reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja gotowac nie umiem w ogole. Czasem cos robie jak juz musze ale roznie to wychodzi:-p. Kiedys bedzie sie trzeba nauczyc bo juz niedlugo mala bedzie wcinac obiadki;-).
A mala spala dzis od 22 do 6.30:szok:. Piersi mi rozsadzalo. Obudzilam sie w kałuży pokarmu:dry:.
Fotki wrzuce jak naladuje baterie. Musze przyznac ze jesli chodzi o zakupy to tata Hani jest naprawde wytrzymaly:-p:-p.

pola997 ja bym na Twoim miejscu poszla do ortopedy skonsultowac diagnoze.

reklama
czesc

Polna-placek po wegiersku to wlasnie placek z takiego ciasta jak na placki ziemniaczane tylko wiekszy polany sosem i gulaszem i do wyboru moze byc np.sos czosnkowy.MNIAM cos pysznego.....

AdiLea-szczesciara,pieknie Ci Haneczka spala......moj Dark tez aniol do zakupow,zniesie wszystko tylko zaczyna sie denerwowac jak sama nie wiem co chce,ale lubie z nim zakupy robic bo naprawde potrafi doradzic.....

Pola-nic sie nie martw,mnie wlasnie ortopeda skierowala na rehabilitacje bo maly mial asymetrie i dokladnie ten sam problem z glowka...mi rechabilitant pokazywal jak cwiczyc malego w domu i tak jezdzialm co 3-4 tyg na zmaine cwiczen....naprawde nie denerwuj sie wszystko bedzie ok....moj Darus ma teraz 13 mcy i nie widac zednej asymetrii i glowke ma sliczna nie ma zadnych odksztalcen....i napewno wspaniala z Ciebie matka:tak:

Dorom-a u mnie pododa juz lepsza,przez ostatnie dni wialo i padalo a dzis cisza,wiec napewno lece na spacer juz nie moge sie doczekac.....

Black-ale ten czas leci.....i fakt sprzatania przed taka impra duzo pamietam jak ja mialm......powodzenia

maly dwa dni na dworku nie byl i znowu obudzil sie w nocy o 2.20 i przez godz chcial sie bawic:baffled:poza tym rano wstalam i trzeba bylo sprzatac chate po wczorajszej imprezie,i ide chyba dzis do kosmetyczki bo jak patrze w lustro to zaczynam sie o siebie bac.....

witam:):-)

Adilea-masz rację, pójdę do ortopedy żeby zobaczył bioderka, to się od razu zapytam..Jak pójdę na szczepienie to jeszcze pogadam z naszym pediatrą...:tak:
To masz szczęście ,że tato Hani jest wyrozumiały i towarzyszy Ci w łażeniu po sklepach:-p

Mój mały też przespał całą noc, mimo tego że ta lekarka wczoraj popsuła mu strasznie humor:dry: Biedny płakał cały czas jak sobie poszła....:dry:
Jadę dziś na zakupki z siostrą:-p także odezwę się potem.

Miłego dnia!:tak:

A do nas przyjeżdża jutro mój brat z żoną i ich córeczką Natalką, tą samą, której zdjęcia pokazywałam jakiś czas temu. Jestem ciekawa jak mi bratanica urosła :-).

Dziewczyny jakie miałyście wiązanki ślubne? :confused: Mi zależy na jakichś czerwonych kwiatach, ale pojęcia nie mam co wybrać, a róż nie chcę :sorry2:

Mamaola
no niestety to są uroki zjazdów rodzinnych :baffled: Aż mi się nie dobrze robi, jak sobie pomyślę ile roboty mnie czeka, oj rozleniuchowałam się ostatnio :tak:;-). No, ale jak mus to mus. A co do spacerków to my też odpuściliśmy przez 2 dni, bo pogoda koszmarna. :dry:

Pola udanych zakupów! Zazdroszczę, bo mnie dziś czeka cały dzień siedzenie w domu ;-)

Witam.... mam pytanie odnośnie ginekologa Michała Nawrockiego z Żagania.... Chciałabym zrobić usg 3d.... czy może któraś z Was orientuje się jak przyjmuje i ile kosztuje wizyta ponieważ ja nie mogę sie z nim skontaktować. Pozdrawiam!

AdiLea właśnie ja tez tak daje , ale wczoraj się jej tak ulało, że wyleciało chyba wszystko, a to możne przez to że jadła przez tego kapturka i tam szybciej leci. ?

Przepraszam kochane , ale nie nadrobię tego wszystkiego , weszłam na chwile, a mam tyle na głowie. Dzis noc przespana :) mala jest ogolnie grzeczna. :) No nic postaram się później wam poodpisywac. Milego dnia. ;*

edit. Moja królewna. :) ;*

obraz006j.jpg

0gobraz006jj

Ostatnia edycja:
Mamaola mmmm placki ziemniaczane…Już powoli mam dosc tej mojej diety.Wczoraj pożarłam chlebek wasa z powidłami śliwkowymi.A mloda dzisiaj wyjatkowo spokojna, nawet przed chwila zasnęła:szok:.
Pola miłych zakupów;-).
Maagda musisz po karmieniu podnieść ja do góry i nie naciskac jej brzuszka. Ja podnosze mala na ramie i tak boczkiem opieram żeby wlasnie tego brzuszka jej nie zgnieść. Dzieki temu mniej ulewa. Przesłodka Twoje corcia:-).Taka malutka.

To ja sie swoimi zakupami pochwale. Nie zrobilam zdjec polspiochow bo sie susza w lazience.

Załączniki

• DSC01710.jpg
    DSC01710.jpg
    47,7 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC01704.jpg
    DSC01704.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 75
reklama
cześć kochane ,witam po bardzo długiej przerwie ...ale się stęskniłam ...od wroczaj mam internet ,mam nadzieje że teraz już będzie !!!u nas powoli do przodu czas leci ,ja poszłam do pracy ,teraz pracuje na noc a w przyszłym tygodniu na popołudnie .....ech mam nadzieje że będe miała czas dla was

Do góry