reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Polna No wlasnie tez mi sie tak wydaje ale mój T strasznie jest za tym zebym miala indywidualne bo on wariuje jak chodze do szkoly.... straszny z niego panikarz normalnie masakra. No a ja postaram sie o szybszą klasyfikacje jakby cos sie miała wczesniej wydarzyc choc mnie sie wydaje ze raczej przenosze...

reklama
Hej dziewczyny!

Właśnie wróciłam z kościoła, byliśmy spisać protokół ślubny i dostarczyć wszystkie dokumenty. Ksiądz proboszcz stwierdził, że na minimum 2 tyg przed ślubem nie możemy mieszkać razem, bo nie dostaniemy rozgrzeszenia :no::crazy:. W takim razie ciekawa jestem jak mamy rozwiązać problem mieszkania... Grzesiek ma u mnie wszystkie swoje meble, łącznie z kanapą. A wiadomo, że nie zabierze tego spowrotem do mamy na 2 tygodnie... PARANOJA :angry:

Pogoda u nas do d... Niby słońce ładnie świeci, ale jest taki wiatr, że aż ciężko mi się szło :nerd:. Więc na spacer się nie wyrwę, a mój Grzesiek do 22 w pracy :baffled:. Więc skazane jesteście na moją częstą obecność na BB :tak:

Z moja mamą przeszliśmy dzisiaj wojnę o ... sprzątanie w domu. Jestem tak nerwowa, jak już dawno nie byłam. Jak posprzątamy w domu, to gada nam, że nie mamy sprzątać, bo ona musi zrobić po swojemu, a jak nie posprzątamy to jest wielka awantura... :eek::oo2: Pomału mamy tego dosyć i zaczynamy coraz poważniej myśleć nad wzięciem kredytu mieszkaniowego i wyprowadzką. Ja jestem dzisiaj przez to wszystko po prostu dobita i mam dość wszystkiego. Czasem zaczynam żałować, że sprawy tak się potoczyły, że tak szybko mamy dziecko i jesteśmy zmuszeni mieszkać z moją mamą... :-(

AdiLea
w sumie to ja większość ciuszków też mam różowych. Ale mam też białe, żółte, zielone i nawet niebieskie ;-).

Snoopy12 witaj, ale zazdroszczę Ci własnego mieszkanka!

pola997 ja bym na Twoim miejscu poleciała do lekarza.
panistepelek przyjdzie. Mi tez sie cos spoznia:dry:.
umi kurcze ja pierwszy miesiac po porodzie myslalam tylko o tym zeby sie wreszcie wyspac;-). Podziwiam Cie ze sie na mature wybierasz. A planujesz zaczac studia w pazdzierniku?
black omg ale ci ksieza robia problemy. Nie da sie tego jakos obejsc?

Ostatnia edycja:
Umi-troche sie nie dziwie Twojemu T,w szkole to roznie przeciez jest nie daj Boze ktos Cie pchnie albo cos.....ale fakt ze na miesiac przed koncem to chyba nie bardzo sie opyla przechodzic na indywidualny tok....no nie wiem musisz sie zaastanowic.....

Black-mi cos podobnego ksiadz mowil o chrzesnych....ze nie moga byc w zwiazku nieformalnym bo chrzest bedzie nie wazny:baffled:a co ja na to pordze ze darka siostra mieszka z facetem,powariowali Ci ksieza....a co do mamy to kurcze rozumiem Cie doskonale ja tez nie wazne co zrobie czy sprzatne,czy ugotuje,zawsze jest nie tak jakby zrobila to tesciowa:confused::confused2:ale my jeszczemusimy sie pomeczyc ze dwa lata wtedy bedziemy miec swoje M a na wynajem szkoda nam kasy placic 1500zl za kawalerke w wawie:no:

Panistepelek-a moze jakies stresy masz:eek:

u mnie nudy takie straszne ze szok,nie ide na spacer bo wieje okropnie,a jutro mam urodzinki tesciowki i musze chatke troche ogarnac....Maz mi wraca dzis z delegacji ale pozno bedzie bo o 1 w nocy i o tak czekam....

Witam!
Ale dziewczyny piszecie. Ciężko cokolwiek zapamiętać tyle stron jest.
sTEPELEK Oby @ szybko przyszła. Tak to jest że po porodzie @ są nieregularne. Ją miałam taki czas że jedną ominęłam i pojawiła się dopiero po 2 miesiącach.
ADILEA Szkoda że nie zdałas ale próbuj a za którymś razem z pewnością się uda. A karuzelka z kaczuszkami ładna. U nas ani u Justynki ani u Mareczka takie rzeczy się nie sprawdziły.
UMI Ją na Twoim miejscu chodziłabyn normalnie do szkoły. Przecież to tylko miesiąc.
POLNA UUUU! TO jeszcze tylko tydzień i Twój facet wróci. Jak szybko ten czas leci.
bLACK Futerko śliczne. A zdjęcia Juli też cudne. Niektórym dzieciom to pasuje różowy. U nas w szpitalu to mówili że dzieciom nawet chłopcom powinno zakładać jasne ubrania a nie ciemne. I to chyba racja. W jaśniejszyćh dzieci ślicznie wyglądają.
POLA Nie chce cię martwić ale to może być biegunka. A mały apetyt ma? Ile już kupek zrobił. Jak dla dzieci ustalone jest że jak mają od 4 wzwyż luźnych kupek na dzień to jest bregunka. Z justynka już to przechodziłam więc tobie tego nie życzę. To nic miłego.
My w poniedziałek że szpitala wyszliśmy. Nie miałam zbytnio czasu na pisanie bo musiałam sprzątnac bo po powrocie zastałam okropny bałagan. do tego jeszcze pranie i zapuszczona ubikacją. Ble... Mareczek zdrowy. Justynka jeszcze jakieś tam rzadkie kupy robi ale jest lepiej. Pogoda u nas też do d***. Wieje a na dodatek śnieg spadł i wszystko się topi.

Już się trochę uspokoiłam. Na polepszenie humoru zmieniłam Julce pościel :-) Ale się wpatrywała zdziwiona w nią :-)

Załączniki

• Obraz 272.jpg
    Obraz 272.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Black sliczna posciel :tak: jak tak patrze na Julke to sie zastanawiam kiedy ostatnio Ala tak grzecznie lezala w lozeczku ? :rofl2::-D
pfi a skad ksiadz moze wiedziec ze mieszkacie Razem ? :sorry2: ma lunete i podglada parafian czy ci ciul ? :sorry2:
Powiem Ci ze ja mieszkam obkm kosciola i tym samym plebanii i mimo ze bylam wciazy a nie mielismy jeszcze slubu a jak nieraz ksiadz zeszdl do kosciola to przeciez widzial ze stoji samochod Przemka a zadnych awantur nie robil :sorry2:
Zreszta Nasz ksiadz jest taki o dziwo ze nie potepia osob ktore spodziewaja sie dziecka a biora slub albo jak maja juz dzieci a zyja bez slubu :no:

Umi kazdy facet panikuje jak ma zostac ojcem a przewrazliwiony jest bardziej jak ciezarna :rofl2::-):-D

Ewi to trzymam ckiuki zeby dzieci szybko wrocily do formy :tak:;-)

Pola a u Ciebie co tam ? wiadomo juz co z Ludwiczkiem ?? :confused:

Ja sie fatalnie czuje , wszystko mnie boli przez ta glupia pogode , jestem strasznie wrazliwa na jaka kolwiek zmiane pogody :dry:

Do góry