reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam!
OLIWKA Fajnie że możesz choć się pokazać. Super że pracę znalazłas. Teraz to pewnie pół na pół z mężem obowiązkami się dzielićie.
POLA Dobrze że to nic poważnego z ta biegunka. Ja też już mam ten sam problem. Mały musiał od Justynki złapać biegunkę. Byliśmy u lekarza i tylko tyle że trzeba małemu dawać ten sam rysop co Justynka że szpitala dostała i jakieś probiotyki.
ADILEA ŚLICZNA hania. Widzę że gustujesz w kopertowych dekoltach.
MAGDA Córcia cud miód malina. No a na dodatek taka grzeczna. Ja ci radzę jej coś czerwonego założyć bo jeszcze będziemy ja tak chwalić że się urzeknie. He... He... A tak apropos. To wieżycie w takie coś. Jak byłam w szpitalu to mały był taki grzeczny i wszyscy go zachwalali a tylko jak do domu wróciliśmy to non stóp marudzi. Nie mogę nawet od niego się odwrócić.
POLNA Ja to jedynie lubię piec. Gotować za bardzo nie umiem ale eksperymentuje trochę na gotowaniu. Mi np zakalec wychodzi kiedy sobie wg przepisu z książki. A jeśli biorę przepis z opakowania np od cukru waniliowego to wtedy mi ciasto wychodzi.

reklama
Black - Fajnie czasami sobie tak powspominac i poogladac usg Julki, nie? :-p
Ja nie miałam JESZCZE :sorry2: Wiązanki ślubnej, ale napewno bede miała bukiet ze storczyków :tak: Uwielbiam je.
AdiLea - To sie ciesz, ze Malutka tak ladnie spała. Ja dzisiaj pytalam sie mojej Mamy jak to bylo z moim spaniem, i podowbno ja zawsze przesypialam cale noce, a moja Mama mogla spokojnie sobie spac :tak: Oby Alanek wydal sie po mnie :tak:
mamaola - U mnie tez dzis bylo od rana slicznie slonecznie, a teraz? :dry: Wiatrzysko okropne.
Pola997 - Udanych zakupów :tak:
Maagda_ - Śliczna córeczka :-)
oliwka_11 - Witaj Oliwko, ale Cie dawno nie było :tak: Oby internet juz Ci dzialał sprawnie.
EWI44 - A ja zdrówko u Twoich pociech?;-)

witajcie

polna_N Co racja to racja, ale pewnie wtedy kobiety tak by sie okropnie bały:-p
mamaola ja tez mialam taka akcje ze slisko to nie powinnam nigdzie isc:-p
pola997 Nie przejmuj sie najepiej skonsultuj sie z innym lekarzem.
dorom5 Ciekawe która z nas wczesniej urodzi:-p
BlackWizard No twoja córeczka to porostu obrzarciuch była i tyle:-p Co do wiazanki to ja jakbym brała slub to na koncu maja albo poczatkiem czerwca wiec wybrałabym konwalie bo je uwielbiam ale one niestety czerwone nie są:-p
oliwka_11 witaj miejmy nadzieje ze net pochodzi dłuzej niz ostatnio a najlepiej niech chodzi cały czas. Gratuluje nowej pracy!!

Dziękuję . :) w imieniu swoim i córci. :)
AdiLea będę tak robić chociaż troszke się boje bo ona taka malutka , zawsze trzymam ją w pionie, ale nie kladę jej na ramie, no ale spróbuje :)
BlackWizard
dziękuję ;* Twoja córcia też śliczna :)
EWI44 dzięki. ;) nie ja w to nie wierze, moja mała co prawda ma kokardkę przy rożku i łóżeczku , w szpitalu nie miała i jest tak samo. :)
dorom5 dziękuję . ;) przez całą ciążę zastanawiałam się jak będzie wyglądać i w ogóle, Ty pewnie tez tak masz. ? :)

tak sie roaszalalam ze spacerowalam 2 h...

