Maagda_
` Mama Łucji <3 ;*
oj dziewczyny noc cudowna Mała poszła spać po 22;30 i wstała po 6;20 Trochę przemarudziła , ale teraz tez śpi. Mnie cycki bolą niesamowicie, i smaruje maścią (bepanthen) i coś tam daje ale mała tak ciągnie, że szok. a i wczoraj zauważyłam że mala ma krosteczki na calym ciele .. i jak się okazało jest uczulona na oliwkę gohnsona
polna_N u mnie tez pada snieg, ale mam nadzieje ze za niedługo zrobi się cieplutko, bo chce z mala na spacerek iść.
BlackWizard wymyśla ten Twój ksiądz, skąd będzie wiedział ,że Twój narzeczony z Tobą mieszka. ? ja tam bym się tym nie przejmowała. A jak już koniecznie musi się na te 2 tyg. wyprowadzić to przecież nie musi wszystkiego wynosić.
polna_N u mnie tez pada snieg, ale mam nadzieje ze za niedługo zrobi się cieplutko, bo chce z mala na spacerek iść.
BlackWizard wymyśla ten Twój ksiądz, skąd będzie wiedział ,że Twój narzeczony z Tobą mieszka. ? ja tam bym się tym nie przejmowała. A jak już koniecznie musi się na te 2 tyg. wyprowadzić to przecież nie musi wszystkiego wynosić.
Ostatnia edycja: