki i od 1,5 godziny siedzi i gada do zebry:-D:-D.
pola997 to bede trzymac kciuki zeby udalo Ci sie dostac na te studia.
umi przewijanie to nic trudnego;-). Gorsze dla mnie bylo kąpanie i ubieranie takiego maluszka.
aneczka1989 witamy.

Do góry