Ewi-szkoda ze tak Ci dzieciaczki non stop choruja....mam nadzieje ze to juz koncowka....wydaje mi sie ze cos w tych "urokach"jest,jak Darus byl malutki to tesciowa odczarowywala go i pomagalo...wiec....

Maagda-sliczna coreczka....i Ewi ma racje zaloz jej cos czerwonego bo zauroczymy ci dziecko:rofl2:

AdiLea-oby ten spokuj coreczki jak najdluzej sie utrzymal:tak:Sliczne oczka ma Haneczka,....super ciuszki

Black-ja do cywilnego mialam maly bukiecik roz herbacianych,ulozonych na plasko.....

Oliwka-witaj....

też mam dziewczynki taką nadzieje ze teraz z internetem będzie już oki ,właśnie zamiaruje się przespać bo dziś ostatnia nocka ...

EWI teraz to dużo Daniel mi pomaga przy dzieciakiach ,normalnie nie ten sam facet jest do tego gania mnie żybym szła spac a on z małym posiedzi ,a Oliwka dziś u mojej mamy bo on też mam na noc a teściowa będzie z Bartkiem ...jakoś dajemy rade a pare groszy więcej nam się przyda ......

lece spać odezwe się kochane wieczorem jak wstane buziaki

Witam:)
Już po zakupkach....Nakupowałam kosmetyków, jakieś środki do dezynfekcji.... Takie tam pierdołki...Z ciuszków udało mi się kupić dwie pary śpioszków ,jeansiki ,ogrodniczki itp:-p ...Bo ostatnio stwierdziłam ,że mamy mnóstwo spodenek, a takich grubszych śpioszków to nie...;-):-p

Adilea - widzę,że w hm kupiłaś te śliczne bluzeczki:-). Są po prostu czaderskie:tak:
Też byłam dziś w hm,ale szybciochem i nie zdążyłam wszystkich ubranek pooglądać:-p Musze się na dłuższe zakupy wybrać....:tak: Hanka ma te oczyska nie samowite:tak::tak::tak:

Ewi- no właśnie my też musimy dawać probiotyki esputicon czy coś takiego na koleczki, i smectę żeby kupki były gęstsze... Probiotyki ponoć warto dziecku podoawać:tak:

Magda-Łucja śliczna, ja już zapomniałam jak Mój był taki maleńki:zawstydzona/y:

oliwka-Witaj:tak: tęskno tu było bez Ciebie:tak:;-) Im Nas więcej tym lepiej:tak:

mamaola- Właśnie ja jeszcze skonsultuje z jeszcze jednym neurologiem i ortopedą... Nasz pediatra jest lekarzem z 30 letnim starzem więc chyba wie co mówi... Żadne dziecko nie jest ponoć idealnie proste.... Jak trzeba będzie to będziemy rechabilitowac:tak: Lekarka poleciła metodę Vojty....Ale nie wiem, słyszałam różne opinie na temat tej metody....:dry:

ja sie musze pochwalic ze pieke pierwszego w swoim zyciu placka co prawda nie jest jakis trudny bo to tylko placek z jabłkami ale dla mnie to wprost kosmos:-p
mamaola ja sie nie moge doczekac az bede mogla z wózeczkiem wyjsc:-) bo tak samej to mi sie nie chce chodzic choc przyznam ze jak jest ladnie to sobie wychodze zeby mi sie brzuszek dotlenił. A u was ładnie i ciepło?
pola997 Nie tylko dziecko nie jest idealnie proste ale i zaden człowiek:-) tak wiec konsutacja z kims innym sie przyda:-)

reklama
Umi-e tam zimno u mnie,nie wiem czy nie przesadzilam z tym spacerkiem takim dlugim,ja kiedys to nie lubilam spacerowac a teraz to dla synka tak latam....pochwal sie jak ciasto smakowalo

Do góry