Hej dziewczyny!
Właśnie wróciłam z kościoła, byliśmy spisać protokół ślubny i dostarczyć wszystkie dokumenty. Ksiądz proboszcz stwierdził, że na minimum 2 tyg przed ślubem nie możemy mieszkać razem, bo nie dostaniemy rozgrzeszenia
. W takim razie ciekawa jestem jak mamy rozwiązać problem mieszkania... Grzesiek ma u mnie wszystkie swoje meble, łącznie z kanapą. A wiadomo, że nie zabierze tego spowrotem do mamy na 2 tygodnie... PARANOJA
Pogoda u nas do d... Niby słońce ładnie świeci, ale jest taki wiatr, że aż ciężko mi się szło
. Więc na spacer się nie wyrwę, a mój Grzesiek do 22 w pracy
. Więc skazane jesteście na moją częstą obecność na BB
Z moja mamą przeszliśmy dzisiaj wojnę o ... sprzątanie w domu. Jestem tak nerwowa, jak już dawno nie byłam. Jak posprzątamy w domu, to gada nam, że nie mamy sprzątać, bo ona musi zrobić po swojemu, a jak nie posprzątamy to jest wielka awantura...
Pomału mamy tego dosyć i zaczynamy coraz poważniej myśleć nad wzięciem kredytu mieszkaniowego i wyprowadzką. Ja jestem dzisiaj przez to wszystko po prostu dobita i mam dość wszystkiego. Czasem zaczynam żałować, że sprawy tak się potoczyły, że tak szybko mamy dziecko i jesteśmy zmuszeni mieszkać z moją mamą... :-(
AdiLea w sumie to ja większość ciuszków też mam różowych. Ale mam też białe, żółte, zielone i nawet niebieskie ;-).
Snoopy12 witaj, ale zazdroszczę Ci własnego mieszkanka!